Gå til hovedinnhold

Våre rom

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender

Overnatting i Säffle

På First Hotel Royal Säffle har vi 64 rom. Alle rom har bekvemmeligheter som gratis internett, hårføner, garderobe, skrivebord og naturligvis Säffles beste senger. Noen av rommene har vakker utsikt mot parken og Byelven der man om sommeren kan følge med på slusing.

Romutvalg og priseksempel

Standard Enkel, fra 922 SEK

Plass til:
Størrelse: 25 m²
Våre Standard Enkeltrom har en 105 cm bred seng, sofa og lenestol som gjør at du kan slappe godt av. Her finnes det også skrivebord, slik at du kan arbeide ved behov. Bad med dusj. Alle rommene har TV med satellittkanaler og gratis, trådløst internett.
Seng og kapasitet
En 105 cm bred seng
Seng

Standard Dobbel, fra 922 SEK

Plass til:
I rommene finnes to 90 cm enkeltsenger som står sammen, bad med dusj og en lenestol. Alle rommene har TV med satellittkanaler og gratis, trådløst internett.
dobbeltrom

Standard Twin, fra 922 SEK

Plass til:
Størrelse: 25 m²
Våre Standard Twin-rom har to 90 cm brede enkeltsenger adskilt med et nattbord, en lenestol og bad med dusj. Alle rommene har TV med satellittkanaler og gratis, trådløst internett. Mulighet for å låne hårføner, strykejern og strykebrett finnes i resepsjonen.
Seng og kapasitet
To 90 cm brede enkeltsenger adskilt med et nattbord.
dobbeltrom

Standard Dobbel med sovestol, fra 960 SEK

Plass til:
Størrelse: 25 m²
I rommene finnes en dobbeltseng, en sovestol, bad med dusj og en stol. Alle rommene har TV med satellittkanaler og gratis, trådløst internett.
Seng og kapasitet
En dobbeltseng och en sovestol
rom med tre senger

Standard Familie, fra 1 238 SEK

Plass til:
Størrelse: 30 m²
I vårt store Standard familierom er det god plass til hele familien. Rommet er møblert med to enkeltsenger, en sofesofa og to sammenleggbare veggsenger, en lenestol, skrivebord med stol og bad med dusj. Rommet kan kun bestilles for minst fire personer.
Seng og kapasitet
To 90 cm brede enkeltsenger, en sofesofa og to sammenleggbare veggsenger (Pullman).
suite

Superior Familie

Plass til:
Størrelse: 50 m²
Stort familierom bestående av to rom med dør i mellom. Begge soverommene har to 90 cm senger og eget bad. I ett soverom er det en ekstra sengestol, og den andre har en privat balkong. Vårt Superior Familierom er perfekt for familier eller grupper på ferie i Säffle.
Seng og kapasitet
Fire 90 cm senger, en sovestol og balkong.
Seng

Standard Queen med sovesofa, fra 960 SEK

Plass til:
I rommene finnes en 140 cm seng, en sovesoffa, bad med dusj og en stol. Alle rommene har TV med satellittkanaler og gratis, trådløst internett.
Seng og kapasitet
En 140 cm seng og en 140 cm sovesofa.
tradeDoubler