Gå til hovedinnhold

Våre rom

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender

Overnatting i Säffle

På First Hotel Royal Säffle har vi 64 rom. Alle rom har bekvemmeligheter som gratis internett, hårføner, garderobe, skrivebord og naturligvis Säffles beste senger. Noen av rommene har vakker utsikt mot parken og Byelven der man om sommeren kan følge med på slusing.

Romutvalg og priseksempel

Standard Enkel, fra 1 234 SEK

Plass til:
Størrelse: 25 m²
Våre Standard Enkeltrom har en 105 cm bred seng, sofa og lenestol som gjør at du kan slappe godt av. Her finnes det også skrivebord, slik at du kan arbeide ved behov. Bad med dusj. Alle rommene har TV med satellittkanaler og gratis, trådløst internett.
Seng og kapasitet
En 105 cm bred seng

Standard Twin, fra 1 430 SEK

Plass til:
Størrelse: 25 m²
Våre Standards Twin-rom har to stk. 90 cm brede senger, to lenestoler og skrivebord. Bad med dusj. Alle rommene har TV med satellittkanaler og gratis, trådløst internett. Mulighet for å låne hårføner, strykejern og strykebrett finnes i resepsjonen.
Seng og kapasitet
To 90 cm brede senger
dobbeltrom

Standard Triple, fra 1 234 SEK

Plass til:
Størrelse: 25 m²
I rommet finnes både en 105 cm bred seng og en 140 cm bred sovesofa der resten av familien kan drømme søte drømmer. Bad med dusj. Alle rommene har TV med satellittkanaler og gratis, trådløst internett.
Seng og kapasitet
En 105 cm bred seng samt en 140 cm bred sovesofa
rom med tre senger

Standard Familie, fra 1 526 SEK

Plass til:
Størrelse: 30 m²
I vårt store Standard familierom er det god plass til hele familien. Rommet er møblert med to enkeltsenger, en køyeseng og skrivebord samt bad med dusj. Rommet kan kun bestilles for grupper med fire personer.
Seng og kapasitet
To 90 cm brede enkeltsenger samt en køyeseng
suite

Suite, fra 1 800 SEK

Plass til:
Størrelse: 50 m²
Suiten vår har egen balkong og to bad, separat soverom med 180 cm bred dobbeltseng samt stue med sofa. Rommet har også minibar, hårføner og klimaanlegg.
Seng og kapasitet
En 180 cm bred dobbeltseng
suite
tradeDoubler