Gå til hovedinnhold

Mat & drikke

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Lunsjbuffet, forretningsbuffet og Black Rock Grill

Restauranten vår har et bredt utvalg. Vi serverer både lunsjbuffet og forretningslunsj hver dag. Om kvelden anbefaler vi alle å prøve Black Rock Grill. Perfekt for alle som liker saftige hamburgere og grillmat.

Hver dag fylles restauranten med familier, jobbkolleger, firmaer, hotellgjester og andre.

Vi setter også stor pris på om du kommer!

Restauranten

Hotellet er kjent for sin gode og gunstige lunsjbuffet som serveres alle dager i uka. Vi serverer forretningslunsj mandag til fredag, og det kan også bestilles lunsj til bedriften som hentes.

Om kvelden skifter vi stil og inviterer alle nysgjerrige til å prøve Black Rock Grill, en matopplevelse som frister flere sanser enn bare smaksløkene. Her serverer vi også våre egne hamburgere og mye annet smått og godt!

Vi kan også levere catering til bedriften din.

Royal Bar - 101 whiskysorter

Bli med på whiskysmaking, for her finnes det en variant til alle anledninger.

Vi har også mye annet godt å drikke, så dersom du ikke har lyst på whisky, kan du nyte en deilig drink eller et glass avkjølt chardonnay.

Åpent hver dag 11.00 - 24.00.

Frokost

Frokost er inkludert

Hver morgen disker vi opp med en herlig frokostbuffet i restauranten vår. Selv om du ikke bor på hotellet, er du velkommen til å nyte vår store frokostbuffet.

Vi har alltid økologiske alternativer på buffeten når det gjelder brød, drikke, egg, frokostblandinger, kaffe og pålegg for at gjestene våre skal kunne nyte en komplett frokost basert på kun økologiske produkter.

Frokosten serveres:

  • Hverdager kl. 06.30 - 09.30
  • Helger kl. 08.00 - 10.00