Gå til hovedinnhold

Våre rom

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Overnatting i Örnsköldsvik

Bestill overnatting på First Hotel Statt i Örnsköldsvik og velg mellom 115 flotte rom. På First Hotel Statt ved småbåthavnen kan du velge mellom ulike typer rom som enkeltrom, dobbeltrom, familierom og suite. Vi kan tilby rom som dekker de fleste behov og vårt personale strekker seg langt for at oppholdet ved småbåthavnen skal bli perfekt. Alle rommene er røykefrie og har behagelige senger, badekar/dusj, minibar og gratis WiFi. De fleste rommene har også air condition, TV og telefon.. Frokost er inkludert.

Miljøvennlig renholding av rommene
For å ivareta miljøet har vi sluttet med "stayover"-rengjøring. Bor du over en lengre periode og ønsker rengjøring under oppholdet ditt, vennligst gi beskjed til oss kvelden før.

Romutvalg og priseksempel

Standard Enkel, fra 854 SEK

Plass til:
Størrelse: 15 m²
Våre Standard Enkeltrom er koselige og luftige med sin størrelse på 10–20 m². Enkelte av rommene har sjarmerende takvinduer, som gir rommet en ekstra dimensjon. Rommene er utstyrt med en 90–120 cm bred seng, TV, hårføner og bad med dusj. Gratis Wi-Fi og en deilig frokostbuffe er inkludert i prisen. Rommet passer for deg som reiser alene.
Seng og kapasitet
95 til 120 cm bred seng

Standard Dobbel, fra 989 SEK

Plass til:
Størrelse: 15-22kvm
Disse sjarmerende rommene på 15-22 kvm har en deilig seng som er enten 160 eller 180 cm bred, slik at du får en god natts søvn. Rommene er unikt innredet, men alle er utstyrt med skrivebord og stol for deg som vil arbeide, to lenestoler med et mindre bord, hårføner og TV. Romslige baderom med dusj og toalett. De fleste av disse rommene ligger i den unike byhotelldelen, og de andre ligger i den nyere delen av hotellet. Gratis Wi-Fi og en deilig frokostbuffe er inkludert i prisen. Rommet er egnet for to personer som sover i samme seng.
Seng og kapasitet
2x90 cm enkelt senger.

Standard Twin, fra 941 SEK

Plass til:
Størrelse: 15 m²
Våre romslige Standard Twin-rom er luftige og klassisk innredet. Her finner du to deilige 90 cm senger som står adskilt, men som også kan settes sammen hvis du ønsker det. Denne romtypen passer for to personer. Rommene er 15 m² store, har to lenestoler med et lite bord, skrivebord og stol, TV, hårføner, og i gangen finner du et garderobeskap. Gratis Wi-Fi og en deilig frokostbuffe er inkludert i prisen.
Seng og kapasitet
2x 90 cm enkelt senger

Standard Familie, fra 1 160 SEK

Plass til:
Størrelse: 15 m²
Våre klassisk innredede Standard Familierom er 15 kvadratmeter, store og luftige, og passer perfekt til familier med barn som besøker Örnsköldsvik. Her finner du to deilige 90 cm brede senger som kan deles, men som også kan settes sammen hvis du ønsker det. Her er det også plass til ekstra seng ved behov. Rommet har en sittegruppe med et lite bord, skrivebord og stol, TV og hårføner. Gratis Wi-Fi og en deilig frokostbuffe er inkludert i prisen. Rommet passer for to voksne med maksimalt to barn, der ett av barna sover i de voksnes seng og ett av barna sover i ekstrasengen.
Seng og kapasitet
To komfortable 90 cm brede senger. Rommene har plass til én ekstraseng.

Superior Twin med havutsikt, fra 1 129 SEK

Plass til:
Størrelse: 25 m²
Disse koselige rommene er 20–25 m² store, og de ligger i den unike byhotelldelen av hotellet med utsikt over Örnsköldsviksfjorden. Rommene har enten to 95 cm brede senger eller to 120 cm brede senger, som kan settes sammen hvis du ønsker det. Her finner du også en sittegruppe med bord, skrivebord og stol, TV og bad med dusj. Rommene har også praktiske ting som strykejern, strykebrett, vannkoker og hårføner. Gratis Wi-Fi og frokostbuffe er inkludert i prisen.
Seng og kapasitet
Enten to 95 cm brede senger eller to 120 cm brede senger

Superior Dobbel med havutsikt, fra 1 235 SEK

Plass til:
Størrelse: 25 m²
Disse koselige rommene er 20–25 m² store, og de ligger i den unike byhotelldelen av hotellet med utsikt over Örnsköldsviksfjorden. Rommene har en 160 eller 180 cm bred dobbeltseng, en sittegruppe med bord, skrivebord og stol, TV og bad med dusj. Her finner du også praktiske ting som strykejern, strykebrett, vannkoker og hårføner. Gratis Wi-Fi og frokostbuffe er inkludert i prisen.
Seng og kapasitet
En 160 eller 180 cm bred seng.

Superior Familie med havutsikt, fra 1 806 SEK

Plass til:
Størrelse: 25 m²
Ta med deg familien og bo i et av våre romslige og sjarmerende familierom i den unike byhotelldelen med utsikt over Örnsköldsviksfjorden. På rommene finner du to separate 120 cm brede senger og en 140 cm bred sovesofa med plass til opptil to barn. Du finner også skrivebord og stol, TV og praktiske ting som strykejern, strykebrett, hårføner og vannkoker. Bad med dusj. Gratis Wi-Fi og frokostbuffe er inkludert i prisen.
Seng og kapasitet
To separate 120 cm brede senger og en 140 cm bred sovesofa

Deluxe Dobbel med boblebad, fra 1 853 SEK

Plass til:
Størrelse: 40 m²
Våre romslige Deluxe Dobbelrom med boblebad ligger i øverste etasje, og har utsikt over Örnsköldsvik. Her sover du godt i en deilig 180 cm bred seng, og du kan slå deg ned i selskapsdelen, der du finner TV og enten en sofagruppe eller bord og stoler. På baderommet finner du boblebad og en stor dusj. Her finner du også praktiske ting som strykejern og strykebredd, badekåper, tøfler, hårføner, ekstra badeprodukter og en kaffemaskin.
Seng og kapasitet
En 180 cm bred seng

Deluxe Familiesuiter med badstue, fra 2 134 SEK

Plass til:
Størrelse: 40 m²
Våre fantastiske Deluxe Familiesuiter er store, luftige og smakfullt innredede. Rommene er delt opp i en selskapsdel og en soveromsdel. På soverommet finner du en deilig og romslig 180 cm bred seng. I selskapsdelen finner du en 140 cm bred sovesofa med plass til opptil to barn, TV og skrivebord med stol. Badet er utstyrt med egen badstue og dusj. Rommet har også et separat toalett. Bekvemmeligheter som badekåper, tøfler, ekstra badeprodukter, hårføner og en kaffemaskin setter en ekstra spiss på oppholdet.
Seng og kapasitet
En 180 cm bred seng og en 140 cm bred sovesofa

Executive Familie for 4 med havsutikt, fra 1 728 SEK

Plass til:
Størrelse: 25
Ta med familjen och bo i ett av våra moderna, rymliga och charmiga familjerum i den unika stadshotelldelen med utsikt över Örnsköldsviksfjärden. På rummet finns det en 180 cm bred säng samt en bäddsoffa som kan bäddas ut till 140 cm med plats för upp till två barn. Här finns också en sittgrupp samt en arbetsyta med skrivbord och stol, TV, samt bekvämligheter som strykjärn, strykbräda, hårfön och vattenkokare samt badrock och tofflor till de vuxna. Frukostbuffé och WiFi ingår i priset.
Seng og kapasitet
En 180 cm säng samt en 140 cm bred bäddsoffa.
Book
executive famile romexecutive famile rombaderombaderom