Gå til hovedinnhold

Ting å gjøre

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Ting å gjøre i Örnsköldsvik

Det finnes mange morsomme ting å gjøre i Örnsköldsvik og omegn. Her har du perfekte forutsetninger for naturaktiviteter langs kyst- og havområdet Höga Kusten, for eksempel fotturer, fiske, kajakkpadling og andre utendørsopplevelser.

Under presenterer vi noen tips til aktiviteter, både utendørs og innendørs. Trenger du flere tips? Ta en prat med hotellets ansatte, så hjelper vi deg.

Paradiset Bad, Spa & Wellness

Litt lengre opp i samme gate som hotellet ligger Paradiset Bad, Spa & Wellness.

Ta med familien din til en heldag i eventyrbadet, slapp av med din kjære på SPA-avdelingen i et rolig og harmonisk miljø, eller ta en treningsøkt og fyll energilagrene både på land og under vannet.

Spill golf

Hvis du liker å spille golf, anbefaler vi at du besøker enten Veckefjärdens GC eller Örnsköldsvik Golf Club Puttom.

Golfbanene er 4,6 og 15 km fra hotellet, og den enkleste måten å komme dit på er med bil. Det finnes også muligheter til å spille minigolf i Örnsköldsvik sentrum.

Höga Kusten, Sverige

Höga Kusten

Örnsköldsvik er en del av naturreservatet og verdensarven Höga Kusten. Her har du uendelige muligheter til fine naturopplevelser som fotturer, fiske, padling med mer.

Vi har også et info-punkt på hotellet der vi gjerne deler tips om lokale aktiviteter og ting å oppleve for deg som er på reisefot.

et barn klatrer inn i et klatrestativ

Parker for både barn og voksne

En kort spasertur fra hotellet finner du Museiparken, der den populære lekeplassen Citylekparken ligger.

Ved stranden ligger Strandparken vakkert til. Der finner du både grillplass og god plass til utendørsaktiviteter. I Strandparken arrangeres det også konserter og arrangementer.