Gå til hovedinnhold

Ting å gjøre

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Ting å gjøre i Örnsköldsvik

Det finnes mange morsomme ting å gjøre i Örnsköldsvik og omegn. Her har du perfekte forutsetninger for naturaktiviteter langs kyst- og havområdet Höga Kusten, for eksempel fotturer, fiske, kajakkpadling og andre utendørsopplevelser.

Under presenterer vi noen tips til aktiviteter, både utendørs og innendørs. Trenger du flere tips? Ta en prat med hotellets ansatte, så hjelper vi deg.

Paradiset Bad, Spa & Wellness

Litt lengre opp i samme gate som hotellet ligger Paradiset Bad, Spa & Wellness.

Ta med familien din til en heldag i eventyrbadet, slapp av med din kjære på SPA-avdelingen i et rolig og harmonisk miljø, eller ta en treningsøkt og fyll energilagrene både på land og under vannet.

Spill golf

Hvis du liker å spille golf, anbefaler vi at du besøker enten Veckefjärdens GC eller Örnsköldsvik Golf Club Puttom.

Golfbanene er 4,6 og 15 km fra hotellet, og den enkleste måten å komme dit på er med bil. Det finnes også muligheter til å spille minigolf i Örnsköldsvik sentrum.

Höga Kusten, Sverige

Höga Kusten

Örnsköldsvik er en del av naturreservatet og verdensarven Höga Kusten. Her har du uendelige muligheter til fine naturopplevelser som fotturer, fiske, padling med mer.

Vi har også et info-punkt på hotellet der vi gjerne deler tips om lokale aktiviteter og ting å oppleve for deg som er på reisefot.

Barn på ski

Stå på ski i Örnsköldsvik

Har du lyst til å stå på ski når du besøker Örnsköldsvik?

Åsbacken er en liten, men funksjonell skibakke i nærheten av sentrum.

Hvis du heller vil gå langrenn, anbefaler vi de preparerte lysløypene på Skyttis.

Modo Hockey

Fjällräven Center / Modo Hockey

Se en spennende kamp når Modo Hockey spiller eller nyt en konsert med din favorittartist på Fjällräven Center i Örnsköldsvik.

Hvis du er sulten når du er her, finnes både lunsj- og middagsalternativer på en av restaurantene Victory eller Guldbaren.