Gå til hovedinnhold

Ting å gjøre

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Ting å gjøre i Olofström

Valhall Ättestupa

Valhall er et fantastisk 40 meter høyt utsiktspunkt over innsjøen Orlunden og de vakre omgivelsene.

Rundt Valhall finner du vakre og uberørte bøk- og eikeskoger, og det er også mange gamle trær, både eik og furu, rundt selve utsiktspunktet. Her finner du også en grillplass med sitteplasser.

Foto: Natalia Peterrsson
Besøk Instagram-profil

Padel racket og ball. Bilde.

House of Padel Olofström

Klar for padelkamp? Innen gangavstand fra hotellet ligger det nybygde House of Padel Olofström. Dette er en hall i toppklasse. Her finner du totalt åtte baner. To av disse er enkelbaner.

Anlegget har også garderober med dusj, padelbutikk og loungeområde med utsikt over banene. Har du ikke egen racket kan den leies.

Halen naturreservat

I Halen naturreservat kan du oppleve dyrelivet i gangavstand fra Olofström. Her kan du også velge og vrake i friluftsaktiviteter.

I naturreservatet kan du gå på tur, jogge, ri langs ridestier og benytte deg av rasteplassene. Du kan også fiske og padle kano.

fasade

Aniaraparken

I Olofström sentrum er det en fantastisk vakker park langs Holjeån.

I parken kan du besøke flere Carl Eldh skulpturer, som også finnes i sentrale Olofström, ved bibloteket og First Hotel.

Kreativum Vitenskapsmuseum

Kreativum Vitenskapsmuseum er et perfekt reisemål for hele familien  hele året. Det er et fint sted for å oppleve og ha det gøy sammen, særlig med barn med et fantastisk hus fylt av glede- og aha-opplevelser.

Huset har over 170 oppdagelsesstasjoner, en sjelden butikk og en koselig kafé. Utendørs ligger Kreapark, med sin egen øy og lekne fontener. Derfor er det et perfekt sted for en piknik.