Gå til hovedinnhold

Folkets Park

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Folkets Park

Verdens eldste folkepark med snart 120 år på baken holder fortsatt koken.

Malmö Folkets Park er verdens eldste folkepark med snart 120 år på baken.

Parkens mange ansikter gjør den populær for hele familien.

Her kan man spille eventyrgolf, klappe kaninene på barnas bondegård, utforske terrariet eller ta en helkveld, og natt, på Malmös beste klubber og scener.

Både buss nr. 5 og 32 tar deg til Folkets Park dersom du bor på vores hotell i Malmö.

Malmö Reptilcenter

Reptilsenteret kalles også Terrariet og er en 500 m² stor jungel med aper, slanger, krokodiller, skilpadder, edderkopper og mye mer.

Eventyrgolf

Spill minigolf samtidig som du blir bedre kjent med Malmö. Langs banen møter du et Malmö i miniatyr med utfordringer som en åtte meter lang Öresundsbro, en fire meter høy Turning Torso, Zlatan Court og mye mer.

Lekeplass & plaskedam

På lekeplassen finner det husker, spennende hengebroer, flere ulike sklier og andre morsomme ting for barn. I plaskedammen finnes det tre fontener som det er ekstra morsomt å løpe og leke under. Om vinteren er det skøytebane her, slik at man kan øve seg på piruetter til musikk under kveldshimmelen.

Minibondegård

Barnas gård, Arken, er bondegården midt i byen. Her kan du ri på ponni og klappe kaniner, sauer, marsvin, hester og høner. Gå på kafé og smak på de hjemmelagde kanelbollene.

Debaser & Cuba Café

Som tidligere nevnt har Folkets Park i Malmö mange ansikter. For litt eldre publikum er Debaser og Cuba Café utmerkede steder å henge sammen i de små timer. Her finnes Malmös beste nattklubber, konserter og uteserveringer.

Foto: Apelöga