Gå til hovedinnhold

Rommene våre

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Overnatting i Malmö

Bestill overnatting på First Hotel Jörgen Kock i Malmö og velg mellom 105 store og luftige rom. Alle rommene våre er 25 m² eller større. På First Hotel Jörgen Kock i Malmö sentrum kan du velge mellom ulike typer rom som enkeltrom, dobbeltrom, familierom og suiter. Vi tilbyr rom som dekker de fleste behov, og personalet vårt strekker seg langt for at besøket ditt i Malmö skal bli perfekt. Alle rom er røykfrie, har behagelige senger og gratis WiFi. Badene har badekar eller dusj. Som gjest på First Hotel Jörgen Kock har du tilgang til bistro med peis. Det finnes parkering i nærheten av hotellet. Frokost er inkludert i prisen.

Romutvalg og priseksempel

Executive Dubbel, fra 1 150 SEK

Plass til:
I våre Executive-rom er det den beste utsikten der du kan se helt til Turning Torso i Västra Hamnen. Rommene har en komfortabel dobbeltseng, lenestoler, skrivebord, strykejern, strykebrett, Nespresso-maskin og badekar og skjønnhetsprodukter, samt en koselig badekåpe og tøfler. Bad med dusj.
Seng og kapasitet
En herlig 180 cm bred dobbeltseng.

Juniorsuite, fra 1 245 SEK

Plass til:
Størrelse: 35 m²
Den fantastiske juniorsuiten vår er delt inn i et oppholdsrom og et soveområde. Soverommet har en komfortabel dobbeltseng og en TV. I stuen er det en nydelig sofagruppe og også der tilgang til TV. Her kan du nyte en Nespresso i badekåpe og tøfler. Rommet har strykejern, strykebrett, ekstra badekar og skjønnhetsprodukter og badekar for maksimal avslapning. Salongområdet har også et spisebord med plass til opptil 6 personer, der enda mindre møter kan finne sted. Bad med badekar.
Seng og kapasitet
En 160 cm bred seng.

Standard Twin, fra 750 SEK

Plass til:
Størrelse: 25 m²
Våre store Standard Twin-rom er innredet med 2 enkeltsenger som enkelt kan settes sammen for de som ønsker det. Rommet har lenestoler, skrivebord, garderobe og TV. Bad med dusj.
Seng og kapasitet
2 x 90 cm brede senger.

Deluxe Dobbel, fra 826 SEK

Plass til:
Størrelse: 25 m²
Våre store deluxe-rom har en stor king-size-seng, lenestoler, platespiller og TV. Du kan nyte kaffe- og tekoker i badekåper og tøfler. Rommet har strykejern, strykebrett, badekar og skjønnhetsprodukter. Bad med dusj.
Seng og kapasitet
En 180 cm bred dobbeltseng.

Superior Twin, fra 826 SEK

Plass til:
Størrelse: 25 m²
Våre romslige Superior-rom er lyst innredet med to queen-size-senger, som er perfekte for de som ønsker å spre seg. Rommet er også innredet med lenestoler, skrivebord og TV. Rommet har strykejern, strykebrett, badekar og skjønnhetsprodukter. Bad med dusj.
Seng og kapasitet
2 stk 120 cm brede senger som står hver for seg, men som kan settes sammen.

Economy med 3 senger, fra 1 002 SEK

Plass til:
Størrelse: 25 m²
Våre store romslige rom er perfekte for deg som reiser med familie eller venner. Rommet er innredet med 3 enkeltsenger, skrivebord, garderobe og TV. Bad med dusj.
Seng og kapasitet
3x 90 cm brede senger.

Standard Familie med 3 senger, fra 997 SEK

Plass til:
Størrelse: 25 m²
Våre store romslige rom er perfekte for deg som reiser med familie eller venner. Rommet er innredet med 3 enkeltsenger, lenestoler, skrivebord, garderobe, TV og stor plass til bagasjen. Bad med dusj.
Seng og kapasitet
3 x 90 cm brede senger.

Standard Familie med 4 senger, fra 1 177 SEK

Plass til:
Størrelse: 25 m²
Familierommene våre er store i størrelse og er utmerket for den litt større familien eller selskapet. Rommet er innredet med 4 enkeltsenger, lenestoler, skrivebord, garderober og TV. Bad med dusj.
Seng og kapasitet
2 x 90 cm brede senger, pluss to ekstra senger.