Gå til hovedinnhold

Konferanser

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Book møte og konferanse i Lund

Book ditt neste møte eller konferanse i Lund hos oss. På hotellet finner du tre konferanse- og møtelokaler som kan romme opptil 72 deltakere.

First Hotel Planetstaden er strategisk plassert i Skåne for en aktiv konferanse. Med bil fra Malmö tar det bare 15 minutter å nå oss, og Köpenhamn og Kastrup ligger kun 35 minutter unna. I nærheten finner du også forskningsparken Ideon, ESS (European Spallation Source) og MAX IV-laboratoriet, Lunds tekniske høyskole og universitetssykehuset.

Hvis du kommer med buss, stopper den rett utenfor hotellet, og hvis du vil, er det gangavstand til sentrum av Lund. I tillegg tilbyr vi gratis parkering døgnet rundt.

Vi sørger for at du og dine kolleger får den beste mulige konferanse- eller møteopplevelsen med utmerket service. Velkommen!

Send oss en forespørsel

 • Møterom 1

  20 personer

  Møterom 1 tilbyr panoramautsikt over Lund og Øresund. Her på syvende etasje finner du vårt 46 m² store konferanserom for opptil 20 personer.

  Lokalet er utstyrt med den nyeste teknologien, smart-TV, profesjonelt lydsystem og whiteboard. Det naturlige dagslyset og den vakre utsikten skaper en inspirerende atmosfære for kreative og effektive møter.

  Lokalet kan tilpasses flere fleksible oppsett etter dine behov.

 • Fint møterom på Planetstaden. Bilde.

  Møterom 2

  42 personer

  Hotellets største konferanse- og møterom er 80 m² stort og har plass til 42 personer i superkomfortable stoler med skrivebord (kinooppsett).

  Rommet er utstyrt med topp moderne utstyr for best mulig lyd-, lys- og bildekvalitet. Her finnes også en gjestestyrt klimaanlegg og CO2-styrt ventilasjon for best mulig innendørsklima.

 • Fint møterom på Planetstaden. Bilde.

  Møterom 3

  10 personer

  Møterom 3 er 30 m² stort og møblert for styremøter med plass til 10 personer.

  Rommet egner seg utmerket for mer uformelle møter og samtaler i mindre grupper.