Gå til hovedinnhold

Konferanser

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Book møte og konferanse i Lund

Book ditt neste møte eller konferanse i Lund hos oss. På hotellet finner du tre konferanse- og møtelokaler som kan romme opptil 72 deltakere.

First Hotel Planetstaden er strategisk plassert i Skåne for en aktiv konferanse. Med bil fra Malmö tar det bare 15 minutter å nå oss, og Köpenhamn og Kastrup ligger kun 35 minutter unna. I nærheten finner du også forskningsparken Ideon, ESS (European Spallation Source) og MAX IV-laboratoriet, Lunds tekniske høyskole og universitetssykehuset.

Hvis du kommer med buss, stopper den rett utenfor hotellet, og hvis du vil, er det gangavstand til sentrum av Lund.

Vi sørger for at du og dine kolleger får den beste mulige konferanse- eller møteopplevelsen med utmerket service. Velkommen!

Send oss en forespørsel

 • Møterom 1

  20 personer

  Møterom 1 tilbyr panoramautsikt over Lund og Øresund. Her på syvende etasje finner du vårt 46 m² store konferanserom for opptil 20 personer.

  Lokalet er utstyrt med den nyeste teknologien, smart-TV, profesjonelt lydsystem og whiteboard. Det naturlige dagslyset og den vakre utsikten skaper en inspirerende atmosfære for kreative og effektive møter.

  Lokalet kan tilpasses flere fleksible oppsett etter dine behov.

 • Fint møterom på Planetstaden. Bilde.

  Møterom 2

  42 personer

  Hotellets største konferanse- og møterom er 80 m² stort og har plass til 42 personer i superkomfortable stoler med skrivebord (kinooppsett).

  Rommet er utstyrt med topp moderne utstyr for best mulig lyd-, lys- og bildekvalitet. Her finnes også en gjestestyrt klimaanlegg og CO2-styrt ventilasjon for best mulig innendørsklima.

 • Fint møterom på Planetstaden. Bilde.

  Møterom 3

  10 personer

  Møterom 3 er 30 m² stort og møblert for styremøter med plass til 10 personer.

  Rommet egner seg utmerket for mer uformelle møter og samtaler i mindre grupper.