Gå til hovedinnhold

Rom

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Overnatting i Lidköping - Bo på Hotell Rådhuset

Leter du etter overnatting og hotellrom i Lidköping? På Hotell Rådhuset – First Partner Collection finner du moderne hjemmekoselige og individuelle rom i ulike kategorier. Hotellet har 66 senger fordelt på 10 enkeltrom, 18 dobbeltrom og 5 familierom. Reiser du med små barn, ordner vi gratis barneseng på rommet.
Alle våre rom er røykfrie og har gratis WiFi. Romprisen inkluderer også frokostbuffet og kaffe i lobbyen vår, inkludert våre populære kveldssmørbrød.

Romutvalg og priseksempel

Enkeltrom Økonomi

Plass til:
Størrelse: 6 m²
Våre 6 m² store Enkeltrom Økonomi passer for dem som liker det enkle. Her får du et enkelt og koselig rom med alt du trenger for et kjekt opphold hos oss. Rommet har seng, skrivebord, LCD-TV og toalett med dusj.
Seng og kapasitet
Rommet har en enkeltseng.
Book
Economy enkeltrom. Bilde.Economy enkeltrom. Bilde.Enkelt Economy. Bilde.Enkelt Economy. Bilde.

Dobbeltrom Økonomi

Plass til:
Størrelse: 14 m²
Våre 14 m² store Dobbeltrom Økonomi gir deg alt du måtte trenge mens du bor hos oss. I rommet finner du en komfortabel seng, LCD-TV, skrivebord og toalett utstyrt med dusj. Rommet er perfekt for deg som liker det enkle.
Seng og kapasitet
I rommet finner du to enkeltsenger som er satt sammen.
Book
Economy dobbeltrom. Bilde.Economy dobbeltrom. Bilde.Economy dobbeltrom. Bilde.

Enkeltrom Standard

Plass til:
Størrelse: 9 m²
Reiser du alene og vil jobbe, slappe av eller bare sove ut? Våre 9 m² store Enkeltrom Standard har alt du måtte trenge. Her finner du en komfortabel seng, LCD-TV, skrivebord og et baderom som er utstyrt med en herlig dusj.
Seng og kapasitet
Rommet har en enkeltseng.
Book
Standard enkeltrom. Bilde.Standard enkeltrom. Bilde.Standard enkeltrom. Bilde.

Dobbeltrom Standard

Plass til:
Størrelse: 16 m²
I våre 16 m² store og koselige Dobbeltrom Standard finner du en komfortabel seng, skrivebord, LCD-TV og et baderom med dusj. Perfekt for deg som trenger å jobbe uforstyrret, slappe av og nyte en god natts søvn.
Seng og kapasitet
I rommet finner du to enkeltsenger som er satt sammen.
Book
Standard dobbeltrom. Bilde.Standard dobbeltrom. Bilde.Standard dobbeltrom. Bilde.Standard dobbeltrom. Bilde.Standard dobbeltrom. Bilde.

Enkeltrom Superior

Plass til:
Størrelse: 9 m²
Våre 9 m² store Enkeltrom Superior er et rom for de som ønsker det lille ekstra, som kaffe/te, sjokolade og toalettsaker. Her får du et romslig og koselig rom for en god natts søvn.
Seng og kapasitet
Rommet har en enkeltseng.
Book
Enkelt Superior. Bilde.Bad. Bilde.Superior Enkeltrom. Bilde.

Premium Dobbeltrom

Plass til:
Størrelse: 16 m²
I våre nyrenoverte 16 m² store Premium Dobbeltrom sover du ekstra godt. Rommet er stort og koselig, og passer perfekt til både avslapning og arbeid. Baderommet er utstyrt med dusj og hygieneprodukter.
Seng og kapasitet
En dobbeltseng.
Book
Premium dobbeltrom. Bilde.Premium dobbeltrom. Bilde.Premium dobbeltrom. Bilde.Premium dobbeltrom. Bilde.

Dobbeltrom Superior

Plass til:
Størrelse: 25 m²
I våre nyrenoverte 25 m² store Dobbeltrom Superior sover du ekstra godt. Rommet er stort og koselig, og passer perfekt til både avslapning og arbeid, kanskje sammen med en kopp kaffe eller te, og en sjokoladebit. Baderommet er utstyrt med dusj og hygieneprodukter.
Seng og kapasitet
I rommet finner du to enkeltsenger som er satt sammen.
Book
Dobbel Superior. Bilde.Dobbel Superior. Bilde.Dobbel Superior. Bilde.Superior dobbeltrom. Bilde.Superior dobbeltrom. Bilde.Superior dobbeltrom. Bilde.

Familierom

Plass til:
Størrelse: 25 m²
Våre romslige 25 m² store familierom sørger for et herlig opphold for både store og små. Her kan dere leke, omgås og slappe av sammen. I rommet som passer opptil fire personer, finner dere komfortable dobbeltsenger som kan dras fra hverandre. Det er også plass til ekstra senger slik at alle i familien får en god natts søvn. Det er rikelig med plass til å oppbevare væsker og klær.
Seng og kapasitet
I rommet er det to enkeltsenger som kan dras fra hverandre, i tillegg til to sovesofaer.
Book
Hotellrom. Bilde.Familierom. Bilde.Familierom. Bilde.Familierom. Bilde.Familierom. Bilde.Familierom. Bilde.