Gå til hovedinnhold

Våre rom

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Overnatting i Jønkøping

Bestill overnatting på First Hotel Jönköping. På hotellet tilbyr vi 111 rom. Bland annet tilbyr vi Suite, Deluxe rom, Standard rom og 50 Moderate rom til en rimeligere pris. Vi har 1 handicap rom. Fra mange av våre rom har du fantastisk utsikt over omgivelsene fra hotellets "tårn". alle rom har fri trådløst internett, bad, arbeidsbord, garderobe, 1 sengs eller dobbeltseng og flatscreen TV. Frokost er inkludert i prisen når du bor hos oss.

Romutvalg og priseksempel

Budget Familie, fra 850 SEK

Plass til:
Størrelse: 15 m²
Våre familierom ligger i 1. og 2. etasje. Rommene har en 140 cm seng og 2 køyeseng. Rommene passer for hele familien. Rommene har et koselig arbeidsområde med skrivebord, de er røykfrie og har dusj og gratis WiFi.

Rom for funksjonshemmede

Plass til:
Vi har to nyoppussede rom tilrettelagt for funksjonshemmede som ligger i andre etasje. Rommene, som lett nås med heis, har dobbeltseng og handikaptoalett. Rommene har også et arbeidsområde med skrivebord, dusj og gratis WiFi.

Standard Enkel, fra 945 SEK

Plass til:
Størrelse: 12 m²
Våre standard enkeltrom ligger i tårnet fra 3. til 11. etasje og utsikt over Jönköping. Rommene har en 140 cm brede seng, et skrivebord, er røykfrie og har dusj og gratis WiFi.

Standard Dobbel, fra 945 SEK

Plass til:
Størrelse: 12 m²
Våre Standard dobbeltrom passer bra for to personer og har en seng på 180 cm. Rommene har også skrivebord, TV og badrom med dusj og gratis trådløst internett. Rommene ligger høyt opp i tårnet på etasje 9 til 11 med fin utsikt over omgivelsene.

Standard Twin, fra 945 SEK

Plass til:
Størrelse: 12 m²
Våre Standard twin-rom passer bra for to personer. Rommene har to separate senger på 90 cm, skrivebord, TV, badrom med dusj og gratis trådløst internett. Rommene har fin utsikt til omgivelsene.

Standard Familie

Plass til:
Våre nyoppussede Standard Familierom har plass til fire personer. Her er det en deilig 160 cm seng og en køyeseng.