Gå til hovedinnhold

Våre rom

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Overnatting i Jønkøping

Bestill overnatting på First Hotel Jönköping. På hotellet tilbyr vi 111 rom. Bland annet tilbyr vi familierom, Standard rom og 2 handicap rom. Fra mange av våre rom har du fantastisk utsikt over omgivelsene fra hotellets "tårn". alle rom har fri trådløst internett, bad, arbeidsbord, garderobe, 1 sengs eller dobbeltseng og flatscreen TV. Frokost er inkludert i prisen når du bor hos oss.

Romutvalg og priseksempel

Superior Dobbel, fra 945 SEK

Plass til:
Størrelse: 15 m²
De nyrenoverte superior-dobbeltrommene er innredet med en Queen-seng og et arbeidsområde med et skrivebord. Superior-dobbeltrommene er i 10. og 11. etasje og har en kaffetrakter.
Seng og kapasitet
En Queen-seng.
Book
Superior Dobbelt-rom. Bilde.Superior Dobbelt-rom. Bilde.Superior Dobbelt-rom. Bilde.Superior Dobbelt-rom. Bilde.

Rom for funksjonshemmede

Plass til:
Vi har 2 nyrenoverte, handikapvennlige rom som ligger i andre etasje og er lett tilgjengelig med heis. Rommene her en dobbeltseng og et handikaptilpasset toalett, samt et bad med dusj. Rommene har også et arbeidsområde og gratis WiFi.

Standard Dobbel, fra 755 SEK

Plass til:
Størrelse: 12 m²
De nyrenoverte standard-dobbeltrommene passer til 2 personer. De er innredet med en nydelig 160 cm bred seng, skrivebord, TV og bad med dusj, og gratis Wi-Fi. Rommene ligger høyt oppe i tårnet i 9. og 11. etasje, og de har flott utsikt over omgivelsene.
Book
Standard Double rom. Bilde.Standard Double rom. Bilde.Standard Double rom. Bilde.Bad. Bilde.Bad. Bilde.Standard Double rom. Bilde.

Standard Twin, fra 755 SEK

Plass til:
Størrelse: 12 m²
De nyrenoverte standard twin-rommene ligger i tårnet mellom 3. og 11. etasje og passer godt til 2 personer. Rommene er innredet med 2 nydelig 90 cm brede senger, skrivebord, TV og bad med dusj, og gratis Wi-Fi. Rommene har nydelig utsikt over omgivelsene. Ekstra seng koster 250 SEK og kan bestilles direkte på hotellet.
Book
Standard Twin rom. Bilde.Standard Twin rom. Bilde.Standard Twin rom. Bilde.Bad. Bilde.Bad. Bilde.

Standard Familie, fra 1 078 SEK

Plass til:
De nyrenoverte standard-familierommene har plass til 4 personer. Rommene er innredet med en nydelig 160 cm bred seng, samt en køyeseng, skrivebord, TV og bad med dusj, og gratis WiFi.
Book
standard familieromstandard familierombad standard familieromstandard familieromstandard familierom