Gå til hovedinnhold

Våre rom

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender

Overnatting i Jønkøping

Bestill overnatting på First Hotel Jönköping. På hotellet tilbyr vi 111 rom. Bland annet tilbyr vi Suite, Deluxe rom, Standard rom og 50 Moderate rom til en rimeligere pris. Vi har 1 handicap rom. Fra mange av våre rom har du fantastisk utsikt over omgivelsene fra hotellets "tårn". alle rom har fri trådløst internett, bad, arbeidsbord, garderobe, 1 sengs eller dobbeltseng og flatscreen TV. Frokost er inkludert i prisen når du bor hos oss.

Lukket i jul: Hotellet lukker fredag 21/12 og åpner igjen onsdag 2/1.

Romutvalg og priseksempel

Budget Familie, fra 695 SEK

Plass til:
Størrelse: 15 m²
Våre familierom ligger i 1. og 2. etasje. Rommene har en 140 cm seng og 2 køyeseng. Rommene passer for hele familien. Rommene har et koselig arbeidsområde med skrivebord, de er røykfrie og har dusj og gratis WiFi.
moderate dobbeltrom

Budget for funksjonshemmede

Plass til:
Vårt Budget-rom for funksjonshemmede ligger på 2. etasje. Rommet har en 180 cm brede seng samt et handikaptilpasset toalett. Rommet har arbeidsplass med skrivebord, er røykfritt og har dusj og gratis WiFi.
moderate dobbeltrom

Standard Enkel

Plass til:
Størrelse: 12 m²
Våre standard enkeltrom ligger i tårnet fra 3. til 11. etasje og utsikt over Jönköping. Rommene har en 140 cm brede seng, et skrivebord, er røykfrie og har dusj og gratis WiFi.
standard enkeltrom

Standard Dobbel, fra 795 SEK

Plass til:
Størrelse: 12 m²
Våre Standard dobbeltrom passer bra for to personer og har en seng på 180 cm. Rommene har også skrivebord, TV og badrom med dusj og gratis trådløst internett. Rommene ligger høyt opp i tårnet på etasje 9 til 11 med fin utsikt over omgivelsene.
standard dobbeltrom

Standard Twin, fra 795 SEK

Plass til:
Størrelse: 12 m²
Våre Standard twin-rom passer bra for to personer. Rommene har to separate senger på 90 cm, skrivebord, TV, badrom med dusj og gratis trådløst internett. Rommene har fin utsikt til omgivelsene.
standard rwin rom

Deluxe

Plass til:
Størrelse: 25 m²
Vårt deluxerom har to separate rom med 1 dobbeltseng på 140 cm samt en på 90 cm. Rommet er utstyr med skrivebord, TV, badrom med dusj og har egen balkong og gratis WiFi.
deluxe rom

Suite på øverste etasje med boblebadekar

Plass til:
Størrelse: 40 m²
Suiten ligger i 12 etasje og består av 2 etasjer. I underetasjen finner du soverommet med 180 cm bred seng, baderom med boblebadekar. Spiraltrapp til overetasjen der du finner en sofagruppe og utsikt over hele Jönköping. Suiten passer for maks to voksne uten barn.
Suite
tradeDoubler