Gå til hovedinnhold

Konferanser & møter

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Konferanse- og møte i Härnøsand

Bestill en konferanse i Härnösand sentrum, ved havnefronten på First Hotel Stadt. Konferanser og møter kan holdes på selve hotellet i våre moderne og fullt utstyrte møterom. På First Hotel Stadt tilbyr vi forskjellige konferansepakker, inkludert hel- og halvdagspakker, samt konferanser med overnatting. Kontakt oss for ytterligere informasjon om arrangering av tilpassede møter og konferanser i Härnösand sentrum.

Send oss en forespørsel

Send oss en forespørsel

 • Hernö1 - Hemsön

  130 personer

  Härnö1 - Hemsön er vårt største konferanserom med en kapasitet på opptil 130 personer.

 • konferanserom

  Lungön

  28 personer

  Lungön er vårt nest største konferanserom med en kapasitet på opptil 28 personer.

 • Lindström

  8 personer

  Lindström er omtrent 25 m² stor og er designet for å møte den mindre gruppen. Vi anbefaler maks 8 personer. Lokalet skaper en sterk fellesskapsfølelse og er perfekt for deg som har leid større konferanserom og har behov for å kunne komme deg unna og sitte uforstyrret.

 • Wallmark

  8 personer

  Wallmark er omtrent 25 m² stor og er designet for å møte den mindre gruppen. Vi anbefaler maks 8 personer. Lokalet skaper en sterk fellesskapsfølelse og er perfekt for deg som har leid større konferanserom og har behov for å kunne komme deg unna og sitte uforstyrret.

 • Ekman

  8 personer

  Ekman er omtrent 25 m² stor og er designet for å møte den mindre gruppen. Vi anbefaler maks 8 personer. Lokalet skaper en sterk fellesskapsfølelse og er perfekt for deg som har leid større konferanserom og har behov for å kunne komme deg unna og sitte uforstyrret.

 • Franzén

  4 personer

  Vårt minste konferanserom heter Franzén og er også nyoppusset. Dette rommet har plass til opptil 4 personer i styret og er ideelt for de minste gruppene.