Gå til hovedinnhold

Finn veien hit

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Finn veien til hotellet

Enten du reiser med fly til Halmstad lufthavn, med tog eller buss til stasjonen, eller velger å kjøre hit, er det enkelt å finne oss. Hvis du reiser med offentlig transport, er bussholdeplassen Halmstad Västerbro omtrent en tre minutters spasertur fra hotellet.

Med bil
Kommer du fra sør på E6, ta avkjøring 43 mot Halmstad S. Kjør på Laholmsvägen/vei 15, ta den andre avkjøringen på Laholmsvägen i rundkjøringen og følg veien til den blir Viktoriagatan. Følg Viktoriagatan over Slottsbron og fortsett rett frem på Slottsgatan. Ta den andre avkjøringen i rundkjøringen på Timmermansleden. Sving til høyre på Skeppargatan, deretter til høyre på Brogatan og etter omtrent 100 meter, sving på Hvitfeldtsgatan. Hotellet er på høyre side.

Kjører du fra nord på E6, ta avkjøring 45 mot Norra infartsleden/vei 26. Sving til høyre på Norra infartsleden/vei 26 og fortsett rett frem på Järnvägsleden. Sving til venstre på Fogdegatan, deretter til høyre på Bissmarksgatan. Ved slutten av Gunillaparken, sving til høyre på Backhausgatan, deretter til venstre på Nordbanegatan og til slutt igjen til venstre på Hvitfeldtsgatan. Hotellet er på venstre side.

Fly
Den nærmeste flyplassen er Halmstad City Airport, som ligger omtrent tre kilometer fra hotellet.

Tog og buss
Offentlige busser kjører fra tog- og busstasjonen Halmstad C. Den nærmeste bussholdeplassen til hotellet kalles Halmstad Västerbro. Fra bussholdeplassen tar det omtrent tre minutter å gå til hotellet.

Til fots
Hvis du velger å gå fra Halmstad C, følg Bredgatan (rett frem fra stasjonsbygningen) helt ned til Nissan River. Ta til høyre på Strandgatan og kryss deretter Slottsgatan ved fotgjengerovergangen. Kryss diagonalt over parken med Picasso-skulpturen og kryss Østerbron. Følg Brogatan rett frem i omtrent 400 meter til du kommer til Karl XIs vei. Kryss Karl XIs vei og fortsett langs Brogatan rett frem. Ta den andre gaten på høyre side. Hotellet ligger ved krysset Stenvinkelsgatan / Hvitfeldtsgatan på høyre side.