Gå til hovedinnhold

Villaer

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Premium strandvillaer på nordlige Gotland

Strandvillaene kan leies for korte og lange perioder. De er like egnet for familier, venner eller forretningsreiser. De 100 m² store villaene har plass til opptil 10 personer, har aircondition, WiFi og ligger fint ved sjøen og resortens private strand.

Det er to typer villaer. De er like, men noen av de har bedre beliggenhet på første rad mot sjøen, mens de andre ligger bak på rad to og tre. Strandvillaene på første rad har fantastisk utsikt over sjøen, mens de andre har enten havglimt eller utsikt over den vakre naturen. Fra takterrassene har alle villaene fantastisk panoramautsikt over sjøen.

Villaene er på to etasjer pluss en takterrasse. I første etasje finner du stue med sofa, bord og stoler. Det er også peis, radio og TV. På kjøkkenet er det spisebord og stoler for åtte personer, samt gang til en møblert terrasse i første etasje - perfekt for å nyte frokosten. Kjøkkenet er godt utstyrt med kjøleskap, fryser, komfyr, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin.

Ovenpå finner du fire soverom og bad med toalett, servant, dusj og vaskemaskin. Ett av soverommene har dobbeltseng, mens de andre soverommene har plass til to personer per rom i køyesenger. Det er mulig å sette opp to ekstrasenger mot en kostnad. Takterrassen er utstyrt med solsenger og loungegruppe, perfekt for å nyte sene sommerkvelder, utsikten og se solnedgangen i sjøhorisonten.

Romutvalg og priseksempel

Strandvilla

Plass til:
Størrelse: 100 m²
Seng og kapasitet
Villaene har fire soverom, hvorav tre har køyesenger og ett med dobbeltseng. Plass til åtte personer med mulighet for to ekstra senger mot pristillegg.

Strandvilla med havutsikt

Plass til:
Størrelse: 100 m²
Seng og kapasitet
Villaerne har fire soveværelser, hvoraf tre har køjesenge og et med dobbeltseng. Plads til otte personer med mulighed for to ekstra senge mod merpris.