Gå til hovedinnhold

Rom

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Korte og lange opphold i Visby

Vi tilbyr overnatting for lengre og kortere opphold i Visby. Vi har leiligheter med kjøkken som er egnet for langtidsopphold for opptil seks personer, og mindre hotellrom for kortere opphold.

Det er kort avstand til fergeterminalen, og hotellet er et godt utgangspunkt uansett om du skal oppleve hele Gotland, fra Stora Karlsö i sør til Fårö i nord, eller om du skal utforske Visby med sine ringmurer og borgruiner, eller om du bor hos oss i forbindelse med Almedalsveckan og Medeltidsveckan. De fleste av de 90 rommene våre har både kjøkken og balkong – flere med utsikt over havet og solnedgangen.

Romutvalg og priseksempel

Standard Enkel, fra 1 785 SEK

Plass til:
Størrelse: 14 m²
Våre 14 m² store enkeltrom i kategorien Standard passer ypperlig for moderne reisende som kun skal overnatte i en eller to netter. Rommene har utsikt over gaten. De moderne innredede rommene er helt nye, og har en 120 cm bred enkeltseng og gratis WiFi.

Standard Dobbel, fra 1 875 SEK

Plass til:
Størrelse: 18 m²
Våre 18 m² store dobbeltrom i kategorien Standard har en dobbeltseng som kan gjøres om til to enkeltsenger, og kan dermed også benyttes som tomannsrom. Rommet passer perfekt for den moderne reisende eller for jobbreisende som trenger litt ekstra plass. Rommet har utsikt over gaten eller bassengområdet. De moderne innredede rommene er helt nye, og har enten en 180 x 200 cm bred dobbeltseng eller to 90 cm brede enkeltsenger.

Standard Familie, fra 2 035 SEK

Plass til:
Størrelse: 31 m²
Våre 31 m² store familierom i kategorien Standard gir plass til familier på 4 personer, og passer også for jobbreisende som trenger mer plass. Rommene har uteplass på en felles balkong, og gir utsikt over gårdsrommet eller bassengområdet. WiFi er inkludert i prisen, og du kan enkelt finne parkering i nærheten. To 90 cm brede senger, en sovesofa med en 80 cm bred seng og 80 cm brede køyesenger.

Superior med kjøkken, fra 2 085 SEK

Plass til:
Størrelse: 32 m²
Våre Superior-rom med kjøkken er opptil 32 m² store, og passer ypperlig for lengre opphold. Rommene gir plass til familier på opptil tre personer. Rommene har egen uteplass på en felles balkong. Du har utsikt over gårdsrommet eller bassengområdet. WiFi er inkludert i prisen, og du kan enkelt finne parkering i nærheten. To 90 cm brede senger og en sovesofa med en 80 cm bred madrass.

Superior med kjøkken og havutsikt, fra 2 135 SEK

Plass til:
Størrelse: 32 m²
Våre Superior-rom med kjøkken og havutsikt er opptil 32 m² store, og passer ypperlig for lengre opphold. Rommene gir plass til familier på opptil tre personer. Sammenhengende rom er tilgjengelig, og rommene gir da plass til opptil sex personer. Rommene har eget kjøkken og egen uteplass på en felles balkong. Du har utsikt over havet og solnedgangen. WiFi er inkludert i prisen, og du kan enkelt finne parkering i nærheten. To 90 cm brede senger og en 80 cm bred sovesofa.

Deluxe med kjøkken, fra 2 135 SEK

Plass til:
Størrelse: 32 m²
Våre 32 m² store Deluxe-rom gir plass til familier på fire personer, og passer også for jobbreisende som trenger mer plass. Rommene har kjøkken, og passer ypperlig for lengre opphold. Du har egen uteplass på en felles balkong. Du har utsikt over gårdsrommet eller bassengområdet. WiFi er inkludert i prisen, og du kan enkelt finne parkering i nærheten. Rommene har to 90 cm brede senger, en sovesofa med en 80 cm bred madrass og 80 cm brede køyesenger.

Deluxe med kjøkken og havutsikt, fra 2 185 SEK

Plass til:
Størrelse: 32 m²
Våre 32 m² store Deluxe-rom gir plass til familier på fire personer, og passer også for jobbreisende som trenger mer plass. Rommene har kjøkken, og passer ypperlig for lengre opphold. Du har egen uteplass på en felles balkong. Du har utsikt over havet og solnedgangen. WiFi er inkludert i prisen, og du kan enkelt finne parkering i nærheten. Rommene har to 90 cm brede senger, en sovesofa med en 80 cm bred madrass og 80 cm brede køyesenger.

Suite, fra 3 475 SEK

Plass til:
Størrelse: 63 m²
Våre 63 m² store suiter har to separate soverom, stue og et kjøkken med komfortable sitteplasser. Når solen titter frem kan du koble av med et glass sjampanje på den lille balkongen din mens du nyter den fantastiske havutsikten. Fra kjøkkenet har du adkomst til din egen uteplass på en felles balkong, og her kan du sitte og nyte utsikten også når været ikke er på topp. Som gjest i denne suiten får du gratis te, vann med kullsyre og snacks ved ankomst. Du kan også lage deg en kopp kaffe på Nespresso-maskinen. WiFi er inkludert i prisen, og du kan enkelt finne parkering i nærheten. Suitene har et rom med to 90 cm brede senger, samt et soverom med to 90 cm brede senger og en sovesofa med en 80 cm bred seng.

Standard Dobbel med havutsikt, fra 1 985 SEK

Plass til:
Størrelse: 18 m²
Våre 18 m² store dobbeltrom i kategorien Standard har en dobbeltseng som kan gjøres om til to enkeltsenger, og kan dermed også benyttes som tomannsrom. Rommet passer perfekt for den moderne reisende eller for jobbreisende som trenger litt ekstra plass. Gjestene kan nyte utsikten til havet og solnedgangen. De moderne innredede rommene er helt nye, og har enten en 180 cm bred dobbeltseng eller to 90 cm brede enkeltsenger.

Standard Familie med havutsikt, fra 2 085 SEK

Plass til:
Størrelse: 31 m²
Våre 31 m² store familierom i kategorien Standard gir plass til familier på 4 personer, og passer også for jobbreisende som trenger mer plass. Rommene har uteplass på en felles balkong og har i tillegg utsikt over havet og solnedgangen. Seks av rommene er tilrettelagt for funksjonshemninger, og disse kan også gjøres om til sammenhengende rom med plass til opptil seks personer. WiFi er inkludert i prisen, og du kan enkelt finne parkering i nærheten. To 90 cm brede senger, en sovesofa med en 80 cm bred seng og 80 cm brede køyesenger. De sammenhengende rommene har 90 cm brede senger, en 80 cm bred sovesofa og 80 cm brede køyesenger.