Gå til hovedinnhold

Våre rom

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender

Overnatting i Bengtsfors

Bestill overnatting i Bengtsfors på First Hotel Bengtsfors og velg mellom 43 komfortable rom. På First Hotel Bentgsfors i Bentgsfors sentrum kan du velge mellom ulike typer rom, som standardrom, superior-rom og suiter. Vi tilbyr rom som dekker de fleste behov, og personalet vårt strekker seg langt for at besøket ditt i Bengtsfors skal bli perfekt. Alle rom er røykfrie, har behagelige senger, gratis WiFi og bad. Som gjest på First Hotel Bengtsfors har du tilgang til bar og restaurant. Frokost er inkludert i prisen.

Romutvalg og priseksempel

First SmartBed Dobbel

Plass til:
Våre romslige og rolige SmartBed-rom er innredet med fjærseng der madrassens fasthet kan justeres. Rommene har en king-size-seng (180 cm) og passer perfekt for deg som vil sove ekstra godt. Når du bor i et SmartBed-rom, får du også et personlig sovesett som inneholder både øyemaske og ørepropper.

Juniorsuite, fra 1 531 SEK

Plass til:
Vår juniorsuite tilbyr det samme som våre superior-rom. I tillegg har den balkong og sittegruppe.
Suite

Superior Dobbel, fra 1 339 SEK

Plass til:
Våre Superior dobbeltrom tilbyr det samme som standardrommene, men i tillegg får du en fantastisk utsikt over Dalslands kanal og får egen kaffemaskin og morgenkåpe.
Superior-rom

Standard Dobbel, fra 1 051 SEK

Plass til:
For deg som ønsker en god natt søvn med plass til å arbeide på. Gratis WiFi, 90 cm brede enkelsenge, bad med dusj eller badekar
Standard dobbeltrom

Standard Enkel, fra 1 051 SEK

Plass til:
For deg som ønsker en god natt søvn med plass til å arbeide på. Gratis WiFi, 90 cm bred enkelseng, bad med dusj eller badekar
Standard enkeltrom
tradeDoubler