Gå til hovedinnhold

Våre rom

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Overnatting i Bengtsfors

Bestill overnatting i Bengtsfors på First Hotel Bengtsfors og velg mellom 43 komfortable rom. På First Hotel Bentgsfors i Bentgsfors sentrum kan du velge mellom ulike typer rom, som standardrom, superior-rom og suiter. Vi tilbyr rom som dekker de fleste behov, og personalet vårt strekker seg langt for at besøket ditt i Bengtsfors skal bli perfekt. Alle rom er røykfrie, har behagelige senger, gratis WiFi og bad. Som gjest på First Hotel Bengtsfors har du tilgang til bar og restaurant. Frokost er inkludert i prisen.

Romutvalg og priseksempel

First SmartBed Dobbel

Plass til:
Våre romslige og rolige SmartBed-rom er innredet med fjærseng der madrassens fasthet kan justeres. Rommene har en king-size-seng (180 cm) og passer perfekt for deg som vil sove ekstra godt. Når du bor i et SmartBed-rom, får du også et personlig sovesett som inneholder både øyemaske og ørepropper.

Juniorsuite, fra 1 515 SEK

Plass til:
Vår juniorsuite tilbyr det samme som våre superior-rom. I tillegg har den balkong og sittegruppe.

Superior Dobbel, fra 1 230 SEK

Plass til:
Våre Superior dobbeltrom tilbyr det samme som standardrommene, men i tillegg får du en fantastisk utsikt over Dalslands kanal og får egen kaffemaskin og morgenkåpe.

Standard Dobbel, fra 1 040 SEK

Plass til:
For deg som ønsker en god natt søvn med plass til å arbeide på. Gratis WiFi, 90 cm brede enkelsenge, bad med dusj eller badekar

Standard Enkel, fra 1 040 SEK

Plass til:
For deg som ønsker en god natt søvn med plass til å arbeide på. Gratis WiFi, 90 cm bred enkelseng, bad med dusj eller badekar
tradeDoubler