Gå til hovedinnhold

First Hotel Millennium– Et av Egencias 100 foretrukne hoteller for forretningsreiser

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

FIRST HOTEL MILLENNIUM – ET AV EGENCIAS 100 FORETRUKNE HOTELLER FOR FORRETNINGSREISER

Hvert år deler Egencia ut priser til hoteller som gjør det lille ekstra for å overgå kundenes forventninger, slik at forretningsreisen nesten oppleves som fritid. First Hotel Millennium, i hjertet av Oslo, er et av disse hotellene.

Egencia, en plattform for forretningsreiser fra Expedia-konsernet, offentliggjorde i dag sin oversikt Top 100 Preferred Corporate Hotels.

Med denne plattformen kan forretningsreisende velge mellom hundrevis av hoteller rundt om i verden. Med sin årlige prisutdeling anerkjenner Egencia hotellene som strekker seg litt ekstra for bedriftskundene sine ved å levere både god service og gi gjestene sine mye for pengene. De 100 beste hotellene har blitt valgt ut basert på kundetilfredshet, pris, fasiliteter for forretningsreisende, kundeservice og generell kundeopplevelse i 2018.

«For oss er en god forretningsreise like viktig som å tilby en god plattform for forretningsreiser, og derfor velger vi hvert år ut hotellene som tilbyr unik kundeservice, sørger for at gjestene får mye for pengene og som har populære fasiliteter», sier Andrew Dyer, VP of Global Supply hos Egencia. «Årets prismottakere leverer det lille ekstra, og de setter de forretningsreisendes behov og komfort høyt ved å tilby fasiliteter som gratis frokost og lojalitetspoeng.»

First Hotel Millennium ligger i hjertet av Oslo, og har 114 komfortable rom. Det ligger i nærheten av alle byens attraksjoner og severdigheter, og er et supert utgangspunkt for Oslo-besøket ditt – enten du er på forretningsreise eller reiser på fritiden.

Karl Johans gate ligger rett rundt hjørnet.

Utforsk historiske Akershus festning, som har en mer enn 800 år lang historie.

Enten du skal på operaen eller bare vil beundre den vakre og unike operabygningen, ligger den bare 10 minutters gange unna hotellet.