Gå til hovedinnhold

Shoppingområder

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Shoppingområder

Dersom du søker shoppingopplevelser, byr Oslo på mange kjøpesentre, varehus og markeder. Vær oppmerksom på at de fleste butikker stenger etter kl. 18.00, og at nesten alle butikkene er stengt på søndager.

Nedenfor gir vi deg en oversikt over Oslos meste populære mest populære shoppingområder.

De mest kjente shoppinggatene i Oslo er Bogstadveien, Hegdehaugsveien og Majorstua. Fra Majorstua og hele veien til byens sentrum finner du spesialbutikker og kjente kjedebutikker som Hennes & Mauritz, Monsoon, BIK BOK, Helly Hansen og flere andre kjente merkevarer.

Aker Brygge ligger i nærheten av Oslos rådhus. Ved havnefronten finnes både eksklusive designbutikker, spesialbutikker, kaféer, restauranter, teatre, kinoer og barer.

Karl Johans gate er den mest berømte gaten i Oslo. Her finner du et stort utvalg av butikker, restauranter og kaféer.

Grünerløkka er et veldig populært område blant de unge i Oslo, og er hjemsted for noen av byens beste utendørsmarkeder, designbutikker, parker, kaféer og barer. Denne delen av byen er utvilsomt verd et besøk.

Oslo sentrum byr også på et bredt utvalg av shoppingmuligheter. De to viktigste shoppingsentrene er Oslo City og Byporten, begge ligger i nærheten av Oslo S. De er pakket med spesialbutikker og restauranter.

Her kan du finne en oppdatert liste over shopping i Oslo.