Gå til hovedinnhold

Mat & drikke

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Frokost inkludert

frokost.bilde.

Frokost inkludert

Frokost er alltid inkludert når du bor på First Hotel Breiseth. Vi har også ulike alternativer hvis du har matallergier. Kontakt oss for mer informasjon. Om du reiser før frokosten åpner kan vi smøre en matpakke som du får med når du drar.

Har du lyst på en deilig hotellfrokost selv om du ikke har overnattet hos oss? Du er alltid velkommen! Kontakt oss på forhånd for å reservere.

For oppdaterte frokosttider og mer informasjon se her.

Telefon: +47 95 97 94 34
Epost: breiseth@firsthotels.no

Åpningstider i frokostrestauranten

  • Ukedager 06:30-09:30
  • Helger 08:00-10:30
  • Ferier: 07:30-10:30

Afternoon tea. Bilde.

Afternoon Tea

First Hotel Breiseth fyller 125 år og det skal vi feire. Som en del av 125-årsjubileet arrangerer vi Afternoon Tea med underholdning.

Det blir søte og salte fristelser servert i treetasjes fat, et glass musserende og te.

Programmet er:

15. april skal kunsthistoriker, foredragsholder og prosjektleder Hilde Fauskerud, som til daglig jobber på Lillehammer Kunstmuseum, fortelle om Lillehammermalerne og kunstnerne som bodde på Breiseth for 100 år siden. 

27. mai skal Nina Lykke lese fra boka si, "Vi er ikke her for å ha det morsomt", der hovedpersonen bor på Breiseth hotell under litteraturfestivalen. Arrangementet finner sted under Norsk Litterturfestival.

8. juni kommer Gilda le Pape og Ola Erlien fra Hot Club de Norvege. De skal spille en konsert på Kulturhuset Banken senere på kvelden, men varmer opp på Breiseth mens du nyter Afternoon tea. Arrangementet finner sted under Lillehammer Streat Music Festival.

Menyen på Afternoon tea består blant annet av Rødløksterter med chèvre og plommechutney og Haloumi quiche med sorte oliven og bakte tomater fra Belmanns hager. Du får også makroner, snitter og scones, en søt fristelse til slutt – samt te og bobler.