Gå til hovedinnhold

Våre Rom

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Våre Rom

Bryne Hotell - First Partner Collection tilby 61 komfortable og hyggelige rom. Du kan velge mellom enkeltrom, dobbeltrom eller suite. Alle rommene har skrivebord, flatskjerm-TV og eget bad med dusj.

Mange av rommene har fin utsikt utover det grønne landskapet. 14 av rommene ligger i en utvendig fløy med egen inngang fra bakkenivå.

Alle rommene er røykfrie.

Romutvalg og priseksempel

Standard Enkeltrom

Plass til:
Våre standard enkeltrom er hyggelige og funksjonelle. Rommene er utstyrt med en bred enkeltseng, lekkert flislagt bad med dusj, skrivebord, tv og gratis trådløst internett. Standard enkeltrommene ligger i hovedbygningen i 1. eller 2. etasje.
Seng og kapasitet
Enkeltseng. 150 cm bredde.
Book
Enkeltrom. Bilde.

Standard Dobbeltrom

Plass til:
Våre standard dobbeltrom er hyggelige og funksjonelle. Rommene er utstyrt med en bred dobbeltseng, lekkert flislagt bad med dusj, skrivebord, tv og gratis trådløst internett. Standard dobbeltrommene ligger i hovedbygningen i 1. eller 2. etasje.
Seng og kapasitet
Dobbeltseng. 180 cm bredde.
Book
Twinrom. Bilde.Twinrom. Bilde.

Utvendig Enkeltrom

Plass til:
Våre utvendige enkeltrom ligger i en egen bygning med direkte inngang fra bakkenivå, og er hyggelige og funksjonelle. Rommene er utstyrt med en enkeltseng, lekkert flislagt bad med dusj, skrivebord, tv og gratis trådløst internett.
Seng og kapasitet
Enkeltseng. 90 cm bredde.
Book
Enkeltrom. Bilde.