Gå til hovedinnhold

Våre rom

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender

Rom 1

Legg til rom

Overnatting i Odense

Alle våre rom er innredet individuelt og elegant. Vi tilbyr roomservice, vaske- og renseriservice samt muligheten til fritt å benytte hotellets nye, herlige treningsstudio. Ønsker du å parkere, kan man som hotellgjest parkere i det nærliggende parkeringshuset til bare DKK 95,- per. døgn.

First Hotel Grand er naturligvis et røykfritt hotell.

Romutvalg og priseksempel

Standard Enkelt, fra 1 052 DKK

Plass til:
Størrelse: 17 m²
Disse rom er den perfekte basen for forretningsreisende, som bor 1-3 netter.
Seng og kapasitet
1 Jensen-enkeltseng (120 x 200 cm).
Standard enkeltrum

Standard Queen, fra 1 100 DKK

Plass til:
Størrelse: 20 m²
Disse rom er det ideelle valget for den moderne reisende som bor 1-2 netter. Merk: Vi tar et ekstragebyr på 200 kr. per ekstra seng pr. natt. Denne prisen er ikke inkludert i romprisen, men betales på hotellet.
Seng og kapasitet
1 Jensen-dobbeltseng (150 x 200 cm).
Standard queen rom

Standard Twin, fra 1 148 DKK

Plass til:
Størrelse: 24 m²
Disse rom er det ideelle valget for forretningsreisende som ønsker litt ekstra plass eller par på weekendopphold. Merk: Vi tar et ekstragebyr på 200 kr. per ekstra seng pr. natt. Denne prisen er ikke inkludert i romprisen, men betales på hotellet.
Seng og kapasitet
2 separate Jensen-senger (90 x 200 cm).
Rom

Standard Dobbelt, fra 1 148 DKK

Plass til:
Størrelse: 24 m²
Disse rom er det opplagte valget om du reiser på weekendopphold eller er på forretningsreise, og har bruk for mer enn 2 overnattinger.
Seng og kapasitet
1 Jensen-dobbeltseng (180 x 200 cm).
standard dobbeltrom

Superior Dobbelt, fra 1 244 DKK

Plass til:
Størrelse: 35 m²
Nyt et opphold i et av våre stillige Superior-rom med tregulv, eksklusive tapeter og elegante stoffer. Disse rommene innbyr til avslapping i en komfortabel og koselig atmosfære. Merk: Vi tar et ekstragebyr på 200 kr. per ekstra seng pr. natt. Denne prisen er ikke inkludert i romprisen, men betales på hotellet.
Seng og kapasitet
1 Jensen-dobbeltseng (180 x 200 cm).
Superior dobbeltrom

Executive Dobbelt, fra 1 436 DKK

Plass til:
Størrelse: 39 m²
Setter du pris på stilfulle og romslige rom når du rejser, er Executive-rommene det helt rette valget. Disse rom er veldig komfortable, og reiser du med barn, er executive-rommene den ideelle basen for deg og din familie. Det finnes dessuten kaffemaskine på rommene. Merk: Vi tar et ekstragebyr på 200 kr. per ekstra seng pr. natt. Denne prisen er ikke inkludert i romprisen, men betales på hotellet.
Seng og kapasitet
1 Jensen-dobbeltseng (180 x 200 cm).
Executive dobbeltrom

First SmartBed Dobbelt, fra 1 268 DKK

Plass til:
Våre romslige og rolige SmartBed-rom er innredet med fjærseng der madrassens fasthet kan justeres. Rommet passer godt for deg som ønsker en ekstra god søvnopplevelse. Når du bor på et SmartBed-rom, får du dessuten et personlig sovesett som inneholder en sovemaske og ørepropper.
tradeDoubler