Gå til hovedinnhold

Våre rom

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Overnatting i Odense

Vi har 135 rom som er innredet individuelt og elegant. Vi tilbyr roomservice, vaske- og renseriservice samt muligheten til fritt å benytte hotellets nye, herlige treningsstudio.

First Hotel Grand er naturligvis et røykfritt hotell.

Romutvalg og priseksempel

Standard Enkelt, fra 801 DKK

Plass til:
Størrelse: 17 m²
Disse rom er den perfekte basen for forretningsreisende, som bor 1-3 netter.
Seng og kapasitet
1 Jensen-enkeltseng (120 x 200 cm).

Standard Queen, fra 886 DKK

Plass til:
Størrelse: 20 m²
Disse rom er det ideelle valget for den moderne reisende som bor 1-2 netter.
Seng og kapasitet
1 Jensen-dobbeltseng (150 x 200 cm).

Standard Twin, fra 907 DKK

Plass til:
Størrelse: 24 m²
Disse rommene er det ideelle valget for forretningsreisende som ønsker litt ekstra plass eller par på weekendopphold.
Seng og kapasitet
2 separate Jensen-senger (90 x 200 cm).

Standard Dobbelt, fra 955 DKK

Plass til:
Størrelse: 24 m²
Disse rom er det opplagte valget om du reiser på weekendopphold eller er på forretningsreise, og har bruk for mer enn 2 overnattinger. Barn opp til 12 år bor gratis når de sover i samme seng som foreldrene. For ekstraseng tilkommer det en ekstra kostnad per natt, ekstrasenger må alltid forhåndsbestilles.
Seng og kapasitet
1 Jensen-dobbeltseng (180 x 200 cm).

Superior Dobbelt, fra 1 108 DKK

Plass til:
Størrelse: 35 m²
Nyt et opphold i et av våre stillige Superior-rom med tregulv, eksklusive tapeter og elegante stoffer. Disse rommene innbyr til avslapping i en komfortabel og koselig atmosfære. I prisen inngår et utvalg forfriskninger bestående av vannflaske, brus, øl og kaffe. Forfriskningene fylles opp daglig men utvalget kan variere. Barn opp til 12 år bor gratis når de sover i samme seng som foreldrene. For ekstraseng tilkommer det en ekstra kostnad per natt på 200 DKK, ekstrasenger må alltid forhåndsbestilles.
Seng og kapasitet
1 Jensen-dobbeltseng (180 x 200 cm).

Executive Dobbelt, fra 1 301 DKK

Plass til:
Størrelse: 39 m²
Setter du pris på stilfulle og romslige rom når du rejser, er Executive-rommene det helt rette valget. Disse rom er veldig komfortable, og reiser du med barn, er executive-rommene den ideelle basen for deg og din familie. Det finnes dessuten kaffemaskine på rommene. I prisen inngår et utvalg forfriskninger bestående av vannflaske, brus, øl og kaffe. Forfriskningene fylles opp daglig men utvalget kan variere. Barn opp til 12 år bor gratis når de sover i samme seng som foreldrene. For ekstraseng tilkommer det en ekstra kostnad per natt. Ekstra seng koster 200 DKK ekstra per natt, og skal alltid forhåndsbestilles..
Seng og kapasitet
1 Jensen-dobbeltseng (180 x 200 cm).

First SmartBed Dobbelt, fra 1 081 DKK

Plass til:
Våre romslige og rolige SmartBed-rom er innredet med fjærseng der madrassens fasthet kan justeres. Rommet passer godt for deg som ønsker en ekstra god søvnopplevelse. Når du bor på et SmartBed-rom, får du dessuten et personlig sovesett som inneholder en sovemaske og ørepropper. I prisen inngår et utvalg forfriskninger bestående av vannflaske, brus, øl og kaffe. Forfriskningene fylles opp daglig men utvalget kan variere.

Junior Suite, fra 1 801 DKK

Plass til:
Junior Suiten passer for moderne reisende, som liker god plass og moderne fasiliteter. For forretningsreisende passer rommet perfekt til forberedelser til møter. Junior suiten på First Hotel Grand har en sjarmerende privat balkong, hvor du kan nyte stemningen og utsikten til en rekke av Odenses kulturhistoriske bygninger og museer. Junior suiten er stilfult innrettet med tregulv, eksklusive tapeter, elegante tekstiler, Jensen seng, lounge miljø og skrivebord, samt minibar, kaffe og te. På junior suitens store baderom finner du både badekar, dusj samt morgenkåper. I prisen inngår et utvalg forfriskninger bestående av vannflaske, brus, øl og kaffe. Forfriskningene fylles opp daglig men utvalget kan variere. Barn opp til 12 år bor gratis når de sover i samme seng som foreldrene. Ekstra seng koster 200 DKK ekstra per natt, og skal alltid forhåndsbestilles.
Book
RomRomBadRom