Gå til hovedinnhold

Våre rom

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Overnatting i Odense

Vi har 135 rom som er innredet individuelt og elegant. Vi tilbyr roomservice, vaske- og renseriservice samt muligheten til fritt å benytte hotellets nye, herlige treningsstudio.

First Hotel Grand er naturligvis et røykfritt hotell.

Romutvalg og priseksempel

Standard Enkelt, fra 915 DKK

Plass til:
Størrelse: 17 m²
Disse rommene passer godt for forretningsreisene, som overnatter 1-3 netter. Badene har enten badekar eller dusj. Bildet er illustrativt. Seng og kapasitet 1 Jensen-enkeltseng (120 x 200 cm).
Seng og kapasitet
1 Jensen-enkeltseng (120 x 200 cm).
Book
Standard EnkelStandard EnkelStandard EnkelStandard enkeltrum

Standard Queen, fra 960 DKK

Plass til:
Størrelse: 20 m²
Disse rommene er det ideelle valget for den moderne reisende, som overnatter 1-2 netter. Rommene har et mindre skrivebord og en lenestol, samt bad med enten badekar eller dusj. Bildet er illustrativt. Seng og kapasitet 1 Jensen-dobbeltseng (150 x 200 cm)
Seng og kapasitet
1 Jensen-dobbeltseng (150 x 200 cm).
Book
Standard queen romStandard QueenStandard QueenStandard Queen badStandard Queen bad

Standard Twin, fra 910 DKK

Plass til:
Størrelse: 24 m²
Disse rommene er det ideelle valget for forretningsreisene, som ønsker litt ekstra plass eller vennepar på tur. Våre standard twin rom har skrivebord og komfortable sitteplasser til 2 personer i enten sofa eller lenestol, samt bad med enten badekar eller dusj. Bildet er illustrativt. Seng og kapasitet 2 separate Jensen-senger (90 x 200 cm).  
Seng og kapasitet
2 separate Jensen-senger (90 x 200 cm).
Book
RomRomBad

Standard Dobbelt, fra 921 DKK

Plass til:
Størrelse: 24 m²
Disse rommene er det opplagte valg, hvis du reiser på weekendtur eller er på forretningsreise, og har bruk for mer enn 2 overnattinger. Våre standard dobbelt rom har skrivebord og komfortable sitteplasser til 2 personer i enten sofa eller lenestol, samt bad med enten badekar eller dusj. Barn til og med 12 år bor gratis, når de sover i samme seng som foreldrene. For ekstra oppredning kommer det en ekstra avgift på 200 DKK per natt. Ekstra oppredning skal alltid forhåndsbestilles. Bildet er illustrativt. Seng og kapasitet 1 Jensen-dobbeltseng (180 x 200 cm).
Seng og kapasitet
1 Jensen-dobbeltseng (180 x 200 cm).
Book
Standard Dobbelstandard dobbeltromStandard DobbelStandard DobbelStandard Dobbelt bad

Superior Dobbelt, fra 950 DKK

Plass til:
Størrelse: 35 m²
Nyt et opphold i et av våre stilfulle superiorrom. Disse rommene innbyr til avslapping i en komfortabel og hyggelige atmosfære. Våre superiorrom er individuelt innredet med skrivebord og komfortable sitteplasser til 2 personer i enten sofa eller lenestol, samt bad med enten badekar eller dusj. I prisen inngår et utvalg av forfriskninger bestående av vann på flaske, brus, øl, espresso etc. Utvalget kan variere, og det fylles opp daglig. Barn til og med 12 år bor gratis, når de sover i samme seng som foreldrene. For ekstra oppredning kommer det en ekstra avgift på 200 DKK per natt. Ekstra oppredning skal alltid forhåndsbestilles. Bildet er illustrativt. Seng og kapasitet 1 Jensen-dobbeltseng (180 x 200 cm)
Seng og kapasitet
1 Jensen-dobbeltseng (180 x 200 cm).
Book
Superior romSuperior rumSuperior dobbeltromSuperior rom safeSuperior bad

Executive Dobbelt, fra 1 093 DKK

Plass til:
Størrelse: 39 m²
Hvis du setter pris på stilfulle og romslige rom, når du reiser, så velger du våre Executive rom. Våre executive rom er individuelt innredet med skrivebord og komfortable sitteplasser til 2 personer i enten sofa eller lenestol. Disse rommene tilbys kun med badekar. Rommene er romslige og komfortable, og reiser du med barn, er Executive-rommene den ideelle base for deg og din familie. I prisen inngår et utvalg av forfriskninger bestående av vann på flaske, brus, øl, espresso etc. Utvalget kan variere, og det fylles opp daglig. Barn til og med 12 år bor gratis, når de sover i samme seng som foreldrene. For ekstra oppredning kommer det en ekstra avgift på 200 DKK per natt. Ekstra oppredning skal alltid forhåndsbestilles. Bildet er illustrativt. Seng og kapasitet 1 Jensen-dobbeltseng (180 x 200 cm).
Seng og kapasitet
1 Jensen-dobbeltseng (180 x 200 cm).
Book
Executive dobbeltromExecutive rom

First SmartBed Dobbelt, fra 950 DKK

Plass til:
Våre romslige og rolige SmartBed-rom er innredet med senger, hvor madrassens fasthet kan justeres til ditt behov og preferanse. Rommene har to justérbare SmartBeds (90 x 200 cm) og passer godt til deg, som ønsker en ekstra god søvnopplevelse. Våre smartbed rom er innredet med skrivebord og komfortable sitteplasser til 2 personer i enten sofa eller lenestol. Disse rommene tilbys kun med badekar. I prisen inngår et utvalg av forfriskninger bestående av vann på flaske, brus, øl, espresso etc. Utvalget kan variere, og det fylles opp daglig. Bildet er illustrativt.
Book
First Smartbed

Junior Suite, fra 1 330 DKK

Plass til:
Junior Suiten er hotellrommet skapt til den kompromisløse reise entusiast, som verdsetter plass og komfor. Til forretningsreisende utgjør den et perfekt sted å gjøre de siste forberedelser innen et viktig møte- og konferensedag. Junior suiten har en sjarmerende privat altan, hvor du kan nyte stemningen og utsikten til en rekke av Odenses kulturhistoriske bygninger og museer. Junior suiten er stilfullt innredet med tregulv, eksklusive tapeter og elegante tekstiler, i tillegg en Jensen seng, lounge miljø og skrivebord. På junior suitens store baderom finner du både badekar, dusj samt deilige morgenkåper. I prisen inngår et utvalg av forfriskninger bestående av vann på flaske, brus, øl, espresso etc. Utvalget kan variere, og det fylles opp daglig. Barn til og med 12 år bor gratis, når de sover i samme seng som foreldrene. For ekstra oppredning kommer det en ekstra avgift på 200 DKK per natt. Ekstra oppredning skal alltid forhåndsbestilles. Bildet er illustrativt. åndsbestilles.
Book
junior suiteRomRomRomjunior suite badBad