Gå til hovedinnhold

Rom

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Overnatting i Helsingør

Hotel Skandia - First Partner har både enkeltrom, dobbeltrom, familierom og handikapvennlige dobbeltrom som passer for rullestolbrukere. Alle rommene er koselig innredet og har kabel-TV, kaffe, te og inkludert Wi-Fi. Røykeforbudet gjelder for samtlige rom.

Barn i alle aldre er hjertelig velkomne. Barn på opptil tre år bor gratis i foreldrenes/eksisterende seng, maks. ett barn pr. rom. For barn til og med tre år koster det 295 kr ekstra pr. natt for ekstra barneseng. 
Ekstra seng for voksen koster 450 kr på forespørsel. Merk at dette ikke er tilgjengelig på alle rom.

Romutvalg og priseksempel

Enkeltrom

Plass til:
Størrelse: 8 m²
Våre Enkeltrom har plass til én person. Her er det en enkeltseng på 90 x 200 cm, te- og kaffefasiliteter, vannkoker, garderobe eller skap, flatskjerm-TV med kabelkanaler samt inkludert Wi-Fi. I nærheten av sengen er det lampe og strømuttak. Badet har dusj, hårføner, håndkle samt såpe og sjampo. Du kommer til de andre etasjene med heis. Det er forbudt å røyke på alle rommene.
Seng og kapasitet
En 90 x 200 cm enkeltseng.

Stort Enkeltrom

Plass til:
Størrelse: 13 m²
Våre store Enkeltrom har plass til to personer. Her er det en dobbeltseng på 140 x 200 cm, te- og kaffefasiliteter, vannkoker, garderobe eller skap, flatskjerm-TV og kabelkanaler samt inkludert Wi-Fi. I nærheten av sengen er det lampe og strømuttak. Badet har dusj, hårføner, håndkle samt såpe og sjampo. Du kommer til de andre etasjene med heis. Det er forbudt å røyke på alle rommene.
Seng og kapasitet
En 140 x 200 cm dobbeltseng.
Book
Stort enkeltrom. Bilde.Stort enkeltrom. Bilde.

Standard Dobbeltrom

Plass til:
Størrelse: 16 m²
Standard dobbeltrom har plass til to personer. Her er det to enkeltsenger på 90 x 200 cm som kan dras fra hverandre (twin-senger). Rommet er utstyrt med te- og kaffefasiliteter, vannkoker, garderobe eller skap, flatskjerm-TV og kabelkanaler samt inkludert Wi-Fi. I nærheten av sengen er det lampe og strømuttak. Badet har dusj, hårføner, håndkle samt såpe og sjampo. Du kommer til de andre etasjene med heis. Det er forbudt å røyke på alle rommene.
Seng og kapasitet
2 enkeltsenger på 90 x 200 cm som kan trekkes fra hverandre.
Book
Standard dobbeltrom. Bilde.Standard dobbeltrom. Bilde.Standard dobbeltrom. Bilde.Standard dobbeltrom handikapvennlig. Bilde.Standard dobbeltrom. Bilde.Standard dobbeltrom. Bilde.

Familierom for 3

Plass til:
Størrelse: 25 m²
Familierom for tre har plass til tre personer. Her er det to enkeltsenger på 90 x 200 cm som kan dras fra hverandre (to separate senger) samt en seng på 90 x 200 cm. Rommet er utstyrt med te- og kaffefasiliteter, vannkoker, garderobe eller skap, flatskjerm-TV og kabelkanaler samt inkludert Wi-Fi. I nærheten av sengen er det lampe og strømuttak. Badet har dusj, hårføner, håndkle samt såpe og sjampo. Du kommer til de andre etasjene med heis. Det er forbudt å røyke på alle rommene.
Seng og kapasitet
To enkeltsenger på 90 x 200 cm som kan trekkes fra hverandre, og en enkeltseng på 90 x 200 cm.
Book
Familierom. Bilde.Familierom. Bilde.Familierom. Bilde.Baderom. Bilde.

Familierom for 4

Plass til:
Størrelse: 25 m²
Familierom for fire har plass til fire personer. Her er det to enkeltsenger på 90 x 200 cm som kan dras fra hverandre (to twin-senger), en seng på 90 x 200 cm samt en ekstraseng. Rommet er utstyrt med te- og kaffefasiliteter, vannkoker, garderobe eller skap, flatskjerm-TV og kabelkanaler samt inkludert Wi-Fi. I nærheten av sengen er det lampe og strømuttak. Badet har dusj, hårføner, håndkle samt såpe og sjampo. Du kommer til de andre etasjene med heis. Det er forbudt å røyke på alle rommene.
Seng og kapasitet
To 90 x 200 cm enkeltsenger som kan trekkes fra hverandre, en 90 x 200 cm enkeltseng og en ekstra seng.
Book
Familierom. Bilde.Familierom. Bilde.Familierom. Bilde.Baderom. Bilde.