Gå til hovedinnhold

Rom

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Rom

Hotel Frederikshavn – First Partner Collection tilbyr 55 nyrenoverte og koselige rom. Alle rommene har komfortable senger, bad med dusj, skrivebord og kabel-TV. Alle rommene våre er røykfrie.

Romutvalg og priseksempel

Dobbeltrom Mini

Plass til:
Hvis du reiser på et budsjett, har vi rommene for deg. Våre små dobbeltrom har bad, TV og 140 cm seng. Rommene har eget toalett og dusj. Perfekt for den reisende som er interessert i å spare penger, men samtidig ønsker å nyte komforten av et hotell.
Book
Lite dobbeltrom. Bilde.Lite dobbeltrom. Bilde.Baderom. Bilde.

Budsjett

Plass til:
Størrelse: 13 m²
Budsjettrommene er for reisende som ønsker å spare penger, men som samtidig også ønsker å nyte komforten et hotell tilbyr. Vi har både enkelt-, dobbelt- og minidobbeltrom (3/4 dobbeltseng) i denne kategorien. Hvis du planlegger å bo her i mer enn 7 dager, kan du kontakte oss for et godt tilbud for budsjettrommene våre. Send oss en melding for å få mer informasjon om dette.
Book
Dobbeltrom Budget. Bilde.

Standard Enkel

Plass til:
Størrelse: 16 m²
Standardrom er for reisende som ønsker et klassisk hotellrom med dusj, seng og frokost – samtidig som de nyter godt av hotellets fellesarealer. De store og lyse standard enkeltrommene er alle pent innredet med arbeidsstasjon, sittegruppe og TV.
Book

Standard Dobbel

Plass til:
Størrelse: 16 m²
Standardrom er for reisende som ønsker et klassisk hotellrom med dusj, seng og frokost – samtidig som de nyter godt av hotellets fellesarealer. De store og lyse standard dobbeltrommene er alle pent innredet med arbeidsstasjon, sittegruppe og TV.
Book
Dobbeltrom Standard. Bilde.Dobbeltrom Standard. Bilde.

Superior

Plass til:
Størrelse: 20 m²
Våre Superior-rom er romslige og lyse, alle med dobbeltseng, bad med dusj, kunst inspirert av det maritime miljøet i Frederikshavn, TV, kaffe/te-sett, sittegruppe med sofagruppe og god arbeidsplass. Rommet er perfekt for to voksne som ønsker litt ekstra plass, eller som har med seg opptil 3 barn.
Book
Superior rom. Bilde.Baderom. Bilde.Superior rom. Bilde.

Familie

Plass til:
Størrelse: 20 m²
Familierommene har en dobbeltseng som kan gjøres om til to separate senger og en arbeidsstasjon med skrivebord, god belysning og kaffe/te. Rommet er perfekt for to voksne og opptil 3 barn. Noen rom har køyesenger i et sammenhengende rom atskilt med en dør som gir ekstra privatliv for både voksne og barn (eller en gruppe reisende).
Book
Familierom. Bilde.Familierom. Bilde.

Penthouse Med Havutsikt

Plass til:
Størrelse: 127 m²
Moderne leilighet på 127 m² med stort kjøkken/allrom, vinterstue, toalett med badekar og 4 soverom. På kjøkkenet er det et stort amerikansk kjøleskap med fryser, oppvaskmaskin, brødrister, vannkoker, mikrobølgeovn og kaffetrakter. Det er strykebrett, strykejern, støvsuger, barnestol, vaskemaskin og tørketrommel. Fra leiligheten er det utgang til egen koselig balkong. Leiligheten passer perfekt for store familier eller grupper som reiser sammen. Den er også fin og lys med havutsikt.
Seng og kapasitet
1 rom med dobbeltseng – 2 x 90 cm senger som kan flyttes fra hverandre.
2 rom med 3/4 senger (140 cm).
1 rom med en 120 cm bred seng.
Leiligheten leies ut for minst 3 netter.
Book
Soverom. Bilde.Kjøkken Penthouse. Bilde.Soverom. Bilde.