Gå til hovedinnhold

Våre Rom

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Våre Rom

Prinsen Hotel- First Partner Collection tilbyr 36 funksjonelle og komfortable rom med eget bad, kabel-TV, gratis WiFi og kaffe- og tekoker. Du kan velge mellom økonomi, standard, superior eller familierom. Alle våre rom er røykfrie.

Romutvalg og priseksempel

Økonomi Enkelt

Plass til:
Våre økonomi-enkeltrom er små, men funksjonelle. Rommene er utstyrt med en enkeltseng, bad med dusj, skrivebord og kaffe- og tekoker. Økonomirommene er plassert i 4. etasje. Heisen går bare til 3. etasje.
Seng og kapasitet
Enkeltseng.
Book
Økonomi enkeltrom Prinsen hotell. Bilde.Økonomi enkeltrom Prinsen hotell. Bilde.

Økonomi Dobbelt

Plass til:
Våre økonomi-dobbeltrom er små, men funksjonelle. Rommene er utstyrt med en dobbeltseng, bad med dusj, skrivebord og kaffe- og tekoker. Økonomirommene ligger i 4. etasje. Heisen går kun opp til 3. etasje.
Seng og kapasitet
Dobbeltseng.
Book
Økonomi dobbeltrom Prinsen hotell. Bilde.Økonomi dobbeltrom Prinsen hotell. Bilde.

Standard Enkelt

Plass til:
Størrelse: 8 m²
Våre enkeltrom er moderne og funksjonelle. Rommene er utstyrt med en enkeltseng, bad med dusj, skrivebord, garderobe og kaffe- og tekoker.
Seng og kapasitet
Enkeltseng.
Book
Fint enkeltrom på Prinsen hotell. Bilde.Fint enkeltrom på Prinsen hotell. Bilde.Fint enkeltrom på Prinsen hotell. Bilde.Bad enkeltrom type Prinsen hotell. Bilde.

Lite Dobbelt

Plass til:
Størrelse: 9 m²
Våre dobbeltrom er moderne og funksjonelle. Rommene er utstyrt med en seng som er 140 cm bred, bad med dusj, skrivebord, garderobe og kaffe- og tekoker.
Seng og kapasitet
160x200 cm Dobbeltseng.
Book
Lite dobbeltrom med røde møbler. Bilde.Lite dobbeltrom med røde møbler. Bilde.

Twin Dobbelt

Plass til:
Størrelse: 12 m²
Våre twin-dobbeltrom er moderne og funksjonelle. Rommene er utstyrt med en seng som er 160 cm bred, bad med dusj, skrivebord, garderobe og kaffe- og tekoker.
Seng og kapasitet
160x200 cm Dobbeltseng.
Book
Fint dobbeltrom med en stor seng. Bilde.Fint dobbeltrom med en stor seng. Bilde.Fint dobbeltrom med en stor seng. Bilde.Fint dobbeltrom med en stor seng. Bilde.Baderom Prinsen Aalborg av First Hotels. Bilde.

Superior Dobbelt

Plass til:
Størrelse: 16 m²
Våre superior-dobbeltrom er moderne og funksjonelle. Rommene er utstyrt med en seng som er 160 cm bred, bad med dusj, skrivebord, garderobe og kaffe- og tekoker.
Seng og kapasitet
160x200 cm Dobbeltseng.
Book
Superior dobbeltrom med rød dekor. Bilde.Superior dobbeltrom med rød dekor. Bilde.Bad med stripefargegardin. Bilde.Superior dobbeltrom med rød dekor. Bilde.Dobbeltrom Superior med skrivebord. Bilde.

Triple

Plass til:
Størrelse: 18 m²
Våre 3-personersrom er moderne og funksjonelle. Rommene er utstyrt med en seng som er 160 cm bred og en seng som er 90 cm bred, bad med dusj, skrivebord, garderobe og kaffe- og tekoker.
Seng og kapasitet
160x200 cm Dobbeltseng.
90x200 cm Enkeltseng.
Book
Tremannsrom med rød dekor. Bilde.Tremannsrom med rød dekor. Bilde.Bad med blå gardin. Bilde.Tremannsrom med rød dekor. Bilde.

Familie

Plass til:
Størrelse: 20 m²
Våre familierom er moderne og funksjonelle. Rommene er utstyrt med en seng som er 160 cm bred og en seng som er 140 cm bred, bad med dusj, skrivebord, garderobe og kaffe- og tekoker.
Seng og kapasitet
160x200 cm Dobbeltseng.
140x200 cm Enkeltseng.
Book
Fint familierom med røde møbler. Bilde.Fint enkeltrom på Prinsen hotell. Bilde.Baderom Prinsen hotell. Bilde.Fint familierom med røde møbler. Bilde.Familierom med utsikt mot gata Prinsen hotell. Bilde.