Gå til hovedinnhold

GolfStar velger First Hotels

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

GolfStar velger First Hotels

Midt mellom Stockholm og Arlanda, ligger det nye First-hotellet First Hotel Lindö Park. Med tre golfbaner, restaurant samt konferansemuligheter, satser hotellet friskt på både fritids- og forretningsreisende.

I Vallentuna, 27 kilometer fra Arlanda og 32 kilometer fra Stockholm, ligger det siste tilskuddet til First-familien. Det eies av GolfStar, som også eier de tre golfbanene ved hotellet.

- Beliggenheten til First Hotel Lindö Park er perfekt midt i en av Nord-Europas største golfanlegg. Hotellet har svært gode konferansefasiliteter og en rekke fritidsaktiviteter i umiddelbar nærhet som tennis, golf og langrenn om vinteren, sier Vibeke Raddum, administrerende direktør i First Hotels.

Det er Frame Invest som drifter hotellet – selskapet som også drifter First Hotel Arlanda Airport samt First Hotel Norrtull.

Høye mål

Fredrik Ramén, styreleder i Frame Invest, har tydelige mål for hotellet:

- Vi vil at First Hotel Lindö Park skal bli en like naturlig møteplass for den forretningsreisende som for fritidsreisende og tilreisende golfentusiaster. Hotellets restaurant og bar blir en lett
tilgjengelig møteplass fra morgen til kveld, sier Ramén.
GolfStars grunnlegger og arbeidende styreleder, Tony Trigell, er godt fornøyd og har stor tro på synergieffekter mellom selskapene.

- Det er en glede å ønske både First Hotels og Frame Invest velkommen som partnere. Dette vil styrke profesjonaliteten innen hotell- og restaurantdriften, samt innebære bedre service og tilgjengelighet for alle som besøker Lindö-anlagget, sier han.

Satser på stor-Stockholm

First Hotels har allerede sju hoteller i Stockholm i tillegg til hoteller på Arlanda og tettliggende byer som Eskilstuna, Södertälje og Norrköping.

- Med First Hotel Lindö Park styrker vi vår posisjon ytterligere i et av de sterkeste hotellmarkedene i Skandinavia. Vi har nå godt over 40 hotell i Sverige og tror på videre vekst inneværende år, sier Vibeke Raddum.

Fakta: First Hotel Lindö Park
Bygget: 2011
Eier: GolfStar
Fasiliteter: Perfekt plassert i et av Nord-Europas største golfanlegg. Har også aktiviteter som tennis og langrenn i umiddelbar nærhet. Hotellet har a la carte-restaurant, bar og gode konferansemuligheter.
Beliggenhet: Midt mellom Stockholm og Arlanda.

Fakta: First Hotels
First Hotels ble etablert i 1993 og er med sine 60 hotell en av Skandinavias ledende hotellkjeder. I porteføljen er anerkjente hotell som First Hotel Reisen i Stockholm, First Hotel G i Göteborg, First Hotel Grims Grenka i Oslo og First Hotel Mayfair i København. I tillegg har kjeden 30 hoteller i Spania gjennom samarbeidet med Petit Palace.
Fot ytterligere informasjon kontakt Erlend Ellingsen på: erlend.ellingsen@flyingelephant.no eller +47 920 99 039