Gå til hovedinnhold

First Hotels vokser

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

First Hotels vokser

First Hotels vokser, og får seks nye partnerhotell i porteføljen.

De nye hotellene i Stockholm er The Studio Hotel i Kista og Brommavik Hotell i Sundbyberg ved Bromma Stockholm Airport. Med disse to nye hotellene har First Hotels til sammen fire hotell i Stor-Stockholm. I Danmark tilslutter både Prinsen Hotel i hjertet av Aalborg, og Skandia Hotel som ligger sentralt i Helsingør, seg til kjeden. Begge viktige destinasjoner for selskapets representasjon i Danmark. Fra før har kjeden også ærverdige First Hotel Grand Odense i porteføljen. 

Kjeden får også to nye spennende destinasjoner i Norge, med det hyggelige familiedrevne Bryne Hotell i Bryne i Rogaland, 30 minutter fra Stavanger, og ikke minst en ny flott destinasjon i Kabelvåg i Lofoten med Skårungen. 

- Med disse seks nye hotellene styrker vi vår posisjon i det skandinaviske markedet. Vi har nå 33 hotell til sammen i Norge, Danmark og Sverige, og kan røpe at vi har store ambisjoner om ytterligere vekst i inneværende år, sier Thomas P. Gillespie, CEO i First Hotels. 

- I prosessen med å velge et partnerhotell, har det vært viktig for oss å finne en partner som imøtekommer hotellets lokale behov og særpreg. First Hotels imøtekommer og oppmuntrer til dette. Når vi i tillegg vet at de er blant de ledende innen distribusjon, salg, markedsføring og teknologi var valget enkelt for oss, sier Einar Otto, som eier og driver Bryne Hotell. 

- Gjennom samarbeidet med First Hotels blir vi del av et større hotellsamarbeid og får tilgang til flere distribusjonskanaler, kompetanse, og teknologi, samtidig som vi også kan fokusere på vår egen personlighet, og det som er unikt hos oss, sier Anders Olofsson, eier av The Studio Hotel. 

-Vi er glade for å kunne tilby våre lojale gjester enda flere spennende destinasjoner som for eksempel Skårungen i Lofoten, Bryne Hotell, flere hotell i Stockholm, og ikke minst ytterligere geografisk dekning i Danmark. Vi takker for tilliten de nye hotellene har vist ved å velge oss som partnere. Vi håper og tror at vår fleksibilitet, ved at vi fremhever det lokale og gir frihet til hotellene til å være unike og annerledes – er med på å gjøre oss attraktive for våre partnere, avslutter Thomas P. Gillespie.

Kontaktinformasjon:
 - First Hotels, Thomas P. Gillespie, CEO. E-post: thomas@firsthotels.com 
 - The Studio Hotel, Anders Olofsson, eier. Telefon: +46 8 12832000, E-post: studio.hotel@firsthotels.se
- Bryne Hotell, Einar Otto, eier. Telefon +47 51 77 75 00, E-post: post@brynekro.no

Fakta om First Hotels 
First Hotels er et nordisk hotellselskap med 33 hotell i Danmark, Norge og Sverige. Porteføljen består av unike og lokale hotell, som tilbyr personlige og minneverdige hotellopphold. Vår misjon er å tilby våre hoteller gode teknologiske løsninger, som gjør at hotelleieren kan fokusere på gjesteopplevelser, mens vi kostnadseffektivt håndterer markedsføring, distribusjon og salg. First Hotels er eid av det børsnoterte "hospitality" selskapet Reato Group AB (Publ), som er notert på NASDAQ First North i Stockholm. 

Se fakta om de nye seks hotellene under:

The Studio Hotel by First Hotels  
Studio Hotel by First Hotels ligger sentralt til i Kista, Stockholms IT- og telekomsenter, nær offentlig transport. Hotellet er komfortabelt, rolig og miljøvennlig og passer perfekt for langtidsopphold, eller for familier som ønsker å oppdage Stockholm, men vil bo litt rimeligere. Hotellet tilbyr 160 moderne rom i skandinavisk design, hvorav 123 langtidsrom med eget kjøkken. 
For mer informasjon om The Studio Hotel by First Hotels besøk: www.firsthotels.se/the-studio/

Prinsen Hotel by First Hotels 
Prinsen Hotel by First Hotels ligger sentralt plassert I hjertet av Aalborg, bare 150 meter fra jernbanestasjonen og bussterminalen. Hotellet tilbyr 36 komfortable rom, innredet i nordisk stil. Prinsen by First Hotels er et perfekt utgangspunkt for å utforske Aalborg. Innen kort gangavstand finner du Aalborg kongress- og kultursenter, handlegaten Algade og den berømte Jomfru Ane Gade. Aalborg Zoo ligger bare en fem-minutters kjøretur herfra. 
For mer informasjon om Prinsen Hotel by First Hotels besøk:  www.firsthotels.dk/prinsen 

Hotel Skandia by First Hotels 
Hotel Skandia by First Hotels ligger i Helsingør med to minutters gange til Helsingør stasjon, fergeterminalen og gågaten, Stengade, med shopping, sightseeing, kulturopplevelser og attraksjoner.  Hotellet tilbyr 38 trivelige rom. Kun ti minutters gange fra hoteller finner du attraksjoner som Kronborg slott, M/S Museet for sjøfart og Danmarks Tekniske Museum.   
For mer informasjon om Hotel Skandia by First Hotels besøk www.firsthotels.dk/skandia 

Brommavik Hotell by First Hotels 
Brommavik Hotell by First Hotels ligger i et rolig område i Sundbyberg, fem minutters kjøring fra Bromma Flyplass. Hotelleiendommen er en verneverdig bygning fra århundreskiftet som nylig har blitt renovert, og hvor alle de 76 rommene er innredet i klassisk gustaviansk stil. Sundbyberg stasjon ligger en 5-minutters spasertur fra hotellet, og togturen til Stockholm sentralstasjon tar kun 10 minutter. I tillegg ligger Solvalla veddeløpsbane ca. 1 km unna. 
For mer informasjon om Brommavik Hotell by First Hotels, besøk www.brommavik.se

Bryne Hotell by First Hotels 
Bryne Hotell by First Hotels ligger ved Jærkysten, 5 minutters gange fra Bryne sentrum, og 30 minutter fra Stavanger. Hotellet tilbyr 61 rom, og hotellets restaurant serverer gourmetmat. Golfbanen på Bryne ligger rett utenfor døren. Bryne Hotell er en familiebedrift, startet i 1986 av familien Otto. I dag er det andre generasjon som driver stedet. 
For mer informasjon om Bryne Hotell by First Hotels, besøk www.brynekro.no 

Skårungen by First Hotels 
Skårungen by First Hotels, ligger i vakre Lofoten, rett ved kysten, bare tre kilometer unna den lille kystbyen Kabelvåg. Lofotens største by, Svolvær ligger 10 minutter unna med bil. På Skårungen finner du både hotell, hytter, rorbuer og clamping, og ikke minst Lofotens beste spa, som ligger ute på bryggekanten med fantastisk utsikt utover fjorden. Skårungen er det perfekte utgangspunkt for å utforske Lofoten i Norge. 
For mer informasjon om Skårungen by First Hotels besøk www.skaarungen.no

Thomas P. Gillespie, CEO First Hotels AS.

Last ned bildet av Thomas P. Gillespie her: