Gå til hovedinnhold

First Hotels utvider i Danmark med nytt partnerhotell i Hirtshals!

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

First Hotels utvider i Danmark

Montra Skaga Hotel i Hirtshals i Nordjylland blir fra 25. april et nytt partnerhotell i First-kjeden. Hotellet ligger sentralt i Hirtshals, rett ved fergekaien hvor båtene går til både Norge, Færøyene, og Island.

Hotellet har 108 rom, tilbyr både kurs/konferanse, og tar imot ferie- og fritidsgjester. I hotellets restaurant serveres hjemmelaget mat med fokus på sesongens råvarer og fersk fisk. Hotellet har også oppvarmet innendørs svømmebasseng og tilbyr gratis parkering.

Det nye partnerhotellet blir First Hotels første hotell i Hirtshals, og det sjette i Danmark så langt. Kjeden har også 28 hoteller i Sverige og 4 hoteller i Norge.

 -Vi ser frem til partnersamarbeidet med First Hotels, og for å bli del av en større famille, sier Sarah Routledge, hotelchef, ved Montra Skaga Hotel.

Montra Skaga Hotel - First Partner Collection er tilgjengelig for booking via First Hotels nettside allerede fra i dag.

 -Vi er veldig glade for partnerskapet med Montra Skaga Hotel, og for å kunne tilby våre gjester en ny destinasjon og nytt hotell Danmark. Når det er sagt har vi fortsatt store ambisjoner om videre vekst i Danmark, så Montra Skaga Hotel blir definitivt ikke vårt siste nye hotell i Danmark, sier Thomas P. Gillespie, administrerende direktør i First Hotels International.

Kontaktinformasjon 
First Hotels International, Thomas P. Gillespie, administrerende direktør. Telefon: + 47 940 90 061, E-post: thomas@firsthotels.com 

Fakta om First Hotels
First Hotels er et nordisk hotellselskap med 38 hotell i Danmark, Norge og Sverige. Porteføljen består av unike og lokale hotell, som tilbyr personlige og minneverdige hotellopphold. Vår misjon er å tilby våre hoteller gode teknologiske løsninger, som gjør at hotelleieren kan fokusere på gjesteopplevelser, mens vi kostnadseffektivt håndterer markedsføring, distribusjon og salg. 

First Hotels er eid av det børsnoterte "hospitality" selskapet Reato Group AB (Publ), som er notert på NASDAQ First North i Stockholm.

For mer informasjon om First Hotels, besøk nettsiden.

Fakta om Montra Skaga Hotel – First Partner Collection
Montra Skaga Hotel – First Partner Collection ligger sentralt plassert ved fergekaien i Hirtshals i Nordjylland. Hotellet tilbyr 108 lyse og innbydende rom, moderne konferansefasiliteter, og et flott oppvarmet innendørsbasseng. I hotellets restaurant serveres deilig hjemmelaget mat med fokus på sesongens råvarer, inkludert fersk fisk som er en spesialitet i fiskerbyen Hirtshals.

Hotellet ligger rett ved fergekaien, og er perfekt for deg som trenger et stoppested og pause, enten du er på vei nordover til Norge, Færøyene eller Island, eller om du er på vei sørover i Danmark og Europa.

For mer informasjon om hotellet besøk hotellnettsiden.