Gå til hovedinnhold

First Hotels med nytt partnerhotell i Lidköping i Sverige!

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Nytt partnerhotell i Lidköping, Sverige

Hotell Rådhuset blir fra i dag en del av partner collection hotellene til First Hotels. Hotellet ligger ved Stora Torget i byen Lidköping, i Västergotland i Sverige. Det familieeide hotellet tilbyr 66 komfortable rom, i ulike kategorier, og kjennetegnes av en hjemmekoselig atmosfære.

Lidköping ligger ved den sørøstlige bredden av Väneren, som er Sveriges største innsjø, og er et ideelt reisemål for båtturer, fisketurer eller badeferier. Her finner du den historiske porselensprodusenten Rörstrand, som produserer vakkert porselen, og det storslåtte Läckö slott.

- Det er med stor glede vi ønsker det nye partnerhotellet velkommen til First-familien. Det er også ekstra hyggelig at vi får enda en ny destinasjon å tilby våre gjester, vakre Lidköping, i Västergotland, sier Thomas P. Gillespie, administrerende direktør i First Hotels International.

- Vi ser frem til partnerskapet med First Hotels, og til å bli del av én av Nordens største hotellkjeder, og dra nytte av selskapets nesten 30 års lange erfaring og kompetanse, sier Lovisa Lovborn, hotellchef ved Hotell Rådhuset.

Med Hotell Rådhuset i porteføljen har First Hotels nå totalt 39 hotell i Skandinavia, hvorav 29 hoteller i Sverige, 6 hoteller i Danmark og 4 hoteller i Norge. Hotell Rådhuset – First Partner Collection kan bookes via First Hotels nettside fra i dag.

Fakta om First Hotels 
First Hotels er en nordisk hotellkjede med 39 hotell i Danmark, Norge og Sverige. Porteføljen består av unike og lokale hotell, som tilbyr personlige og minneverdige hotellopphold. Vår misjon er å tilby våre hoteller gode teknologiske løsninger, som gjør at hotelleieren kan fokusere på gjesteopplevelser, mens vi kostnadseffektivt håndterer markedsføring, distribusjon og salg. First Hotels er eid av det børsnoterte "hospitality" selskapet Reato Group AB (Publ), som er notert på NASDAQ First North i Stockholm. 
For mer informasjon om First Hotels, besøk våres nettside.

Fakta om Hotell Rådhuset – First Partner Collection
Hotell Rådhuset – First Partner Collection er et familieeid hotell som ligger ved Stora torget i sentrum av Lidköping. Hotellet tilbyr 66 komfortable og pent innredede rom i ulike kategorier, og hotellet kjennetegnes av en hjemmekoselig og personlig atmosfære. I lobbyen tilbys gratis kaffe og fika, og om kvelden serveres det et gratis kveldsmåltid.

Lidköping ligger ved den sørøstlige bredden av Väneren, som er Sveriges største innsjø, og er et ideelt reisemål for båtturer, fisketurer eller badeferier. Hotellet ligger sentralt i sentrum, med umiddelbar nærhet til restauranter, kafeer, shopping, kulturopplevelser, Rörstrand porselens fabrikk, og det storslåtte Läckö slott.
For mer informasjon om Hotell Rådhuset – First Partner Collection, besøk hotellets hjemmeside.