Gå til hovedinnhold

Fire nye partnerhotell!

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Fire nye partnerhotell!

Hotellkjeden First Hotels får fire nye partnerhotell i porteføljen. To av de nye partnerhotellene ligger i Sverige, i Stockholm sentrum og Örebro, og to av hotellene ligger i Danmark, i Aalborg og Frederikshavn.

I Stockholm blir Queen’s Hotel kjedens første partnerhotell. Hotellet er et boutiquehotell, som ligger midt i sentrum i Drottninggatan med umiddelbar nærhet til Stockholms attraksjoner. Hotellet har 62 rom i en blanding av klassisk 1800-talls arkitektur og moderne design.

I Örebro, Sveriges sjette største by, blir City Central Hotel Örebro også kjedens første partnerhotell. Hotellet har 83 moderne rom og leiligheter, og ligger kun en kort spasertur fra Örebro sentralstasjon og byens kjente landemerke Örebro Slott, samt to minutters gange fra Universitetssykehuset.

To nye partnerhotell i Danmark
Kompas Hotel Aalborg blir kjedens andre nye partnerhotell i Aalborg i Danmark. Hotellet ligger i sentrum av Aalborg, i vakre Nordjylland, har 110 hyggelige rom og konferansefasiliteter, og er et av byens eldste overnattingssteder.

I Frederikshavn tilslutter også Hotel Frederikshavn seg til hotellkjeden, og blir et partnerhotell i First-familien. Hotel Frederikshavn ligger sentralt i Frederikshavn, og har 55 nyoppussede rom.

- Vi ser frem til partnerskapet med First Hotels, og til å bli et av deres partnerhotell. Med selskapets snart 30 år lange erfaring og kompetanse, har vi stor tro på at dette blir et fruktbart samarbeid, sier Sasha Bahremandi, VD og eier av Queen´s Hotel.

- Vi er veldig glade for å kunne ønske de nye partnerhotellene velkommen til First-familien, og for å kunne tilby våre gjester enda flere destinasjoner. Nye partnerhotell er viktig i vår strategi for å vokse, så vi jobber kontinuerlig med å utvide porteføljen med flere hotell i Skandinavia, og spesielt på destinasjoner der vi ikke er representert og som ønskes av våre gjester, sier Thomas P. Gillespie, CEO, First Hotels AS.

- Med våre forholdsvis nye eiere, og som datterselskap i det børsnoterte selskapet Reato Group AS, har vi stor tro på en spennende fremtid for First Hotels, og søker i disse dager både flere hoteller og flere ansatte som vil være med på reisen sammen med oss, avslutter Gillespie.

Fakta om First Hotels 
First Hotels er et nordisk hotellselskap med 37 hotell i Danmark, Norge og Sverige. Porteføljen består av unike og lokale hotell, som tilbyr personlige og minneverdige hotellopphold. Vår misjon er å tilby våre hoteller gode teknologiske løsninger, som gjør at hotelleieren kan fokusere på gjesteopplevelser, mens vi kostnadseffektivt håndterer markedsføring, distribusjon og salg. First Hotels er eid av det børsnoterte "hospitality" selskapet Reato Group AB (Publ), som er notert på NASDAQ First North i Stockholm. 
For mer informasjon om First Hotels, besøk nettsiden www.firsthotels.no

Fakta om de fire nye hotellene: 
Queen’s Hotel – First Partner Collection
Queen's Hotel by First Hotels er et lekkert boutiquehotell midt i sentrale Stockholm. Hotellet, som er en blanding av klassisk 1800-tallsarkitektur og moderne design, har 62 rom i varierende størrelse. Alle rommene har høyt tak og store vinduer som enten vender mot gaten eller den koselige gårdsplassen.Hotellets sentrale beliggenhet på Drottninggatan gjør det til et perfet utgangspunkt for å utforske alle Stockholms severdigheter og attraksjoner.
Les mer om Queen’s Hotel – First Partner Collection

City Central Hotel Örebro – First Partner Collection
City Central Hotel Örebro ligger sentralt i Örebro. Hotellet har 83 moderne rom og leiligheter, og ligger kun en kort spasertur fra Ørebro sentralstasjon og byens kjente landemerke Ørebro Slott, samt to minutters gange fra Universitetssykehuset.
Les mer om City Central Hotel Örebro – First Partner Collection

Kompas Hotel Aalborg – First Partner Collection
Kompas Hotel Aalborg ligger i Aalborg sentrum i vakre Nordjylland i Danmark. Hotellet har 110 rom og konferansefasiliteter. Med den sentrale beliggenheten er hotellet det perfekte utgangspunktet for å oppleve alt det spennende Aalborg har å by på. Utzon senter ligger 850 meter fra hotellet, mens Musikkens Hus og kultursenteret Nordkraft bare ligger 2 minutters gange unna. Kompas Hotel Aalborg er en av byens eldste overnattingssteder.
Les mer om Kompas Hotel Aalborg – First Partner Collection

Hotel Frederikshavn – First Partner Collection
Hotel Frederikshavn ligger sentralt i Frederikshavn, kun få minutters gange fra sjøen og havnen. Læsø-fergen og fergeterminalen for Stena Line og DFDS ligger en 10-minutters spasertur unna. Hotellet har 55 nyoppussede rom. Frederikshavn tilbyr spennende opplevelser hele året, og byen har et rikt kulturliv med mange museer, gallerier, kirker og historiske bygninger.
Les mer om Hotel Frederikshavn – First Partner Collection

Kontaktinformasjon: 
First Hotels, Thomas P. Gillespie, CEO.
E-post: thomas.gillespie@firsthotels.com