Gå til hovedinnhold

First Hotel Planetstaden i Lund åpner dørene!

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

First Hotel Planetstaden i Lund åpner dørene!

På søndag åpner First Hotel Planetstaden dørene med First Hotels som stolt eier og operatør.
- Vi gleder oss til å åpne dørene og ønske gjester og lokalbefolkning velkommen til First Hotel Planetstaden – vår nye flotte hotelldestinasjon, sier nyansatt hotelldirektør Malin Gimtell.

Hotellet som ligger en kort spasertur fra Lund sentrum, er nylig oppusset og tilbyr 195 rom, inkludert flere romslige studios for langtidsleie med eget kjøkken, spiseplass og balkong. Hotellet har flotte møte- og konferansemuligheter, og et splitter nytt velværesenter med spa, boblebad, og basseng i toppetasjen, med fantastisk utsikt over Lund. Treningssenteret på hotellet kan konkurrere med et hvilket som helst profesjonelt treningssenter, med topp moderne treningsapparater.

I hotellets restaurant serveres hjemmelaget mat laget fra bunnen av basert på lokale råvarer. Det er også en stor gratis parkeringsplass, og en hyggelig bakgård man kan slappe av i.

- First Hotels har tidligere hatt Planetstaden i porteføljen, men det er flerfoldige år siden, og hotellet har i mellomtiden hatt ulike operatører. Det er derfor veldig morsomt at hotellet er tilbake på våre hender, og at vi nå både eier bygget, og står for driften selv, sier administrerende direktør Thomas Gillespie i First Hotels International AS.

First Hotel Planetstaden er ideelt plassert for å utforske Lund og områdene rundt. Nærheten til universiteter, teknologiske selskaper og lokale attraksjoner gjør det til et ideelt valg for både forretningsreisende og feriegjester.

Hotellets nyansatte direktør, Malin Gimtell, har lang fartstid i hotellbransjen, og kommer senest fra en av kjedens andre franchisehoteller, First Hotel Jørgen Kock i Malmø, hvor hun har jobbet som hotelldirektør i en årrekke.

- Jeg gleder med veldig til å ta fatt på jobben. First Hotel Planetstaden er en fantastisk hotelldestinasjon med flotte fasiliteter, som jeg håper også kan bli et lokalt møtested, hvor lokalbefolkningen kan benytte hotellets flotte spa og velvære avdeling, arrangere møter, eller bare nyte en kaffe og et godt måltid i vår hyggelige restaurant, sier Gimtell.

Hotelldirektøren får stjerner i øynene når hun forteller at de har en fantastisk etterspørsel i bookinger, og at de gleder seg til å ønske gjester og lokalbefolkningen velkommen til First Hotel Planetstaden.

Kontaktinformasjon: 
First Hotels International, Thomas Gillespie, administrerende direktør.
E-post: thomas.gillespie@firsthotels.com

Last ned bilde av Thomas Gillespie.
Last ned høyppløste bilder First Hotel Planetstaden her.