Gå til hovedinnhold

Tre tips til påskeferie i Norge

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Tre tips til opplevelsesrike påskeferier i Norge

First Members sparer minnst 15 % på påskeopphold - logg deg inn på "Min Side" for å få tilgang til tilbudet.

Er du ikke alt First Member? Bli medlem i dag og få tilgang til rabatten.

Tips 1: Storbyferie kombinert med gøyale utendørsaktiviteter i vår flotte hovedstad Oslo

Besøk vår flotte hovedstad Oslo, og kombiner den tradisjonelle by-ferien med aktiviteter som ski, skøyter, og aking. Gå på skøyter i Spikersuppa midt mellom Stortinget og Nasjonalteathert, kun et skøytetak unna First Hotel Millennium. Eller ta turen til Oslo VinterPark det største Ski- og snowboardanlegget i Oslo-området, med 11 heiser og 18 løyper. Eller hva med en aketur i Korketrekkeren som går fra Frognerseteren. Mens du først er på toppen av Holmenkollen anbefaler vi en varm kakao på Frognerseteren cafe, som har flott utsikt over byen og fjorden. Liker du å gå på ski kan du starte skituren din herfra, og gå milevis på ski innover den flotte marka som omgir Oslo.

Etter en frisk dag ute i marka, kan du dra av deg skibuksa, sette på deg finskjorte og nyte en bedre middag på en av Oslos mange restauranter, eller du kan avslutte dagen med den nye trenden, isbad i sjøen med badstu.
Bo sentralt på First Hotel Millennium som ligger en kort spasertur fra Karl Johans gate.

sunnmørealpene toppturÅlesund WinterCulture Guided walkFjellstua trapper ÅlesundFirst Hotel Atlantica ÅlesundFirst Hotel Atlantica Ålesund

Tips 2: Fjord, sjø og skipåske i vakre Ålesund – Nordens Venezia

Legg påskeferien til vakre Ålesund, og utforsk byen som ofte kalles Nordens Venezia. Bo på First Hotel Atlantica som ligger sentralt i byen rett ved det berømte Brosundet. Lei en kajakk, og opplev byen fra sjøsiden, gå de 418 trappetrinnene opp til byfjellet Aksla, og nyt utsikten over jugensbyen, fjorden og Sunnmørsalen sammen med en kopp kaffe på Fjellstua som er byens eldste serveringssted. Det er også verdt å besøke Atlanterhavsparken, Nord-Europas største saltvannsakvarie, som ligger noen minutter utenfor sentrum. Her kan du lære om livet langs norskekysten og Atlanterhavet, og du finner et stort og spektakulært uteområde med utsikt over havet og de omliggende øyene. Er du av den mer sporty typen, kan du ta deg en topptur på ski i Sunnmørsalpene, her finnes muligheter til både toppturer på ski, offpiste, og slalombakker. Etterpå kan du nyte en rykende varm bacalao i Ålesund, før du tar kvelden og legger deg i en nyoppredd seng på hotellet.
Bo sentralt på First Hotel Atlantica som ligger i Brosundet midt i sentrum.

Tips 3: Ski og aktivitetsferie i vinterbyen Lillehammer

I Lillehammer finner du alt du trenger for en vellykket påskeferie. Med fem alpinsentre, 2000 km med nypreparerte langrennsløyper og et bredt spekter av vinteraktiviteter, er Lillehammer vinterbyen fremfor noen. De mange slalombakkene har ulike ferdighetsnivåer, forskjellige løyper, artige skiparker og ulike aktiviteter som passer både for små og store.
Eller hva med å prøve hundekjøring, aking med kjelke, kanefart eller trugetur?
Reiser du med barn anbefaler vi et besøk i Hunderfossen Vinterpark. Her får du en helaftens vinterdrøm med troll, eventyr, snø og is. Opplev lekker utendørs belysning, varmende bålpanner og herlig servering. En kveld i Vinterparken byr på fornøyelig underholdning, hest og slede, iskatedral, isbar og aktiviteter for hele familien, både inne og ute.

Når du er ferdig med dagens aktiviteter, anbefaler vi en tur i den sjarmerende gågaten i Lillehammer, med historiske bygninger, koselige butikker og spisesteder. Ellers kan du bare slappe av i den koselige peis stuen på hotellet, og nyte en varm kopp kakao.

Bo sentralt på hotellet vårt midt i Lillehammer sentrum. Her kan du ta skibussen som går rett utenfor hotellet rett i bakken.