Gå til hovedinnhold

Opplev Norge i høst

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Opplev Norge i høst

Her finner du våre beste reisetips til hva du kan gjøre i Norge i høst, enten du reiser med familien, med barn, med foreldre, kjæresten, alene eller med hunden din.

Medlemmer av vårt lojalitetsprogram First Member får minst 11% rabatt på hotellopphold, uavhengig av sesong. For å få rabatten må du logge deg inn på "Min side".

Er du ikke First Member? Bli medlem gratis og få rabatten før du bestiller ditt neste hotellopphold.

Opplev Norges vakre hovedstad Oslo i gyllent høstløv!

Besøk Norges flotte hovedstad Oslo i høst. Spaser i gatene under gyllent høstløv, se på folkelivet, gå på shopping, eller ta turen innom en av byens mange flotte museum og restauranter.

Se det nye Nasjonalmuseet på Aker Brygge, eller Munch Museet som ligger rett vet siden av det flotte Deichmanske bibliotek, Operaen, og Barcode-byggene i Bjørvika. Alt kort spasertur fra First Hotel Millennium.

I Ekebergparken og Vigelandsparken kommer skulpturene virkelig til sin rett mot gyllent høstløv, og Botanisk hage, er på sitt aller vakreste om høsten. 

Ta Frognerseterbanen opp til Holmenkollen, og sku utover byen og Oslofjorden. Unn deg en varm kopp kakao på Frognerseteren cafe, mens du først er i området. På tur langs Oslos nye havnepromenade har du flere av byens spennende nye nabolag og landemerker på den ene siden, og Oslofjorden badet i vakkert høstlys på den andre siden. En klar høstdag langs Akerselva er også en fin opplevelse å ta med seg inn i vintermånedene.

Etter en opplevelsesrik dag på farten, bør du unne deg et godt måltid på en av byens mange velrennomerte restauranter.

Bo sentralt på First Hotel Millennium som ligger en kort spasertur fra Karl Johans gate.

Aktiv høstferie i Lillehammer!

I Lillehammer ligger alt til rette for aktive og fartsfylte feriedager. Her finner du sport, spenning, familiemoro, avslapning og kultur i skjønn forening. 

Byen er et perfekt utgangspunkt enten du vil gå fotturer i fjellet, fiske, padle kajakk, eller oppleve fjellet fra hesteryggen. Foretrekker du mer fartsfylte aktiviteter kan vi anbefale Hafjell Bikepark, klatrepark eller elverafting i Sjoa. 

Lillehammer tilbyr også en rekke attraksjoner for barn i alle aldre. Hunderfossen Familiepark, Lilleputthammer, Jorekstad Fritidsbad, Lekeland, og Barnas Gård for å nevne noen. Ellers anbefaler vi Maihaugen, Norges største friluftsmuseum, hvor du kan se hvordan man levde før, og Lillehammer kunstmuseum sin utstilling «Anna Ancher – Skagens indre og ytre rom».

Når du er ferdig med dagens aktiviteter, anbefaler vi en tur i den sjarmerende gågaten i Lillehammer, med historiske bygninger, koselige butikker og spisesteder. Ellers kan du bare slappe av i den koselige peis stuen på hotellet, og nyte en varm kopp kakao.

Bo sentralt på hotellet vårt midt i Lillehammer sentrum.