Gå til hovedinnhold

Utforsk Sverige og finn nye høstperler!

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Utforsk Sverige og finn nye høstperler!

Legg turen til nabolandet vårt Sverige, og utforsk alt landet kan tilby. Her finner du våre best tips til opplevelsesrike, morsomme, og spennende høstturer.

Medlemmer av vårt lojalitetsprogram First Member får minst 11% rabatt på hotellopphold, uavhengig av sesong. For å få rabatten må du logge deg inn på "Min side".

Er du ikke First Member? Bli medlem gratis og få rabatten før du bestiller ditt neste hotellopphold. 

Opplev storbypuls eller småbysjarm

Møt høsten i en av Sveriges koselige byer. Bo på First Hotel Jörgen Kock og se høstbladene skifte farge i en av Malmös mange parker, spaser langs Motala Ström i Norrköping før du setter deg ned på restauranten i First Hotel Central, eller besøker Värmlands Vikingsenter 20 minutter med bil fra First Hotel Royal i Säffle.

Visste du forresten at Stockholm er perfekt å oppdage til fots eller til sjøs, og at du både kan padle kajakk og ta en vintertur? i midten av Stockholm? Bo på et av våre hotell i Stockholm og oppdag variasjonen og mangfoldet den svenske hovedstaden tilbyr. Fra hotellet vårt på Göteborg sentralstasjon kan du enkelt komme deg til både konsertopplevelser, gode shoppingmuligheter og Halloween på Liseberg (2. oktober - 7. november).

Hvis du vil oppleve Sveriges østkyst, anbefaler vi gjerne renessansebyen Kristianstad. Fra First Hotel Christian IV er det kort vei til Naturum Vattenrike i Kristianstad. Hvis du deretter drar videre nordover, kan du stoppe ved det historiske First Hotel Statt i Karlskrona, før reisen fortsetter til First Hotel Witt i Kalmar med populære attraksjoner som Kalmar slott, Kalmar kunstmuseum og domkirken.

Koselig høst og trøffeljakt på Gotland

Visste du at Gotland feirer gotlandstrøffelen i en hel måned? Fra 15. oktober til 15. november har du muligheten til å delta i trøffeljakt, teste ut trøffel-after work eller søke etter det eksklusive "svarte gullet" med hunden din, og mye mer. Det hele avsluttes med en trøffelfestival helgen 19. - 21. november. Perfekt for deg som vil krydre smaksløkene med et ekstra løft i høstmørket.

Hvis du besøker Gotland med familien i høstferien uke 44, er både Lummelunda -grotten, Gotland zoologiske hage og Gotland -museet åpne. I tillegg arrangeres en Ghost Walk i Visby - for de som tør - 29. oktober som en litt skummel start på Halloween -helgen.

Hvis du bor på First Hotel Kokoloko, to minutter med bil fra fergeterminalen, har du et godt utgangspunkt for å oppleve hele øya. Hotellet er familievennlig med rom som har både kjøkken, fantastisk sjøutsikt og separate soverom.

Høstfarger langs Höga Kusten

Vi anbefaler også at du besøker Höga Kusten, som er på UNESCOs verdensarvliste. Området er kjent for naturaktiviteter hele året. Ta på deg turskoene og prøv en av de mange turstiene i området, besøk Västanåfallet, en av Sveriges høyeste fossefall, eller benytt anledningen til å oppleve den vakre skjærgården.

Fra hotellene våre langs Höga Kusten har du alle muligheter til å oppleve høstens vakreste dager. Benytt anledningen til å ta en hotellnatt i Sundsvall i et av First Hotel Strands nyrenoverte rom, opplev sjarmen til det historiske First Hotel Statt i Örnsköldsvik, besøk prisvinneren Härnö Gin i Härnösand hvis du bor på First Hotel Stadt, eller parkerer bilen din enkelt og komfortabelt rett utenfor hotellinngangen på First Hotel Kramm i Kramfors. Alle hotellene ligger i Höga Kusten området, med mulighet for naturskjønne opplevelser hele året.

Tid for ski, skøyter og andre vinteraktiviteter?

Høstværet kan være varierende, og kanskje er det ennå litt tidlig for snø. Men man vet aldri. Plutselig kan snøen komme, og legge et hvitt og vakkert teppe over landskapet. Sjansen er vanligvis større jo lenger nord du kommer.

Hvis du bor på First Hotel Dragonen i Umeå og er heldig, kan du kanskje oppleve dansende nordlys, eller prøve hundekjøring i Nord -Sveriges ville natur. Og hvis snøen ikke har lagt seg i Tällberg, kan du fortsatt se hvordan de berømte Dalahestene lages, eller skue utover den flotte innsjøen Siljan.

Hvis du heller vil oppleve en del av Sveriges kunsthistorie, er både gården Carl Larsson i Sundborn og Zornmuseet i Mora godt innen rekkevidde for en dagstur fra hotellene våre i Tällberg.

Opplev Norge og Danmark i høst

Grensene er åpne! Hvorfor ikke ta en tur til pittoreske Odense i Danmark, byen der den berømte forfatteren H.C. Andersen vokste opp. Bo på First Hotel Grand, som ligger fem minutter unna sentralbanestasjonen og i nærheten av de fleste attraksjonene i "eventyrbyen".

Eller besøk vårt vakre naboland Norge. Med enestående naturopplevelser langs dype fjorder og høye fjell, blir høsten virkelig et minne for livet. Hvis du bor på et av hotellene våre i Norge, har du muligheten til å oppleve det meste landet har å tilby når det gjelder natur, shopping og matopplevelser.