Gå til hovedinnhold

Dra på oppdagelsesferd i Sverige i sommer

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Oppdag Sverige i sommer

Er du klar til en sommer lokalt og er på jakt etter inspirasjon til reisemål i Sverige? Med en fabelaktig natur, fra hvite sandstrender, vakre skjærgårder og naturskjønne turstier, har Sverige masser å by på bare en biltur unna.

Besøk steder du har hørt om, og utforsk nye skjulte yndlingssteder underveis.

Husk at medlemmer alltid får 11 prosent rabatt, så hvis du ikke allerede er medlem, anbefaler vi at du blir et First Member her. Bare husk å logge det på firsthotels.no slik at du ikke går glipp av rabatten. Og en ting til - du kan kombinere rabatten med andre spesialtilbud. Bra, ikke sant?

Vest-Sverige

Begynn reisen i Vest-Sverige, og oppdag spennende eventyr og fantastiske naturopplevelser. Ta turen fra Värmland til Dalsland og fortsett til Göteborg. Du kan gå på fottur, padle med kajakk, sykle eller hoppe om bord på en båt langs en av de mange kanalene i området. Eller hvorfor ikke fordype deg i noen av de rike kulturelle høydepunktene?

LES MER OM VEST-SVERIGE

Ta inn på et av hotellene våre i området: First Hotel G i Göteborg, First Hotel Bengtsfors, First Hotel Royal i Säffle og First Hotel River C i Karlstad.

Industrilandskapet Norrköping

Road trip: Eskilstuna - Örebro - Jönköping - Norrköping

Hva med å ta en biltur gjennom noen andre byer enn dem du kanskje allerede er vant til, som Stockholm og Göteborg? Her er noen forslag til hvordan du kan oppleve noe av det beste Sverige har å by på. Først: Eskilstuna og Örebro. Så tar denne turen deg rundt Vättern til Jönköping og Norrköping.

TA EN TUR MED BILEN - LES MER HER

Opplev hotellene på under kjøreturen: First Hotel City i Eskilstuna, First Hotel Örebro, First Hotel Jönköping og First Hotel Central i Norrköping.

Stockholm

Stockholm-regionen

Stockholm er kjent som en av de mest inkluderende og innbydende byene i verden. Byens moderne og urbane preg er balansert med hundrevis av år med historie og nærhet til naturen.

I vår anbefaling for Stockholm har vi konsentrert oss om naturen og skjærgården. En kort båt- eller fergetur fra pulsen i Stockholm sentrum brer det seg ut et fredelig landskap, og det er så mange ting å oppdage i denne vakre naturen.

LES MER OM Å REISE I STOCKHOLM

Bo på et av hotellene våre: First Hotel Solna, First Hotel Brommaplan eller First Hotel Lindö Park.

Dalarna

En reise i Dalarna er som å oppleve et Sverige i miniatyr. Fjellene og den samiske kulturen, innsjøene, de røde hyttene, håndverkstradisjonen og den spennende industrihistorien. Alt samlet på ett sted og like for hånden.

Verdensarvstedet Falun omfatter ikke bare selve Falu Gruva, men hele landskapet rundt byen Falu med sine historiske rødmalte nabolag og den landlige gruvebyen.

REIS I DALARNA OG FALUN I SOMMER

Bo på First Hotel Grand i Falun.

Bottenviken (Sveriges østkyst)

Den vakre kysten langs Bottenviken strekker seg 85 mil fra Gävle i sør til Haparanda på grensen til Finland i nord. Den lange og svingete veien langs E4 tar deg gjennom tiltalende byer og samfunn, og alt innenfor rimelige kjøreavstander.

Oppdag steder der elver fra fjellene i vest renner ut i Bottenviken, og utforsk den utrolig varierte skjærgården og kystlinjen ved Höga Kusten og Kustvägen.

LES MER OM BOTTENVIKEN

Bo på et av hotellene våre mens du utforsker den vakre kysten: First Hotel Statt i Söderhamn, First Hotel Strand i Sundsvall, First Hotel Stadt i Härnösand, First Hotel Kramm i Kramfors, First Hotel Statt i Örnsköldsvik og First Hotel Dragonen i Umeå.

Ferieparadiset Gotland

Ferieparadiset Gotland er et svært populært sommermål. Her finner du vakre strender med fin sand, spennende grotter og laguner, koselige restauranter og en av Sveriges beste golfbaner: Visby GK. Dessuten finnes det mange utstillingsrom og gallerier rundt om på øya som viser gotlandsk design innen keramikk, betong, ull, skinn og tekstiler.

Verdensarvstedet Visby er kåret til en av de best bevarte hansabyene fra middelalderen, og det er ingen tilfeldighet at middelalderuken arrangeres her hvert år.

LES MER OM GOTLAND

Bo på First Hotel Kokoloko. Her har de svømmebasseng, jacuzzi, badstue, utendørsbar og parkering rett utenfor inngangen. Eller ta turen til den naturskjønne Kappelshamnsviken nord på Gotland, og bo i en av kvalitetsvillaene på Västös Strand by First Hotels.