Gå til hovedinnhold

Tjene FirstCoins

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

2. Slik tjener du FirstCoins // Medlemsnivåer

Her kan du lese om hvordan du kan opptjene FirstCoins, samt om de ulike medlemsnivåene.

2.1 Det tjenes FirstCoins basert på din omsetning på First Hotels. På våre partnerhotell, omtalt som by First Hotels* vil man kun opptjene FirstCoins ved direkte booking på nettsiden vår www.firsthotels.no. Et medlem tjener fra 2 – 5 %, basert på medlemsnivå. Les mer under pkt. 3.10. Verdien på FirstCoins er alltid det samme som NOK (1 FirstCoin = 1 NOK), og verdien vil regnes om til lokal valuta når FirstCoins blir anvendt utenfor Norge.

2.2 Medlemmet er selv ansvarlig for å oppgi sin First Member ID (e-post adresse) ved bestilling av opphold, samt ved innsjekking på hotellet.

2.3 FirstCoins opptjenes for egen overnatting. Ved betaling av andres opphold opptjenes ikke poeng.

2.4 FirstCoins kan kun opptjenes av et medlem per rom.

2.5 FirstCoins og netter registreres fra den datoen medlemskapet blir opprettet. Etter-registrering av opphold som har blitt gjort før inngåelse av medlemskapet er ikke mulig.

2.6 Det gis ikke poeng på den omsetningen som har blitt betalt for med FirstCoins. Ved delbetaling opptjenes poeng på den delen som ikke er betalt med FirstCoins.

2.7 De fleste ordinære priser, kampanjepriser på vår webside og avtalepriser gir rett til bonusopptjening. Det gis ikke FirstCoins ved overnattinger booket via tredjeparts websider (som f.eks hotels.com, expedia.com, booking.com), gratisnetter, bonusovernattinger (SAS EuroBonus og SJ Prio bonusnetter), bookinger gjort via turoperatører, langtidsopphold, sponsorpriser eller andre spesialavtaler.

Alt ekstra personlig forbruk som du betaler for på hotellet, og som ikke står nevnt i punkt 2.9, gir bonusopptjening dersom det er gjort i kombinasjon med en reservasjon som er gyldig for opptjening av FirstCoins.
FirstCoins kan kun opptjenes ved First Hotels egne serveringssteder og kun i restauranter som driftes av First Hotels. 

2.8 Ved overnatting på Partnerhotell/by First Hotels*, så vil det kun være mulig å motta bonusopptjening der reservasjonen er gjort fra www.firsthotels.no . Man må i forkant logge seg inn på sin First Member profil for å motta eventuelle kampanjepriser og opptjening av FirstCoins. Det er også mulig å tjene poeng hos våre samarbeidspartnere, se pkt. 1.10 og 1.11.

2.9 FirstCoins opptjenes ikke på betaling av varer og tjenester som hotellet ikke produserer selv eller har inntekter av, for eksempel eksterne utlegg, parkeringstjenester, vasketjenester eller pengespill.

2.10 Ved kurs og konferanse gis det ikke FirstCoins for leie av møtelokaler og kjøp av dagpakker. Ved overnatting opptjenes FirstCoins på dette separat.

2.11 Opptjente FirstCoins forfaller automatisk etter 3 år, alltid den 31.12. FirstCoins er gyldige det året de tjenes inn, samt tre hele år. Eksempel; FirstCoins tjenes inn i august 2023, og vil da forfalle den 31.12.26.

2.12 Ved bruk av FirstCoins trekkes alltid de eldste poengene først.

2.13 Etter-registrering av poeng kan gjøres på innloggede sider på First Hotels web, eller per e-post til First Member Support eller hotellet medlemmet bodde på. Frist for etter-registrering er 6 måneder etter utsjekksdato.

2.14 Inntjente FirstCoins tilskrives din First Member konto umiddelbart etter utsjekk fra hotellet.

MEDLEMSNIVÅER
2.15 First Member har fire medlemsnivåer: Silver, Gold, Platinum og Black. Nivået du er på bestemmes av antall gyldige overnattinger (se punkt 2.7) du har i løpet av tre hele år + det året du blir medlem (gjeldende fra og med 1. januar 2018).
Så fort du når et nytt nivå, blir du oppgradert og du beholder det i tre år. Antall netter som kreves for hvert nivå er:

Silver: Velkomstnivå
Gold: Etter å ha bodd 3 netter
Platinum: Etter å ha bodd 15 netter
Black: Etter å ha bodd 30 netter

* Partnerhotell / by First Hotels er følgende hotell:
Västös Strand by First Hotels
KOMPAS Hotel Aalborg - First Partner Collection
Hotel Frederikshavn - First Partner Collection
Prinsen Hotel - First Partner Collection
Hotel Skandia - First Partner Collection
Bryne Hotell - First Partner Collection
Skårungen - First Partner Collection
Brommavik Hotel - First Partner Collection
Queen’s Hotel - First Partner Collection
The Studio Hotel - First Partner Collection
City Central Hotel Örebro - First Partner Collection