Gå til hovedinnhold

Medlemskap

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

1. Medlemskap i First Member // Samtykker & kommunikasjon

Her kan du lese vilkårene for medlemskap i First Hotels lojalitetsprogram, First Member.

1.1 Medlemskap i First Member innvilges kun til personer over 18 år. Firmaer og andre juridiske enheter kan ikke bli medlem i First Member; medlemskapet er personlig.

1.2 Det koster ingenting å bli medlem i First Member, men kvalifiserte kjøp er nødvendig for opptjening av FirstCoins. Unntak er velkomstbonusen på 50 FirstCoins.

1.3 Ved opprettelse av medlemskap sendes all informasjon om medlemskapet til den oppgitte e-postadressen. Det utstedes ikke fysiske medlemskort.

1.4 Det er den oppgitte e-postadressen som blir brukt som First Member ID og er medlemmets brukernavn.

1.5 Ved misbruk av medlemskapet, brudd på medlemsvilkårene, sjenerende oppførsel på våre hoteller, kriminelle handlinger og lignende, forbeholder First Hotels seg retten til å avslutte medlemskapet og slette opptjente poeng.

1.6 Som medlem kan du når som helst selv velge å avslutte medlemskapet ditt. Oppsigelsen må skje skriftlig til firstmember@firsthotels.no. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling og sletting av personopplysninger.

1.7 Medlemmet plikter selv å holde seg oppdatert om First Member programmet sine betingelser og innhold.

SAMTYKKER & KOMMUNIKASJON

1.8 Ved innmelding i First Member vil vi be medlemmet samtykke til å motta informasjon og tilbud fra First Hotels, om selskapet og deltakende partneres produkter. Medlemmet må samtykke til å motta dette via e-post, telefon, SMS og andre digitale kanaler for å kunne melde seg inn i First Members, deretter kan samtykke når som helst endres.

First Hotels sender informasjon, nyheter og segmenterte tilbud basert på personopplysninger, bookinghistorikk og kampanjerespons via e-post, sms og annen digital markedsføring. Dermed kan medlemskapet gi en bedre tjeneste til medlem som gir slikt samtykke, ved at denne vil få tilpasset informasjon.

Medlemmenes samtykke er frivillig og hele eller deler av samtykket kan når som helst trekkes tilbake. Samtykker kan enkelt administreres ved å logge inn på medlemskontoen ("Endre min profil").

1.9 Personopplysningene som er registrert vil kun bli behandlet og lagret for å kunne gi informasjon om og administrere medlemskapet, og for å kunne koordinere tilbud og aktiviteter. Ønsker medlemmet å motta poeng fra en av våre partnere, ref. pkt 1.11, vil personopplysninger og bohistorikk overføres til disse.

1.10 First Member medlemskapet kan ikke benyttes i kombinasjon med andre lojalitetsprogram, foruten gjeldende våre samarbeidspartnere; SJ Prio og SAS EuroBonus, der du kan velge å tjene poeng på dine opphold enten hos SJ Prio eller SAS EuroBonus – i tillegg til å tjene FirstCoins. Det er ikke mulig å tjene poeng på alle tre kort samtidig.

1.11 Det er kun mulig å opptjene SAS EuroBonus eller SJ Prio-poeng på First Hotels dersom man er registrert som First Member.