Gå til hovedinnhold

Benytte FirstCoins // Medlemsfordeler

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

3. Benyttelse av FirstCoins // Medlemsfordeler

Her kan du lese om hvordan benytte dine opptjente FirstCoins, og om hver enkelt medlemsfordel.

3.1 FirstCoins har en varighet på tre hele år, samt det året de er tjent inn. Eksempel; tjenes de inn i juli 2023 vil de utløpe den 31.12.26. Er de ikke benyttet i løpet av denne perioden så vil de ble slettet fra medlemskontoen.

3.2 Bestillinger der FirstCoins skal anvendes, må gjøres av medlemmet selv. Det er ikke mulig å overføre FirstCoins til andre medlemskap / personer.

3.3 Bruk dine FirstCoins i en bestilling på vår webside ved å logge deg inn på din First Member konto via www.firsthotels.no/first-member. I bookingløpet kan du velge å anvende dine oppsparte FirstCoins. Ved betaling av din reservasjon kan du velge å delbetale bestillingen med FirstCoins, eller å betale hele bestillingen med FirstCoins

3.4 Det er mulig å anvende FirstCoins for å del- eller helbetale regningen også under et hotellopphold. Dette er kun mulig ved bestillinger som kommer via gyldige bookingkanaler, ref punkt 2.7. Det vil si at ved f.eks bestillinger som er gjort via tredjepartskanaler (som booking.com) kan man ikke velge å anvende sine FirstCoins på hotellet.

3.5 Ved reservasjoner som gjøres på Partnerhotell/by First Hotels*, så vil det ikke være mulig å hel- eller delbetale med oppsparte FirstCoins.

3.6 Ved kansellering som gjøres via First Hotels webside av bookinger der FirstCoins er brukt, vil FirstCoins føres tilbake til medlemskontoen. Kansellering må skje via linken «Endre bestilling» i bekreftelsesmailen du mottok ved bestilling, eller ved å logge inn på dine medlemssider.

3.7 Eventuelle endringer på bestillinger gjort med hel- eller delbetaling av FirstCoins, må gjøres via det aktuelle hotellet eller via First Member support. Det er ikke mulig å gjøre disse endringene på websiden.

3.8 FirstCoins og medlemskap er personlig og kan ikke under noen omstendigheter selges, overdras, arves eller tilbakebetales i kontanter.

3.9 Privat bruk av bonuspoeng som er opptjent i jobbsammenheng regnes som skattepliktig inntekt. Medlemmet plikter selv å informere arbeidsgiver / relevante myndigheter, og å betale gjeldende skatter og avgifter.

3.10 FirstCoins kan benyttes på mat og alkoholfri drikke på samtlige First Hotels i Skandinavia, med unntak av de eksterne hotellrestaurantene eller serveringsstedene First Hotels selv ikke drifter.

MEDLEMSFORDELER
3.11 Her er oversikt over medlemsfordelene per medlemsnivå;

SILVER:

 • 2 % inntjening av FirstCoins
             o Regnes ut fra omsetningen du har på hotellet
 • Medlemsrabatt ved booking på vår webside
  • Du må logge inn for å kunne benytte deg av rabatten
  • Rabatten gjelder på både forhåndsbetalte og fleksible priser på vår webside
  • Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter, men du kan alltid bruke dine FirstCoins til å betale for hele eller deler av ditt opphold. 
 • 500 SAS EuroBonus poeng per natt eller 300 SJ Prio poeng per natt
 • Eksklusive tilbud
 • 50 velkomst FirstCoins
 • 50 FirstCoins når du bor på nytt First Hotel du ikke tidligere har bodd på, inkludert opphold som har funnet sted før medlemskapet i First Member ble opprettet. 

GOLD:
Alle fordeler som nevnt over, samt;

 • 3 % inntjening av FirstCoins
 • Tidlig innsjekk
            o Som Gold medlem har du tilgang til tidligere innsjekk. Vanlig innsjekkstid er fra kl 15:00. Kontakt hotellet du skal bo på for å høre hvor tidlig innsjekk de har mulighet til å gi. Dette er basert på tilgjengelighet.
 • Sen utsjekk
            o Som Gold medlem har du tilgang til senere utsjekk. Vanlig utsjekkstid er fra kl 12:00. Hør med hotellet du bor på hvor sen utsjekk de har mulighet til å gi. Dette er basert på tilgjengelighet.

PLATINUM:
Alle fordeler som nevnt over, samt;

 • 4 % inntjening av FirstCoins
 • Bo 2 personer for 1          
  • Som Platinum medlem kan du bo to personer og betale for én.
  • Fordelen gjelder ikke oppgradering av romkategori – f.eks ved bestilling av et enkeltrom for én person. Fordelen gjelder der det er bestilt en romkategori for én person, men som har plass til to personer på rommet, som f.eks standard dobbeltrom.
  • Når du skal benytte deg av denne fordelen, er det fint om en kommentar skrives inn i bookingen, eller ta direkte kontakt med hotellet du skal bo på for å gi beskjed om at dere er to personer som skal bo.
 • Hotellspesifikk fordel
  • Alle hotellene våre tilbyr sine egne hotellspesifikke fordeler til alle på Platinum og Black nivå. Se oversikt over alle fordelene her.

BLACK:
Alle fordeler som nevnt over, samt;

 • 5 % inntjening av FirstCoins
 • Gratis romoppgradering
              o Som medlem på Black nivå får du oppgradering til neste romkategori ved innsjekk når du bor hos oss. Fordelen er basert på tilgjengelighet.
 • Snacks og noe å drikke på rommet
               o Når du sjekker inn kan du nyte godt av noe å drikke og spise på hotellrommet ditt.
 • Hotellspesifikk fordel
            o Alle hotellene våre tilbyr sine egne hotellspesifikke fordeler til alle på Platinum og Black nivå. Se oversikt over alle fordelene her.

3.12 Ved bookinger gjort via «ugyldige bookingkanaler», som f.eks tredjepartskanaler som booking.com (se punkt 2.7), har du ikke krav på å motta medlemsfordelene som er tilknyttet ditt medlemsnivå. For å motta medlemsfordelene må bookingen være gjort via en gyldig bookingkanal.

Alle ordinære priser, kampanjepriser på vår webside og avtalepriser gir rett til bonusopptjening, samt medlemsfordeler under oppholdet.

* Partnerhotell / by First Hotels er følgende hotell:
Västös Strand by First Hotels
KOMPAS Hotel Aalborg - First Partner Collection
Hotel Frederikshavn - First Partner Collection
Prinsen Hotel - First Partner Collection
Hotel Skandia - First Partner Collection
Bryne Hotell - First Partner Collection
Skårungen - First Partner Collection
Brommavik Hotel - First Partner Collection
Queen’s Hotel - First Partner Collection
The Studio Hotel - First Partner Collection
City Central Hotel Örebro - First Partner Collection