Gå til hovedinnhold

First Business Deal Vilkår

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

First Business Deal Vilkår

1. Bakgrunn

Business Deal er en bedriftsavtale hos First Hotels som tilbyr over 30 hoteller i Norge, Sverige og Danmark. Kunder av Business Deal er et firma, forening eller organisasjon, som har behov for hotellovernattinger.

2. Priser

Avtalen omfatter Kundens ansatte og gjester, som booker Business Deal priser via firsthotels.no.
Avtaleprisene gjelder kun ved individuelle reiser og ikke for grupper. Bookinger over 10 personer eller flere er å betegne som gruppebooking, hvor andre priser er gjeldende. For gruppebookinger kontaktes det respektive hotell direkte.

Avtaleprisen er rabatt på gjeldende ordinære Flex-priser ved booking tidspunkt.

3. Reservasjon

Booking og kansellering av hotellrom kan kun gjøres via First Hotels hjemmeside firsthotels.no.

4. Booking og betalingsvilkår

Samtlige regler vedrørende booking, avbestilling, ankomst, avreise og betaling fremgår via firsthotels.no.

5. Betingelser

Kundens First Business Deal kode må ikke bli misbrukt. Hvert hotell kan kreve at gjesten fremviser dokumentasjon som verifiserer gjestens tilknytning til Kunden og derfor berettiger gjesten til å benytte avtalte priser.

Som First Business Deal kunde vil vi anvende personopplysninger, bookinghistorikk og kampanjerespons til å skreddersy og sende gode tilbud og informasjon til deg. Du kan når som helst velge å ikke motta dette.

6. Avtalens varighet

Avtalen løper fra signering og til betingelsene er godkjente digitalt, og frem til den sies opp. Avtalen kan når som helst sies opp av begge parter. Eventuell oppsigelse av avtalen må skje skriftlig.

7. Force Majeure

Uforutsette hendelser (Force Majeure) utenfor First Hotels eller hotellenes kontroll (streik, lockout, brann, manglende leveranser etc.) gir begge parter rett til å heve avtalen uten erstatningsplikt.