Gå til hovedinnhold

Rom & Studios

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Bo sentralt i Kista nær Stockholm og Arlanda

Ser du etter et sted å bo sentralt i Kista, i nærheten av Stockholm og Arlanda? The Studio Hotel First Partner Collection har 160 moderne rom som er lekkert designet i skandinavisk stil. Av 160 rom har 123 eget kjøkken og er beregnet til langtidsopphold.

Hos oss bor du komfortabelt i nærheten av Kista sentrum, natur, T-bane, lokaltog og busser. Du sover godt i kvalitetssenger fra Jensen. Mange av rommene våre er store, mellom 27–35 m² og oppdelt i en loungedel og en separat sovedel. I loungedelen er det plass til å jobbe og slappe av, samt ekstra senger dersom hele familien vil bo på samme rom. Vi har også enkeltrom for forretningsfolk.

Romutvalg og priseksempel

Toroms Studio med kjøkken

Plass til:
Størrelse: 35 m²
Våre Toroms Studio med kjøkkenkrok er cirka 35 m² store, har et stort panoramavindu, eget kjøkken, separat loungedel og to 90 cm brede senger fra Jensen. Her kan du lage egen mat på kjøkkenet fra Vedum som har induksjonstopp og mikrobølgeovn. Rommet har en komfortabel, adskilt loungedel med møbler fra italienske Billiani i form av spisebord, stoler og lenestoler, samt en 43-tommers TV med Chromecast og 11 kanaler. Bredbånd er gratis og tilgjengelig via rommets trådløse nettverk. Det er plass til 1–2 personer i vanlige senger, samt mulighet for å få opptil to ekstrasenger ved behov.
Seng og kapasitet
En 180 cm eller to 90 cm brede senger fra Jensen og mulighet for to ekstrasenger.
Book
Stue Studio A+ leilighet studiohotellet Kista. Bilde.Stue Studio A+ leilighet studiohotellet Kista. Bilde.Studio A+ leilighet studiohotellet Kista. Bilde.Studio A+ leilighet studiohotellet Kista. Bilde.

Ettromsleilighet Twin med kjøkken

Plass til:
Størrelse: 27 m²
Ettromsleilighet Twin med kjøkkenkrok er cirka 27 m² store, har eget kjøkken, separat loungedel og to 90 cm brede senger fra Jensen. Du kan lage egen mat på kjøkkenet fra Vedum som har induksjonstopp og mikrobølgeovn. Rommet har en komfortabel, adskilt loungedel med møbler fra italienske Billiani i form av spisebord, stoler og lenestoler, samt en 43-tommers TV med Chromecast og 11 kanaler. Bredbånd er gratis og tilgjengelig via rommets trådløse nettverk. Det er plass til 1–2 personer i vanlige senger, samt mulighet for å få opptil to ekstrasenger ved behov.
Seng og kapasitet
To 90 cm brede senger og opptil to ekstrasenger ved behov.
Book
Studio A rom studiohotellet Kista. Bilde.Studio A rom studiohotellet Kista. Bilde.Studio A rom studiohotellet Kista. Bilde.Studio A rom studiohotellet Kista. Bilde.

Queen Studio

Plass til:
Størrelse: 20 m²
Queen Studio med kjøkkenkrok er cirka 20 m² store, har eget kjøkken og en 160 cm bred seng fra Jensen. Her kan du lage egen mat på kjøkkenet fra Vedum som har induksjonstopp og mikrobølgeovn. Rommet har møbler fra italienske Billiani i form av spisebord, stoler og en lenestol, samt en 43-tommers TV med Chromecast og 11 kanaler. Bredbånd er gratis og tilgjengelig via rommets trådløse nettverk. Det er plass til 1–2 personer.
Seng og kapasitet
En 160 cm bred seng.
Book
Stue Studio B leilighet på Kista. Bilde.Stue Studio B leilighet på Kista. Bilde.Studio B leilighet på Kista. Bilde.Studio B leilighet på Kista. Bilde.

Studio King med kjøkken

Plass til:
Størrelse: 22 m²
Studio King med kjøkkenkrok er cirka 22 m² har eget kjøkken og to 160 cm brede senger fra Jensen. Du kan lage egen mat på kjøkkenet fra Vedum som har induksjonstopp og mikrobølgeovn. Rommet har møbler fra italienske Billiani i form av spisebord, stoler og lenestoler, samt en 43-tommers TV med Chromecast og 11 kanaler. Bredbånd er gratis og tilgjengelig via rommets trådløse nettverk. Det er plass til 1–2 personer.
Seng og kapasitet
To 160 cm brede senger.
Book
Studio C leilighet studiohotellet Kista. Bilde.Kjøkkenet Studio C leilighet på Kista. Bilde.Studio C leilighet studiohotellet Kista. Bilde.Bad studio C leilighet på Kista. Bilde.

Familiestudio med kjøkkenkrok

Plass til:
Størrelse: 35 m²
Familiestudio med kjøkkenkrok er cirka 35 m² store, har eget kjøkken, separat loungedel og to 105 cm brede senger fra Jensen, i to adskilte soverom. Du kan lage egen mat på kjøkkenet fra Vedum som har induksjonstopp og mikrobølgeovn. Rommet har en komfortabel, adskilt loungedel med møbler fra italienske Billiani i form av spisebord, stoler og lenestoler, samt en 43-tommers TV med Chromecast og 11 kanaler. Bredbånd er gratis og tilgjengelig via rommets trådløse nettverk. Det er plass til 1–2 personer i vanlige senger, samt mulighet for å få opptil to ekstrasenger ved behov.
Seng og kapasitet
To 105 cm brede senger fra Jensen og mulighet for inntil to ekstra senger.
Book
Studio A+ leilighet studiohotellet Kista. Bilde.Stue Studio A+ leilighet studiohotellet Kista. Bilde.Stue Studio A+ leilighet studiohotellet Kista. Bilde.Studio A+ leilighet studiohotellet Kista. Bilde.

Superior Enkeltrom

Plass til:
Størrelse: 15 m²
Superior Enkeltrom er de store hotellrommene våre på cirka 15 m² med en 120 cm bred seng fra Jensen. Rommet har møbler fra italienske Billiani i form av et bord og en lenestol, samt en 43-tommers TV med Chromecast og 11 kanaler. Bredbånd er gratis og tilgjengelig via rommets trådløse nettverk. Du har tilgang til et felles kjøkken i samme etasje der du kan lage egen mat. Det er plass til 1–2 personer i vanlige senger.
Seng og kapasitet
En 120 cm bred seng.
Book
Hotell stort rom the studio hotel Kista. Bilde.Hotell stort rom the studio hotel Kista. Bilde.Hotell stort rom the studio hotel Kista. Bilde.Hotell stort rom the studio hotel Kista. Bilde.

Enkeltrom

Plass til:
Størrelse: 11 m²
Enkeltrom er de minste hotellrommene våre på cirka 11 m² med en 90 cm bred seng fra Jensen. Rommet har møbler fra italienske Billiani i form av et bord og en lenestol, samt en 43-tommers TV med Chromecast og 11 kanaler. Bredbånd er gratis og tilgjengelig via rommets trådløse nettverk. Du har tilgang til et felles kjøkken i samme etasje der du kan lage egen mat. Rommet har plass til 1 person.
Seng og kapasitet
En 90 cm bred seng.
Book
Lite rom the studio hotel Kista. Bilde.Lite rom the studio hotel Kista. Bilde.Bad lite rom the studio hotel Kista. Bilde.