Gå til hovedinnhold

Våre rom

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Overnatting i Söderhamn

Bo på First Hotel Statt i Söderhamn og velg blant 75 komfortable rom fra flere romkategorier, inkludert familierom, enkeltrom, dobbeltrom og junior suiter. Alle rommene er røykfrie og tilbyr komfortable senger og gratis WiFi. Frokost er inkludert i prisen.

Romutvalg og priseksempel

Economy Enkel, fra 1 135 SEK

Plass til:
Størrelse: 10 m²
Våre Economy-rom er 10 kvadratmeter store og er innredet med en 90 cm bred enkeltseng. Rommene har skrivebord, flatskjerm-TV, og gratis WiFi. Badene er utstyrt med dusj.
Seng og kapasitet
En 90 cm bred seng.

Standard Dobbel, fra 1 325 SEK

Plass til:
Størrelse: 20 m²
Våre Standard-rom er 15 m², og er innredet med en 160 cm bred seng. De komfortable rommene har tregulv, skrivebord, lenestol og et bord. Alle våre Standard-rom har bad med dusj. Andre fasiliteter er flatskjerm-TV, hårføner og gratis WiFi. Mulighet for to ekstra senger eller barneseng. For ekstraseng tilkommer 200 kr, og for barneseng 100 kr, som betales på hotellet.
Seng og kapasitet
En 160 cm seng.

Standard Twin, fra 1 325 SEK

Plass til:
Størrelse: 15-20 m²
Våre Standard Twin-rom er 20 m², og er innredet med to 90 cm brede senger. De komfortable rommene har tregulv, skrivebord, lenestol og et bord. Alle våre Standard-rom har bad med dusj. Andre fasiliteter er flatskjerm-TV, hårføner og gratis WiFi. Mulighet for en ekstra seng eller barneseng.
Seng og kapasitet
To 90 cm brede senger.

Superior Dobbel, fra 1 436 SEK

Plass til:
Størrelse: 15 m²
Våre nylig renoverte Superior Dobbelrom er 15 m² og utstyrt med en 180 cm bred dobbeltseng. Rommene har tregulv, skrivebord, en liten sitteplass, LCD-TV og gratis WiFi. Det er mulighet for å lage kaffe/te på rommene, og det er et kjøleskap tilgjengelig. Bad med dusj.
Seng og kapasitet
En 180 cm bred dobbelseng.
Book
Superior Dobbel rom. Bilde.Superior Dobbel rom. Bilde.Superior Dobbel rom. Bilde.Superior Dobbel rom. Bilde.

Superior Twin, fra 1 515 SEK

Plass til:
Størrelse: 30 m²
Våre Superior Twin-rom er 30 m² store og ligger i den eldre og vakrere delen av hotellet. Rommene har fire meter i takhøyde og store vinduer med utsikt over Rådhustorget og Oxtorgsgatan. Rommene har to senger på 90 cm og en mindre sittegruppe. Alle våre superiorrom har bad med dusj og er utstyrt med LCD-TV, hårføner, gratis WiFi og mulighet for å koke kaffe/te. Hvert rom har unik design. Det er mulighet for en ekstra seng eller babyseng.
Seng og kapasitet
To 90 cm brede senger.

Standard Familie, fra 1 526 SEK

Plass til:
Størrelse: 20 m²
Våre Standard Familie-rom er 20 m², og er innredet med to 160 cm brede senger. De komfortable rommene har tregulv og bad med dusj. Andre fasiliteter er flatskjerm-TV, hårføner og gratis WiFi. Mulighet for å lage kaffe/te.
Seng og kapasitet
To 160 cm brede senger.
Book
Standard Familie SöderhamnStandard Familie Söderhamn

Junior Suite, fra 1 610 SEK

Plass til:
Størrelse: 35 m²
Junior Suiten er 35 m² stor og ligger som hjørnerom i den historiske delen av hotellet. Her får du en takhøyde på fire meter og store vinduer med utsikt over Rådhustorget. Rommet er utstyrt med ekstra brede senger og en sofagruppe. Mulighet for en ekstra seng eller barneseng.
Seng og kapasitet
To 105 cm brede senger.