Gå til hovedinnhold

Våre rom

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Overnatting i Söderhamn

Bo på First Hotel Statt i Söderhamn og velg blant 75 komfortable rom fra flere romkategorier, inkludert familierom, enkeltrom, dobbeltrom og suiter. Alle rommene er røykfrie og tilbyr komfortable senger og gratis WiFi. Frokost er inkludert i prisen.

Romutvalg og priseksempel

Moderat Enkel, fra 591 SEK

Plass til:
Størrelse: 10 m²
Våre Moderate-rom er 10 kvadratmeter store og er innredet med en 90 cm bred enkeltseng. Rommene har skrivebord, flatskjerm-TV, telefon og gratis WiFi. Badene er utstyrt med dusj.
Seng og kapasitet
En 90 cm bred seng.

Standard Dobbel, fra 761 SEK

Plass til:
Størrelse: 20 m²
Våre Standard-rom er 15 m², og er innredet med en 160 cm bred seng. De komfortable rommene har tregulv, skrivebord, lenestol og et bord. Alle våre Standard-rom har bad med dusj. Andre fasiliteter er flatskjerm-TV, telefon, hårføner og gratis WiFi. Mulighet for to ekstra senger eller barneseng. For ekstraseng tilkommer 200 kr, og for barneseng 100 kr, som betales på hotellet.
Seng og kapasitet
En 160 cm seng.

Standard Twin, fra 761 SEK

Plass til:
Størrelse: 15-20 m²
Våre Standard Twin-rom er 20 m², og er innredet med to 90 cm brede senger. De komfortable rommene har tregulv, skrivebord, lenestol og et bord. Alle våre Standard-rom har bad med dusj. Andre fasiliteter er flatskjerm-TV, telefon, hårføner og gratis WiFi. Mulighet for en ekstra seng eller barneseng.
Seng og kapasitet
To 90 cm brede senger

Superior Dobbel, fra 931 SEK

Plass til:
Størrelse: 30 m²
Våre Superior Dobbelrom er 30 m² og ligger i den historiske delen av hotellet, med en takhøyde på fire meter og store vinduer med utsikt over den berømte Oxtorg-gaten og Rådhusplassen. Rommene er utstyrt med ekstra brede senger, sofagruppe, flatskjerm-TV, telefon og te-/kaffefasiliteter. Hvert rom har en unik innredning og alle rommene tilbyr gratis WiFi. Mulighet for en ekstra seng eller barneseng.
Seng og kapasitet
To 105 cm brede enkeltsenger.

Junior Suite, fra 1 101 SEK

Plass til:
Størrelse: 35 m²
Junior Suiten er 35 m² stor og ligger som hjørnerom i den historiske delen av hotellet. Her får du en takhøyde på fire meter og store vinduer med utsikt over Rådhustorget. Rommet er utstyrt med ekstra brede senger og en sofagruppe. Mulighet for en ekstra seng eller barneseng.
Seng og kapasitet
To 105 cm brede senger.

Suite, fra 1 271 SEK

Plass til:
Størrelse: 40 m²
Vår Suite er 40 m² stor og er et hjørnerom i første etasje. Rommet har et separat soverom med en kontinentalseng som er 180 cm. bred. Det finnes også en sittegruppe med sovesofa på rommet. Suiten er utstyrt med LCD-TV, telefon, hårføner, gratis WiFi og vannkoker.
Seng og kapasitet
En 180 cm bred seng. En 140 cm bred sovesofa.