Gå til hovedinnhold

Våre rom

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender

Overnatting i Söderhamn

Bo på First Hotel Statt i Söderhamn og velg blant 74 komfortable rom fra flere romkategorier, inkludert familierom, enkeltrom, dobbeltrom og suiter. Alle rommene er røykfrie og tilbyr komfortable senger og gratis Wi-Fi. Hotellet har egen badstue, bar og restaurant. Frokost er inkludert i prisen.

Romutvalg og priseksempel

Moderat Enkel, fra 660 SEK

Plass til:
Størrelse: 10 m²
Våre Moderate-rom er 10 kvadratmeter store og er innredet med en 90 cm bred enkeltseng. Rommene har tregulv, skrivebord, flatskjerm-TV, telefon og gratis Wi-Fi. Badene er utstyrt med dusj.
Seng og kapasitet
En 90 cm bred seng.

Moderat Dobbel

Plass til:
Størrelse: 20 m²
Seng og kapasitet
90 cm brede enkeltsenger som er kombinert som en dobbeltseng.

Moderat Twin

Plass til:
Størrelse: 15 m²
Seng og kapasitet
90 cm brede senger.

Standard Enkel, fra 945 SEK

Plass til:
Størrelse: 15 m²
Våre Standard Enkel-rom er fra 15 kvadratmeter, og er innredet med 90 cm brede senger. De komfortable rommene er relativt nyrenoverte og har tregulv, skrivebord, lenestol og et bord. Alle våre Standard-rom har bad med dusj. Andre fasiliteter er flatskjerm-TV, telefon, hårføner, te-/kaffefasiliteter og tilbyr gratis Wi-Fi.
Seng og kapasitet
En 90 cm bred seng.
Enkelrom First Hotel Statt

Standard Dobbel, fra 1 040 SEK

Plass til:
Størrelse: 20 m²
Våre Standard-rom er fra 20 kvadratmeter, og er innredet med to 90 cm brede senger. De komfortable rommene er relativt nyrenoverte og har tregulv, skrivebord, lenestol og et bord. Alle våre Standard-rom har bad med dusj. Andre fasiliteter er flatskjerm-TV, telefon, hårføner, te-/kaffefasiliteter og tilbyr gratis Wi-Fi.
Seng og kapasitet
90 cm brede enkeltsenger. Rommene har plass til to ekstrasenger.

Superior Dobbel, fra 1 230 SEK

Plass til:
Størrelse: 30 m²
Våre Superior Dobbelrom er et perfekt valg for dem som ønsker litt ekstra plass og luksus. Rommene er 30 kvadratmeter. Rommene ligger i den historiske delen av hotellet, med en takhøyde på 4 meter og store vinduer med utsikt over den berømte Oxtorg-gaten og Rådhusplassen. Rommene er utstyrt med komfortable senger, flatskjerm-TV, telefon og te-/kaffefasiliteter. Hvert rom har en unik innredning og alle rommene tilbyr gratis Wi-Fi.
Seng og kapasitet
105 cm brede enkeltsenger. Rommene har plass til to ekstrasenger.

First SmartBed Dobbel

Plass til:
Våre romslige og rolige SmartBed-rom er innredet med fjærsenger hvor fastheten på madrassen kan justeres. Rommene passer godt for deg som ønsker en ekstra god søvnopplevelse. Når du bor på et SmartBed-rom får du i tillegg et personlig sovesett som inneholder en sovemaske og ørepropper.
Seng og kapasitet
En king-size-seng (180 cm).
tradeDoubler