Gå til hovedinnhold

Våre rom

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Overnatting i Söderhamn

Bo på First Hotel Statt i Söderhamn og velg blant 75 komfortable rom fra flere romkategorier, inkludert familierom, enkeltrom, dobbeltrom og suiter. Alle rommene er røykfrie og tilbyr komfortable senger og gratis WiFi. Frokost er inkludert i prisen.

Romutvalg og priseksempel

Moderat Enkel, fra 618 SEK

Plass til:
Størrelse: 10 m²
Våre Moderate-rom er 10 kvadratmeter store og er innredet med en 90 cm bred enkeltseng. Rommene har tregulv, skrivebord, flatskjerm-TV, telefon og gratis Wi-Fi. Badene er utstyrt med dusj.
Seng og kapasitet
En 90 cm bred seng.

Standard Dobbel, fra 808 SEK

Plass til:
Størrelse: 20 m²
Våre Standard-rom er fra 20 kvadratmeter, og er innredet med to 90 cm brede senger, eller en 160 cm bred seng. De komfortable rommene er relativt nyrenoverte og har tregulv, skrivebord, lenestol og et bord. Alle våre Standard-rom har bad med dusj. Andre fasiliteter er flatskjerm-TV, telefon, hårføner og gratis WiFi.
Seng og kapasitet
2 x 90 cm senger eller 1 x 160 cm seng. Mulighet for to ekstra senger eller barneseng.

Superior Dobbel, fra 998 SEK

Plass til:
Størrelse: 30 m²
Våre Superior Dobbelrom er et perfekt valg for dem som ønsker litt ekstra plass og luksus. Rommene er 30 kvadratmeter. Rommene ligger i den historiske delen av hotellet, med en takhøyde på 4 meter og store vinduer med utsikt over den berømte Oxtorg-gaten og Rådhusplassen. Rommene er utstyrt med komfortable senger, flatskjerm-TV, telefon og te-/kaffefasiliteter. Hvert rom har en unik innredning og alle rommene tilbyr gratis Wi-Fi.
Seng og kapasitet
105 cm brede enkeltsenger. Rommene har plass til to ekstrasenger.

Junior Suite, fra 1 188 SEK

Plass til:
Størrelse: 35 m²
Et perfekt valg for dem som ønsker litt ekstra plass og luksus. Junior Suiten er 35 m² stor og ligger i den historiske delen av hotellet. Her får du en takhøyde på fire meter og store vinduer med utsikt over Rådhustorget. Rommet er utstyrt med ekstra brede senger og en sofagruppe.
Seng og kapasitet
2 x 105 cm brede senger. Mulighet for to ekstra senger.

Suite, fra 1 378 SEK

Plass til:
Størrelse: 40 m²
Et perfekt valg for de som ønsker litt ekstra luksus og plass. Vår romslige Suite er et hjørnerom i første etasje på hele 40 m². Rommet har et separat soverom med en kontinentalseng som er 180 cm bred. I rommet finnes også en sittegruppe med en sovesofa.
Seng og kapasitet
En 180 cm seng.
tradeDoubler