Gå til hovedinnhold

First Hotel Reisen

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

First Hotel Reisen

Garantert billigst på nett hos oss Pris fra 953 NOK Book

Førsteklasses hotell i Gamla stan

First Hotel Reisen er et førsteklasses hotell sentralt i Stockholm. Hotellet ligger ved vannet i Gamla stan, nær Det kongelige slottet og bare en fem minutters spasertur fra Stockholms beste shoppingområde. First Hotel Reisen er berømt for sitt høye servicenivå og den fine kombinasjonen av klassisk innredning og moderne design. Hotellet har 140 sjarmerende rom og suiter, flere med vakker utsikt over Stockholm Ström og Skeppsholmen. Vi tilbyr også sentrale parkeringsmuligheter i Stockholm i et nærliggende P-hus, med henting og levering av bilen ved hotellet.

 • 700 m til Stockholm sentralstasjon

 • 300 m til Det kongelige slottet

 • 1,6 km til Moderna museet

 • 38 km til Arlanda flyplass

Bestill opphold på First Hotel Reisen i Stockholm og velg mellom 140 komfortable rom og suiter. På First Hotel Reisen i Gamla stan kan du velge mellom ulike typer rom som enkeltrom, dobbeltrom og suiter med badstue. Hotellets stolthet Chapman suite er 43 m², har privat soverom, spisestue og fantastisk utsikt over Stockholms Ström. Vi tilbyr rom som dekker de fleste behov, og personalet vårt har et engasjement som gjør at besøket i Gamla stan blir perfekt. Alle rom er røykfrie, har behagelige senger og gratis WiFi. Som gjest på First Hotel Reisen har du tilgang til badstue, avkjølingsbasseng og treningsrom. Vi tilbyr til og med sentral parkering med henting og levering av bilen ved hotellet. Frokost er inkludert i prisen.

Inn- og utsjekking

 • Innsjekking mandag – søndag: 15.00
 • Utsjekking mandag – lørdag: 12.00
 • Utsjekking søndag: -13.00

Romutvalg og priseksempel

Deluxe Suite, fra 4 076 SEK

Plass til:
Størrelse: 35m²
Denne suiten velger du ikke for utsikten, da det er vår eneste suite som ikke har sjøutsikt. Du velger den for det vakre rommet med åpen planløsning, innredet med en stor, herlig sofagruppe og 180 cm seng. Når du trer inn i hovedbadet, innser du at du kommer til å bruke tid der – stort og smakfullt innredet med privat badstu, separat dusj og badekar og dobbel vask. Suiten har også et separat gjestebad. Myke badekåper og tøfler er selvfølgelig inkludert. Suiten er også utstyrt med safe på rommet, vannkoker og TV med et stort utvalg av kanaler. Den prisbelønte frokostbuffeen vår er dessuten inkludert.

Chapman-suiten med sjøutsikt, fra 5 121 SEK

Plass til:
Størrelse: 46m²
Vår stolthet er den sjarmerende Chapman Suite, oppkalt etter seilskipet av Chapman fra1888, som var ankret opp rett utenfor hotellet. Chapmansuiten har en fantastisk 180-graders utsikt over Stockholms vakre øyer og kanaler. Suiten er innredet med en komfortabel sofagruppe, en 180 cm dobbeltseng og et dekorativt bad med utsikt over Stockholm Ström. I tillegg er suiten utstyrt med vannkoker, komfortabel badekåpe, tøfler, hårføner og safe. Inkludert i prisen er vår prisbelønte frokostbuffé.
Seng og kapasitet
En 180 cm bred dobbeltseng.

Seniorsuite med sjøutsikt, fra 4 361 SEK

Plass til:
Størrelse: 42m²
De nydelige 42m² suitene har fantastisk havutsikt over Stockholm Strøm og Skeppsholmen. Suitene er innredet med et separat soverom med en 180 cm dobbeltseng, skrivebord og en komfortabel lenestol. I suitene finner du også et spisebord med plass til 4 personer, en stue med sofagruppe og et bad med dusj og eget toalett. Suitene er utstyrt med badekåpe, tøfler, vannkoker og safe. Inkludert i prisen er vår prisbelønte frokostbuffé.
Seng og kapasitet
En 180 cm bred dobbeltseng.

Junior-suite med sjøutsikt, fra 3 221 SEK

Plass til:
Størrelse: 42m²
Våkn opp med morgensolen i en av våre 4 nydelige juniorsuiter, som har flott utsikt over Stockholm Strøm og Skeppsholmen. Suitene har en 180 cm dobbeltseng, en komfortabel sofagruppe og et bad med dusj. De er utstyrt med vannkoker, safe, badekåpe og tøfler.
Seng og kapasitet
En 180 bred dobbeltseng.

Executive, fra 2 176 SEK

Plass til:
Størrelse: 33m²
Disse rommene er innredet med sofa og enten 180 cm dobbeltseng eller to tvillingsenger, hver på 100 cm. Felles for rommene er at de har en generøs størrelse, mens noen har balkong der du virkelig kan føle deg som Karlsson på taket og se utover takene i Gamla stan eller utsikten over Stockholms ström. Har får du også myke, herlige morgenkåper og tøfler, og rommet har gratis Wi-Fi. Den prisbelønte frokostbuffeen vår er dessuten inkludert.
Seng og kapasitet
To 100 cm brede senger som enkelt kan separeres ved behov.

Deluxe Dobbel, fra 3 126 SEK

Plass til:
Størrelse: 28 - 35m²
Gjør oppholdet luksuriøst med privat badstu. Vi har ni velutstyrte og store rom, der alle har privat badstu og smakfullt, nyoppusset bad. Rommet har badekåper, tøfler, vannkoker og safe. Alle rommene har 180 cm dobbeltseng, samt sittegruppe og skrivebord. Rommene har utsikt over Gamla stans trange gater.
Seng og kapasitet
En 160 cm bred seng.

Superior Dobbel, fra 1 950 SEK

Plass til:
Størrelse: 22m²
Superiorrommene er større og er alle hjørnerom på forsiden av hotellet med herlig utsikt over Stockholms strøm og Skeppsholmen. Alle er innredet med 180 cm seng, lenestol og skrivebord. Rommene er også utstyrt med safe på rommet, vannkoker til kaffe/te, gratis Wi-Fi, morgenkåper og tøfler. Her finner du et smakfullt og nyoppusset bad med dusj.
Seng og kapasitet
En 180 cm bred dobbeltseng.

Standard Seaview, fra 1 606 SEK

Plass til:
Størrelse: 18m²
Disse lyse og fine rommene er plassert på forsiden av hotellet med herlig utsikt over Stockholms strøm, båtlivet og Skeppsholmen. Alle er innredet med 180 cm dobbeltseng og en komfortabel sittegruppe med bord. De er utstyrt med vannkoker til kaffe/te, safe på rommet, gratis Wi-Fi, hårføner og bad med dusj. Rommene er 18 m² med et mindre bad.
Seng og kapasitet
One 180cm wide double bed.

Standard Twin, fra 1 226 SEK

Plass til:
Størrelse: 20m²
Reisens 20 m² store Standard Twin-rom er utstyrt med to deilige 100 cm brede senger som enkelt kan dras fra hverandre ved behov. Rommene har utsikt over den sjarmerende Gamla stan, er røykfrie og det finnes en hyggelig arbeidsplass med skrivebord og gratis trådløst internett. Badene har badekar.
Seng og kapasitet
To deilige 100 cm brede senger som enkelt kan separeres ved behov.

Standard Dobbel, fra 1 226 SEK

Plass til:
Størrelse: 18m²
Rommene er ca. 20 m² store med 160 cm brede senger og utsikt over den sjarmerende Gamla stan. Perfekt for den som reiser alene og vil ha litt ekstra plass eller for par på helgebesøk. Rommene har en hyggelig arbeidsplass med skrivebord, er røykfrie og utstyrt med badekar og gratis trådløst Internett.
Seng og kapasitet
En 160 cm bred seng.

Standard Enkel, fra 1 036 SEK

Plass til:
Størrelse: 16m²
Våre 16 m² store enkeltrom har utsikt over Gamla stans sjarmerende smug og er utrustet med en 120 cm bred enkeltseng. Rommene har en hyggelig arbeidsplass med skrivebord, er røykfrie og utstyrt med badekar og gratis trådløst Internett.
Seng og kapasitet
En 120 cm bred enkeltseng.

Standard Økonomi, fra 1 036 SEK

Plass til:
Størrelse: 16-20 m²
Våre 16-20 m² store Standard Økonomirom har utsikt over Gamla stans sjarmerende smug og er utrustet med en 140 cm bred seng. Rommene har en hyggelig arbeidsplass med skrivebord, er røykfrie og har bad med badekar og gratis WiFi.
Seng og kapasitet
En 140 cm seng.

Bestill konferanse- og møterom i Stockholm på First Hotel Reisen i Gamla stan. Hotellet tilbyr egne konferanse- og møtelokaler eller lokaler sammen med våre samarbeidspartnere. Våre konferanselokaler er moderne og har alt utstyr som en effektiv konferanse krever. På First Hotel Reisen har vi også ulike typer tilbud for hel- og halvdagskonferanser, eller konferansepakke med overnatting. Kontakt oss, så hjelper vi deg med å skreddersy møtet eller konferansen hos oss på First Hotel Reisen i Gamla stan, Stockholm.

Send oss en forespørsel

 • konferanserom

  Per Brahe

  16 personer

  Vårt konferanselokale Per Brahe har plass til opptil 16 deltakere og er utstyrt med projektor, notatblokk, telefon, tv, DVD-spiller og høyttaleranlegg.

  Vår konferansepakke inkluderer internettilkopling, gratis mineralvann og fersk frukt.

  Kapasitet

  • Størrelse – 60 m²
  • Styremøte – 16 personer
 • Sjøfartshuset konferanserom

  Sjöfartshuset

  70 personer

  Hvis dere ønsker et større utvalg av konferanselokaler, hjelper vi dere selvfølgelig sammen med våre samarbeidspartner Sjöfartshuset, som ligger i nabohuset og har tre lokaler:

  Strömsalongen vån. III

  • U-oppsett: 28 personer
  • Klasseromsoppsett: 50 personer
  • Parkettoppsett: 70 personer

  Skeppsbrorummet vån. I

  • U-oppsett: 20 personer
  • Klasseromsoppsett: 33 personer
  • Parkettoppsett: 50 personer

  Rederrommet/Kajutan

  • Rom med styrebord 11 personer
 • restaurant

  Middag og fester

  80 personer

  Planlegger du bryllup, en produktvisning eller en fest i gode venners lag?

  Våre arrangementslokaler passer utmerket til mingling, fest, presentasjoner eller middager. Lokalene tar opptil 80 personer.

  Vi tilbyr også smaking av drinker og kurs der du lærer å blande drinker fra våre prisbelønte bartendere.

  Kontakt oss:

Restaurant Reisen på First Hotel Reisen i Gamla stan, Stockholm, tilbyr førsteklasses utsikt over Stockholms ström. Restauranten ligger rett i nærheten av det kongelige slottet og all historien som Gamla stan tilbyr.

På Restaurant Reisen serverer vi tradisjonell svensk mat fra vår à la carte-meny. Du kan også spise lekre småretter i baren vår. Baren, Reisen Bar, serverer cocktails, drinker og har et bredt tilbud av øl og vin.

For våre overnattende gjester inngår vår kjente kvalitetsfrokost i romprisen. Frokosten serveres i restauranten.

restaurant

Frokost er inkludert

Frokost er inkludert når du bor hos oss, og den serveres:

 • Hverdager: 06.30–10.00
 • Helger: 07.00–11.00

Gjester som ikke overnatter på hotellet har selvsagt også mulighet til å komme og nyte vår fantastiske frokostbuffé.

Ring gjerne på forhånd og si fra om at du vil komme.

restaurant

Restaurant Reisen

Smaker, dufter og synsinntrykk er like viktig som atmosfæren. På Restaurant Reisen serverer vi svensk mat i et enkelt miljø og lager mat som er basert på våre tre nøkkelord: personlighet, tradisjon og varme. Vi legger stor vekt på at du som gjest skal få en enestående matopplevelse når du spiser hos oss.

Menyer og bordbestilling
Se vår à la carte meny (pdf)

Se vår dessertmeny (pdf)

Se vår vinmeny (pdf)

Bestill bord online her

 

Åpningstider:
- Mandag: 11:30-23:00
- Tirsdag-torsdag: 11:30-00:00
- Fredag: 11:30-01:00
- Lørdag: 14:00-01:00
- Søndag: 17:00-23:00

Lunch mandag-fredag11:30-14:00
Begrenset menu 14:00-17:00
Full à la carte 17:00-23:00

 

restaurant

Reisen Bar

Tradisjon av smaksopplevelser
Med en tradisjon for å bli nominert til og vinne priser som en av Stockholms beste barer, fortsetter vi å skape enestående smakopplevelser for deg.

Vi elsker å teste nye drinker og cocktails. Dessuten serverer vi en og annen øl for den som vil ha.

Eller et glass vin eller sjampanje for den saks skyld.

Åpningstider:
 - Mandag – torsdag: 16.00 – 24.00
 - Fredag – lørdag: 16.00 – 01.00
 - Søndag: 17.00 – 23.00

Slapp av på First Hotel Reisen i Gamla stan i Stockholm. Hotellet ligger ved vannet nær det kongelige slottet. I hotellets kjellerhvelv fra 1600-tallet ligger det badstue, avkjølingsbasseng og treningsrom.

Her finner du også to behandlingsrom som drives av vår eksterne partner Luxury Spa, ideelle for å oppleve ro og harmoni midt i storbyen. Behandling i våre to behandlingsrom kan bestilles direkte hos Luxury Spa. Perfekt hvis du ønsker å unne deg litt luksus og et litt lenger hotellopphold.

Velkommen til Stockholm, Luxury Spa og First Hotel Reisen.

basseng

Velværeavdeling

Slapp av i historisk miljø.

Nede blant de 400 år gamle korshvelvene ligger hotellets velværeavdeling med treningsrom, badstue, avkjølingsbasseng og behandlingsrom.

Korshvelvene består av deler fra den opprinnelige bymuren som omsluttet Stockholm på 1600-talet.

spa

Behandlinger

Foretaket Luxury Spa står for luksus og tidløshet, og ligger en trapp ned fra velværeavdelingen på hotellet.

Besøk Luxury Spa online eller kontakt oss på tlf. 08-22 32 60 for informasjon om spabehandlinger.

Hotellet må få beskjed om en eventuell avbestilling av en behandling senest 24 timer før avtalt tid

På 1750-tallet fantes det elleve såkalte kaffehus i Stockholm, som hadde skjenkebevilling for kaffe. Tre av disse ble drevet av den driftige Fredrik Reiss fra Nederland, og det er antakelig bakgrunnen for navnet Reisen. Sammen med sin kone Catharina drev Fredrik flere ulike kaffehus i Gamla stan, blant annet i huset som nå rommer First Hotel Reisen.

Reiss kaffehus var en svært populær møteplass for sjøkapteiner, handelsreisende og sjømenn. Det nevnes til og med i en av Carl Michael Bellmans tekster fra 1700-talet. Ofte hadde kaffehusene også øl- og vinrettigheter.

Paret Reiss hadde en datter, Anna Helena, som på begynnelsen av 1800-tallet begynte med utleie av rom til reisende. Huset var da eid av Victualiehandlarsocieteten, den tidens forening for matforhandlere.

Allerede på 1690-tallet ble korshvelvene bygget nede i kjelleren som i dag rommer hotellets spa-avdeling og utgjør en del av den gamle bymuren. De som arbeidet på bygget med å bære murstein var ofte kvinner. En av disse kvinnene satte sitt fotavtrykk (ca. størrelse 37) i en stein som sitter på veggen i et av hvelvene til allmenn beskuelse.

I 1916 ble SARA, Sveriges Allmänna Restaurang Aktiebolag, etablert. De overtok i 1919 driften av hotellet og kjøpte til og med bygget noen år senere. En kort periode på starten av 1990-tallet, ved sammenslåingen av SARA og Reso AB, var hotell Reisen et Reso-hotell, men i 1993 ble hotell Reisen og fem andre SARA-hoteller kjøpt av nyetablerte First Hotels.

Offers

 • Relax in Stockholm

  Enjoy a lovely and relaxing weekend with hotel stay in Stockholm.

  Bestill pakke From SEK 2275
 • Love in the Old Town

  Stay at romantic First Hotel Reisen in Old Town, Stockholm.

  Bestill pakke From SEK 1609 per person in Superior Double Room
 • Stockholm at Sea

  See a beautiful Stockholm in Winter dress from M/S Agantyr, built in the era of national romanticism. Included in this offer is also one night in one of First Hotel Reisens newly renovated rooms overlooking Skeppsholmen and the approach to Stockholm from Baltic Sea. Enjoy a fantastic breakfast buffet before the sightseeing tour.

  Bestill pakke
 • Sauna Luxury Hotel Reisen

  Relax from everyday life, or make your coming weekend a luxurious memory for life. Book one of our wonderful Deluxe rooms with private sauna.

  Bestill pakke

The waterfront location in Gamla Stan makes First Hotel Reisen the perfect starting point when visiting and exploring Stockholm.

Talk to us at the front desk if you need some ideas about what to do when you are in town.

See some tips on what to do in Stockholm here.

 • 700 m til Stockholm sentralstasjon

 • 300 m til Det kongelige slottet

 • 1,6 km til Moderna museet

 • 38 km til Arlanda flyplass

Bestill opphold på First Hotel Reisen i Stockholm og velg mellom 140 komfortable rom og suiter. På First Hotel Reisen i Gamla stan kan du velge mellom ulike typer rom som enkeltrom, dobbeltrom og suiter med badstue. Hotellets stolthet Chapman suite er 43 m², har privat soverom, spisestue og fantastisk utsikt over Stockholms Ström. Vi tilbyr rom som dekker de fleste behov, og personalet vårt har et engasjement som gjør at besøket i Gamla stan blir perfekt. Alle rom er røykfrie, har behagelige senger og gratis WiFi. Som gjest på First Hotel Reisen har du tilgang til badstue, avkjølingsbasseng og treningsrom. Vi tilbyr til og med sentral parkering med henting og levering av bilen ved hotellet. Frokost er inkludert i prisen.

Inn- og utsjekking

 • Innsjekking mandag – søndag: 15.00
 • Utsjekking mandag – lørdag: 12.00
 • Utsjekking søndag: -13.00

Romutvalg og priseksempel

Deluxe Suite, fra 4 076 SEK

Plass til:
Størrelse: 35m²
Denne suiten velger du ikke for utsikten, da det er vår eneste suite som ikke har sjøutsikt. Du velger den for det vakre rommet med åpen planløsning, innredet med en stor, herlig sofagruppe og 180 cm seng. Når du trer inn i hovedbadet, innser du at du kommer til å bruke tid der – stort og smakfullt innredet med privat badstu, separat dusj og badekar og dobbel vask. Suiten har også et separat gjestebad. Myke badekåper og tøfler er selvfølgelig inkludert. Suiten er også utstyrt med safe på rommet, vannkoker og TV med et stort utvalg av kanaler. Den prisbelønte frokostbuffeen vår er dessuten inkludert.

Chapman-suiten med sjøutsikt, fra 5 121 SEK

Plass til:
Størrelse: 46m²
Vår stolthet er den sjarmerende Chapman Suite, oppkalt etter seilskipet av Chapman fra1888, som var ankret opp rett utenfor hotellet. Chapmansuiten har en fantastisk 180-graders utsikt over Stockholms vakre øyer og kanaler. Suiten er innredet med en komfortabel sofagruppe, en 180 cm dobbeltseng og et dekorativt bad med utsikt over Stockholm Ström. I tillegg er suiten utstyrt med vannkoker, komfortabel badekåpe, tøfler, hårføner og safe. Inkludert i prisen er vår prisbelønte frokostbuffé.
Seng og kapasitet
En 180 cm bred dobbeltseng.

Seniorsuite med sjøutsikt, fra 4 361 SEK

Plass til:
Størrelse: 42m²
De nydelige 42m² suitene har fantastisk havutsikt over Stockholm Strøm og Skeppsholmen. Suitene er innredet med et separat soverom med en 180 cm dobbeltseng, skrivebord og en komfortabel lenestol. I suitene finner du også et spisebord med plass til 4 personer, en stue med sofagruppe og et bad med dusj og eget toalett. Suitene er utstyrt med badekåpe, tøfler, vannkoker og safe. Inkludert i prisen er vår prisbelønte frokostbuffé.
Seng og kapasitet
En 180 cm bred dobbeltseng.

Junior-suite med sjøutsikt, fra 3 221 SEK

Plass til:
Størrelse: 42m²
Våkn opp med morgensolen i en av våre 4 nydelige juniorsuiter, som har flott utsikt over Stockholm Strøm og Skeppsholmen. Suitene har en 180 cm dobbeltseng, en komfortabel sofagruppe og et bad med dusj. De er utstyrt med vannkoker, safe, badekåpe og tøfler.
Seng og kapasitet
En 180 bred dobbeltseng.

Executive, fra 2 176 SEK

Plass til:
Størrelse: 33m²
Disse rommene er innredet med sofa og enten 180 cm dobbeltseng eller to tvillingsenger, hver på 100 cm. Felles for rommene er at de har en generøs størrelse, mens noen har balkong der du virkelig kan føle deg som Karlsson på taket og se utover takene i Gamla stan eller utsikten over Stockholms ström. Har får du også myke, herlige morgenkåper og tøfler, og rommet har gratis Wi-Fi. Den prisbelønte frokostbuffeen vår er dessuten inkludert.
Seng og kapasitet
To 100 cm brede senger som enkelt kan separeres ved behov.

Deluxe Dobbel, fra 3 126 SEK

Plass til:
Størrelse: 28 - 35m²
Gjør oppholdet luksuriøst med privat badstu. Vi har ni velutstyrte og store rom, der alle har privat badstu og smakfullt, nyoppusset bad. Rommet har badekåper, tøfler, vannkoker og safe. Alle rommene har 180 cm dobbeltseng, samt sittegruppe og skrivebord. Rommene har utsikt over Gamla stans trange gater.
Seng og kapasitet
En 160 cm bred seng.

Superior Dobbel, fra 1 950 SEK

Plass til:
Størrelse: 22m²
Superiorrommene er større og er alle hjørnerom på forsiden av hotellet med herlig utsikt over Stockholms strøm og Skeppsholmen. Alle er innredet med 180 cm seng, lenestol og skrivebord. Rommene er også utstyrt med safe på rommet, vannkoker til kaffe/te, gratis Wi-Fi, morgenkåper og tøfler. Her finner du et smakfullt og nyoppusset bad med dusj.
Seng og kapasitet
En 180 cm bred dobbeltseng.

Standard Seaview, fra 1 606 SEK

Plass til:
Størrelse: 18m²
Disse lyse og fine rommene er plassert på forsiden av hotellet med herlig utsikt over Stockholms strøm, båtlivet og Skeppsholmen. Alle er innredet med 180 cm dobbeltseng og en komfortabel sittegruppe med bord. De er utstyrt med vannkoker til kaffe/te, safe på rommet, gratis Wi-Fi, hårføner og bad med dusj. Rommene er 18 m² med et mindre bad.
Seng og kapasitet
One 180cm wide double bed.

Standard Twin, fra 1 226 SEK

Plass til:
Størrelse: 20m²
Reisens 20 m² store Standard Twin-rom er utstyrt med to deilige 100 cm brede senger som enkelt kan dras fra hverandre ved behov. Rommene har utsikt over den sjarmerende Gamla stan, er røykfrie og det finnes en hyggelig arbeidsplass med skrivebord og gratis trådløst internett. Badene har badekar.
Seng og kapasitet
To deilige 100 cm brede senger som enkelt kan separeres ved behov.

Standard Dobbel, fra 1 226 SEK

Plass til:
Størrelse: 18m²
Rommene er ca. 20 m² store med 160 cm brede senger og utsikt over den sjarmerende Gamla stan. Perfekt for den som reiser alene og vil ha litt ekstra plass eller for par på helgebesøk. Rommene har en hyggelig arbeidsplass med skrivebord, er røykfrie og utstyrt med badekar og gratis trådløst Internett.
Seng og kapasitet
En 160 cm bred seng.

Standard Enkel, fra 1 036 SEK

Plass til:
Størrelse: 16m²
Våre 16 m² store enkeltrom har utsikt over Gamla stans sjarmerende smug og er utrustet med en 120 cm bred enkeltseng. Rommene har en hyggelig arbeidsplass med skrivebord, er røykfrie og utstyrt med badekar og gratis trådløst Internett.
Seng og kapasitet
En 120 cm bred enkeltseng.

Standard Økonomi, fra 1 036 SEK

Plass til:
Størrelse: 16-20 m²
Våre 16-20 m² store Standard Økonomirom har utsikt over Gamla stans sjarmerende smug og er utrustet med en 140 cm bred seng. Rommene har en hyggelig arbeidsplass med skrivebord, er røykfrie og har bad med badekar og gratis WiFi.
Seng og kapasitet
En 140 cm seng.

Bestill konferanse- og møterom i Stockholm på First Hotel Reisen i Gamla stan. Hotellet tilbyr egne konferanse- og møtelokaler eller lokaler sammen med våre samarbeidspartnere. Våre konferanselokaler er moderne og har alt utstyr som en effektiv konferanse krever. På First Hotel Reisen har vi også ulike typer tilbud for hel- og halvdagskonferanser, eller konferansepakke med overnatting. Kontakt oss, så hjelper vi deg med å skreddersy møtet eller konferansen hos oss på First Hotel Reisen i Gamla stan, Stockholm.

Send oss en forespørsel

 • konferanserom

  Per Brahe

  16 personer

  Vårt konferanselokale Per Brahe har plass til opptil 16 deltakere og er utstyrt med projektor, notatblokk, telefon, tv, DVD-spiller og høyttaleranlegg.

  Vår konferansepakke inkluderer internettilkopling, gratis mineralvann og fersk frukt.

  Kapasitet

  • Størrelse – 60 m²
  • Styremøte – 16 personer
 • Sjøfartshuset konferanserom

  Sjöfartshuset

  70 personer

  Hvis dere ønsker et større utvalg av konferanselokaler, hjelper vi dere selvfølgelig sammen med våre samarbeidspartner Sjöfartshuset, som ligger i nabohuset og har tre lokaler:

  Strömsalongen vån. III

  • U-oppsett: 28 personer
  • Klasseromsoppsett: 50 personer
  • Parkettoppsett: 70 personer

  Skeppsbrorummet vån. I

  • U-oppsett: 20 personer
  • Klasseromsoppsett: 33 personer
  • Parkettoppsett: 50 personer

  Rederrommet/Kajutan

  • Rom med styrebord 11 personer
 • restaurant

  Middag og fester

  80 personer

  Planlegger du bryllup, en produktvisning eller en fest i gode venners lag?

  Våre arrangementslokaler passer utmerket til mingling, fest, presentasjoner eller middager. Lokalene tar opptil 80 personer.

  Vi tilbyr også smaking av drinker og kurs der du lærer å blande drinker fra våre prisbelønte bartendere.

  Kontakt oss:

Restaurant Reisen på First Hotel Reisen i Gamla stan, Stockholm, tilbyr førsteklasses utsikt over Stockholms ström. Restauranten ligger rett i nærheten av det kongelige slottet og all historien som Gamla stan tilbyr.

På Restaurant Reisen serverer vi tradisjonell svensk mat fra vår à la carte-meny. Du kan også spise lekre småretter i baren vår. Baren, Reisen Bar, serverer cocktails, drinker og har et bredt tilbud av øl og vin.

For våre overnattende gjester inngår vår kjente kvalitetsfrokost i romprisen. Frokosten serveres i restauranten.

restaurant

Frokost er inkludert

Frokost er inkludert når du bor hos oss, og den serveres:

 • Hverdager: 06.30–10.00
 • Helger: 07.00–11.00

Gjester som ikke overnatter på hotellet har selvsagt også mulighet til å komme og nyte vår fantastiske frokostbuffé.

Ring gjerne på forhånd og si fra om at du vil komme.

restaurant

Restaurant Reisen

Smaker, dufter og synsinntrykk er like viktig som atmosfæren. På Restaurant Reisen serverer vi svensk mat i et enkelt miljø og lager mat som er basert på våre tre nøkkelord: personlighet, tradisjon og varme. Vi legger stor vekt på at du som gjest skal få en enestående matopplevelse når du spiser hos oss.

Menyer og bordbestilling
Se vår à la carte meny (pdf)

Se vår dessertmeny (pdf)

Se vår vinmeny (pdf)

Bestill bord online her

 

Åpningstider:
- Mandag: 11:30-23:00
- Tirsdag-torsdag: 11:30-00:00
- Fredag: 11:30-01:00
- Lørdag: 14:00-01:00
- Søndag: 17:00-23:00

Lunch mandag-fredag11:30-14:00
Begrenset menu 14:00-17:00
Full à la carte 17:00-23:00

 

restaurant

Reisen Bar

Tradisjon av smaksopplevelser
Med en tradisjon for å bli nominert til og vinne priser som en av Stockholms beste barer, fortsetter vi å skape enestående smakopplevelser for deg.

Vi elsker å teste nye drinker og cocktails. Dessuten serverer vi en og annen øl for den som vil ha.

Eller et glass vin eller sjampanje for den saks skyld.

Åpningstider:
 - Mandag – torsdag: 16.00 – 24.00
 - Fredag – lørdag: 16.00 – 01.00
 - Søndag: 17.00 – 23.00

Slapp av på First Hotel Reisen i Gamla stan i Stockholm. Hotellet ligger ved vannet nær det kongelige slottet. I hotellets kjellerhvelv fra 1600-tallet ligger det badstue, avkjølingsbasseng og treningsrom.

Her finner du også to behandlingsrom som drives av vår eksterne partner Luxury Spa, ideelle for å oppleve ro og harmoni midt i storbyen. Behandling i våre to behandlingsrom kan bestilles direkte hos Luxury Spa. Perfekt hvis du ønsker å unne deg litt luksus og et litt lenger hotellopphold.

Velkommen til Stockholm, Luxury Spa og First Hotel Reisen.

basseng

Velværeavdeling

Slapp av i historisk miljø.

Nede blant de 400 år gamle korshvelvene ligger hotellets velværeavdeling med treningsrom, badstue, avkjølingsbasseng og behandlingsrom.

Korshvelvene består av deler fra den opprinnelige bymuren som omsluttet Stockholm på 1600-talet.

spa

Behandlinger

Foretaket Luxury Spa står for luksus og tidløshet, og ligger en trapp ned fra velværeavdelingen på hotellet.

Besøk Luxury Spa online eller kontakt oss på tlf. 08-22 32 60 for informasjon om spabehandlinger.

Hotellet må få beskjed om en eventuell avbestilling av en behandling senest 24 timer før avtalt tid

På 1750-tallet fantes det elleve såkalte kaffehus i Stockholm, som hadde skjenkebevilling for kaffe. Tre av disse ble drevet av den driftige Fredrik Reiss fra Nederland, og det er antakelig bakgrunnen for navnet Reisen. Sammen med sin kone Catharina drev Fredrik flere ulike kaffehus i Gamla stan, blant annet i huset som nå rommer First Hotel Reisen.

Reiss kaffehus var en svært populær møteplass for sjøkapteiner, handelsreisende og sjømenn. Det nevnes til og med i en av Carl Michael Bellmans tekster fra 1700-talet. Ofte hadde kaffehusene også øl- og vinrettigheter.

Paret Reiss hadde en datter, Anna Helena, som på begynnelsen av 1800-tallet begynte med utleie av rom til reisende. Huset var da eid av Victualiehandlarsocieteten, den tidens forening for matforhandlere.

Allerede på 1690-tallet ble korshvelvene bygget nede i kjelleren som i dag rommer hotellets spa-avdeling og utgjør en del av den gamle bymuren. De som arbeidet på bygget med å bære murstein var ofte kvinner. En av disse kvinnene satte sitt fotavtrykk (ca. størrelse 37) i en stein som sitter på veggen i et av hvelvene til allmenn beskuelse.

I 1916 ble SARA, Sveriges Allmänna Restaurang Aktiebolag, etablert. De overtok i 1919 driften av hotellet og kjøpte til og med bygget noen år senere. En kort periode på starten av 1990-tallet, ved sammenslåingen av SARA og Reso AB, var hotell Reisen et Reso-hotell, men i 1993 ble hotell Reisen og fem andre SARA-hoteller kjøpt av nyetablerte First Hotels.

Offers

 • Relax in Stockholm

  Enjoy a lovely and relaxing weekend with hotel stay in Stockholm.

  Bestill pakke From SEK 2275
 • Love in the Old Town

  Stay at romantic First Hotel Reisen in Old Town, Stockholm.

  Bestill pakke From SEK 1609 per person in Superior Double Room
 • Stockholm at Sea

  See a beautiful Stockholm in Winter dress from M/S Agantyr, built in the era of national romanticism. Included in this offer is also one night in one of First Hotel Reisens newly renovated rooms overlooking Skeppsholmen and the approach to Stockholm from Baltic Sea. Enjoy a fantastic breakfast buffet before the sightseeing tour.

  Bestill pakke
 • Sauna Luxury Hotel Reisen

  Relax from everyday life, or make your coming weekend a luxurious memory for life. Book one of our wonderful Deluxe rooms with private sauna.

  Bestill pakke

The waterfront location in Gamla Stan makes First Hotel Reisen the perfect starting point when visiting and exploring Stockholm.

Talk to us at the front desk if you need some ideas about what to do when you are in town.

See some tips on what to do in Stockholm here.

Offers

 • Relax in Stockholm

  Enjoy a lovely and relaxing weekend with hotel stay in Stockholm.

  Bestill pakke From SEK 2275
 • Love in the Old Town

  Stay at romantic First Hotel Reisen in Old Town, Stockholm.

  Bestill pakke From SEK 1609 per person in Superior Double Room
 • Stockholm at Sea

  See a beautiful Stockholm in Winter dress from M/S Agantyr, built in the era of national romanticism. Included in this offer is also one night in one of First Hotel Reisens newly renovated rooms overlooking Skeppsholmen and the approach to Stockholm from Baltic Sea. Enjoy a fantastic breakfast buffet before the sightseeing tour.

  Bestill pakke
 • Sauna Luxury Hotel Reisen

  Relax from everyday life, or make your coming weekend a luxurious memory for life. Book one of our wonderful Deluxe rooms with private sauna.

  Bestill pakke
tradeDoubler