Gå til hovedinnhold

First Hotel Grims Grenka

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender

Rom 1

Legg til rom

First Hotel Grims Grenka

TripAdvisor
Garantert billigst på nett hos oss Pris fra 1 233 NOK

Urban boutique hotell med frokost inkludert og gratis WiFi

First Hotel Grims Grenka har en sentral beliggenhet i Kvadraturens urbane omgivelser, rett bak Akershus Festning ved Bankplassen i Oslo Sentrum. Hotellet har 65 innbydende hotellrom hvorav 10 rom er luksuriøse suiter på opp mot 70 m2. Opplev den pulserende atmosfæren, god service, en god natts søvn og en kvalitetsfrokost for å få en god start på dagen.

I toppetasjen finner du en av Oslos flotteste takterrasser, Q Lounge som serverer deilige cocktails og mat i sommerhalvåret. Parkering er lett tilgjengelig i Q-Park sitt parkeringshus på Bankplassen, et steinkast fra hotellet.

Les hele beskrivelsen
 • 100 m til offentlig transport

 • 750 m til Oslo sentralstasjon

Fasiliteter

 • mat fra restaurant MADU

  MADU restaurant

  Lokalisert i Oslos første designhotel, tilbyr MADU komforten av et hjemmelaget måltid i en unik og avslappet atmosfære. Vi kan by på et godt utvalg viner på glass og hyggelig service. Ved å kutte på karbohydratene og fremheve smakene, fremstår vår meny som en sunnere og mer innbydende utgave av kjent og kjær mat, vi kaller den ELEVATED COMFORT FOOD.

  Room Service er kun tilgjengelig under restaurantens åpningstider.

  Åpningstider: Tir-Lør 17-22.

 • Frokost

  Frokost inkludert

  Frokosten er dagens viktigste måltid, hvor du får energi til nye aktiviteter. På First Hotel Grims Grenka har vi stort fokus på frokost og tilbyr en stor og variert frokost buffet. Frokost er inkludert i prisen når du bor hos oss.

  Åpningstider frokost buffet:
  Ukedager fra kl. 06.30 til 10.00
  Weekend fra kl. 08.00 til 11.00

 • Q Lounge Bar og takterrasse

  Q Lounge er hotellets fantastiske takterrasse i 6 etasje. Her på Oslos tak kan du nyte varme, magiske, norske sommerdager og kvelder i vakre omgivelser. Våre bartendere sørger for å slukke tørsten din og en enkel meny tilbyr også mat til de som ønsker dette. Q Lounge er kåret til verdens 18. beste takbar av CNN Travel.

  Q Lounge er tilgjengelig for å leie til private arrangementer. Sett stemningen for deres neste samling, ved å sikre dere en plass på en av Europas beste takterasser. 

  Åpningstider:
  Q Lounge holder åpent fra midten av april til og med september.
  Sjekk ut vår Facebook side for oppdateringer og nærmere detaljer.

 • Lobby Bar

  Hotellets lobbybar er det naturlige møtepunktet i en ellers så hektisk hverdag. Med sin strategiske beliggenhet midt i resepsjonsområdet, tilbyr vi et stort utvalg av forfriskninger perfekt for enten afterwork, sosiale sammenkomster eller bare en timeout fra Oslos travle gater.

  Åpningstider:
  Mandag – Søndag: 15.00 – 23.00

 • Møte fasiliteter

  First Hotel Grims Grenka tilbyr et boardroom med plass til 10 personer.

  Har dere behov for større kapasitet anbefaler vi Christiania Qvartalet Møtesenter. 

  Christiania Qvartalet Møtesenter ligger 2 kvartaler fra hotellet på Grev Wedels Plass. Alle møterom har dagslys, god ventilasjon, nytt møblement og moderne AV-utstyr. Senteret består av 13 møtelokaler fordelt på to etasjer og har kapasitet fra 1-100 personer.

  Kontakt:
  Eurest for forespørsel eller booking på konferanse@eurest.no

Tilbud

 • mat fra restaurant MADU

  All inclusive!

  Planlegger du en tur til Oslo? Da er en all inclusive helg på First Hotel Grims Grenka stedet å booke.

  Bestill pakke Pris fra 2845,- kr
 • Vintertilbud i Oslo

  First Hotel Grims Grenka tilbyr flotte rabatter i vinter.

  Bestill pakke Fra 864 kr per person
 • Familiehelg i Oslo

  Planlegger dere en familietur til Oslo i vinter? Vinteren i Oslo har mye å by på - med alt fra juleshopping, skøytetur i Spikersuppa, skikjøring i Tryvann vinterpark eller et rush i Korketrekkeren? First Hotel Grims Grenka tilbyr flotte connecting rooms, en delikat frokost og umiddelbar nærhet til alt Oslo har å by på.

  Bestill pakke Fra 3000,- per natt, for hele familien.
 • Bryllupspakke

  La First Hotel Grims Grenka skape gode varige minner. Deres bryllupsnatt skal være fylt av intime og romantiske opplevelser. Gi hverandre tid til å la alt synke inn og nyt hvert eneste øyeblikk av denne helt spesielle natten.

  Bestill pakke Fra NOK 4 500,- for pakken

Andre First Hotels i Oslo

tradeDoubler