Gå til hovedinnhold

First Hotel Raftevold

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender

First Hotel Raftevold

TripAdvisor
Garantert billigst på nett hos oss Pris fra 1 052 NOK

Hotell i hjertet av fjord-Norge

First Hotel Raftevold ligger i hjertet av fjord-Norge. Vår vakre hage ligger vendt ut mot Europas dypeste innsjø, Hornindalsvatnet. Hotellet ligger i nærheten av Geirangerfjorden (UNESCO verdensnaturarv), Briksdalsbreen og Vestkapp-fjellet. Ålesund, med sin vakre og historiske arkitektur, ligger kun en totimers kjøretur unna. Tilgang med bil via E39. Den nærmeste flyplassen er Volda, som ligger knappe 25 min. fra hotellet.

First Hotel Raftevold er et innbydende og vennlig boutiquehotell. Hotellet har nylig blitt renovert i en moderne og fargerik stil. Alle våre rom har WiFi og byr på vakker utsikt. I restauranten serverer vi lekre menyer, basert på ferske, lokale råvarer. Vi tilbyr også gratis parkering foran hotellet. Det er dessuten moderne møtefasiliteter med gratis WiFi

 • 0 m til sentrum

 • 50 m til offentlig transport

 • 28 km til Geirangerfjorden

 • 42 km til Ørsta/Volda flyplass

Fasiliteter

 • Restaurant

  Restaurant

  Vår koselige restaurant tilbyr noe for enhver smak, uansett om du ønsker et smørbrød eller en treretters middag. Vi  serverer hjemmelaget og kortreist mat, og kan også friste med hotellets egne bakevarer. Du får også alt fra kaffe og te, til klassiske drinker, champagne og fatøl. I tillegg et utvalg av aviser.
  Hver søndag serveres hotellets tradisjonelle «Sosakjøtt» med klassisk tilbehør og karamellpudding til kr 199,-.
  Hotellet levere også catering i nærområde, kontakt oss for gode tilbud.

  Åpningstider for restauranten:
  Restauranten er åpen syv dager i uken, fra kl. 11.00 - 21.00.

 • Frokost

  Frokost inkludert

  Dagens første måltid er også det viktigste. Her fyller du på med energi for dagens begivenheter, enten det er sightseeing eller forretningsmøter. På First Hotel Raftevold, er vi glade for å kunne tilby en herlig og sunn frokostbuffé.

  Frokost serveres til disse tider:
  Mandag – fredag: 7.00 - 10.00
  Lørdag – søndag: 8.00 -10.00
  (Sommer: Mandag – søndag: 7.00 -10.00)

 • Konferanser og møter

  Planlegger du møter eller konferanser? First Hotel Raftevold  tilbyr konferanse- og møtefasiliteter for opptil 80 personer. Vi tilbyr dagpakker med ulike menyer og konferansepakker med overnatting.

tradeDoubler