Gå til hovedinnhold

First Hotel Victoria

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

First Hotel Victoria

Garantert billigst på nett hos oss Pris fra 699 NOK Book

Moderne hotell ved Mjøsbyen Hamar

Med en fantastisk utsikt over Mjøsa og kun 80 meter fra jernbanestasjonen har Hamars eldste hotell First Hotel Victoria en unik beliggenhet. Her tilbyr vi 200 nyrenoverte rom, en moderne konferanseavdeling og du kan se alle de store idrettsarrangementer og nyte den uformelle atmosfæren i vår sportsbar og restaurant O'Learys. Ønsker du å bli servert førsteklasses japansk mat anbefaler vi et besøk på Nagomi.

Mjøsbyen Hamar er kjent for sine kulturfestivaler, dampbåtturer med Skibladner og ikke minst Vikingskipet, med den olympiske skøytearenaen. Hamar er et perfekt utgangpunkt for natur- og sportsopplevelser, som fisking, sykling, golf, ski og skøyter. Velkommen til First Hotel Victoria, i historiske Hamar.

Be om tilbud på kurs og konferanse.

 • Frokost inkludert
 • Gratis WiFi
 • Sentralt

 • 0 m til sentrum

 • 80 m til togstasjon

 • 100 m til Mjøsa

 • 88 km til Oslo lufthavn

First Hotel Victoria tilbyr 200 flotte rom. Du kan velge mellom ulike typer rom som enkeltrom, dobbeltrom og suite. Vi kan tilby rom som dekker de fleste behov og vårt personale strekker seg langt for at oppholdet skal bli perfekt. Alle rom er røykefrie og har behagelige senger, badekar eller dusj, minibar og gratis WiFi. Som gjest på First Hotel Victoria kan du nyte tilgangen til bar og restaurant. Frokost er inkludert.

Romutvalg og priseksempel

Moderat Enkel, fra 850 NOK

Plass til:
Våre Moderate standard enkeltrom er komfortable med en stor bred enkeltseng på 140 cm, som gjør det perfekt for den som reiser alene. Rommet har ikke skrivebord eller stol.
Seng og kapasitet
En enkeltseng, 140 cm bred.

Standard Enkel, fra 926 NOK

Plass til:
Våre standard enkeltrom er komfortable med en stor bred enkeltseng på 140 cm, som gjør det perfekt for den som reiser alene. Rommet har også skrivebord eller stol.
Seng og kapasitet
En enkeltseng, 150 cm bred.

Standard Twin, fra 1 040 NOK

Plass til:
Komfortable og romslige rom med to enkeltsenger på 90 cm.
Seng og kapasitet
To enkeltsenger, 90 cm brede, med Jensen madrasser.

Standard Dobbel, fra 1 040 NOK

Plass til:
Alle våre dobbeltrom er moderne og romslige. Alle har komfortable 180 cm brede Jensen senger.
Seng og kapasitet
Dobbeltseng, 180 cm bred.

Superior Dobbel, fra 1 325 NOK

Plass til:
Våre moderne superior rom er meget romslige og har komfortable Jensensenger, sittegruppe, arbeidspult og flatskjerm TV. Det er også mulighet for ekstraoppredning på noen av rommene. En dobbeltseng, 180 cm bred. Rommet har også sofaseng som har plass til en voksen eller to barn.
Seng og kapasitet
En dobbeltseng, 180 cm bred. Rommet har også sofaseng som har plass til en voksen eller to barn.

Junior Suite, fra 1 800 NOK

Plass til:
Unn deg en flott junior suite! Vi har flere flotte nyrenoverte og moderne junior suiter i ulike størrelser og utforming. Noen kan by på vakker Mjøsutsikt. Suitene passer godt til møtevirksomhet, familiesuiter eller hvis man bare ønsker seg større plass.

Suiter, fra 2 465 NOK

Plass til:
Unn deg noe ekstra! Vår flotte suite kan by på vakker Mjøsutsikt og er et trygt valg som brudesuite. Den kan også brukes til møtevirksomhet, som familiesuite eller hvis man bare ønsker seg større plass. En dobbeltseng, 180 cm bred. Rommet har også en sofaseng, som har plass til en voksen eller to barn.
Seng og kapasitet
En dobbeltseng, 180 cm bred. Rommet har også en sofaseng, som har plass til en voksen eller to barn.

First SmartBed Twin, fra 1 325 NOK

Plass til:
Våre romslige og rolige SmartBed-rom er innredet med fjærsenger hvor fastheten på madrassen kan justeres. Rommene har to separate senger (2x90 cm) eller en king-size-seng (180 cm). Rommene passer godt for deg som ønsker en ekstra god søvnopplevelse. Når du bor på et SmartBed-rom får du i tillegg et personlig sovesett som inneholder en sovemaske og ørepropper.

Standard Seaview, fra 1 183 NOK

Plass til:
Alle våre Seaview-rom er moderne og romslige. Alle har komfortable Jensen senger og har nydelig utsikt over Mjøsa.
Seng og kapasitet
To enkeltsenger, 90 cm brede, med Jensen madrasser.

First Hotel Victoria i Hamar kan skilte med hele 13 ulike konferanserom i ulike størrelser. Alt fra Teatersalen med plass i amfi til over 300 personer til små møterom med plass til seks personer.

Hvis dere ønsker kan vi også kan tilby en alternativ kursmeny i forbindelse med Deres besøk med spennende smaker fra nærområdet. Gi beskjed til våre konferanseverter og de hjelper deg med å planlegge alle detaljer og det praktiske rundt møtene dine.

La oss hjelpe deg med å arrangere din neste konferanse på Hamar!

Send oss en forespørsel

 • Konferanserom

  Skibladner

  170 personer

  Oppkalt etter vår kjære Skibladner tilbyr dette konferanserom kapasitet opptil 170 personer. Alternativt kan rommet deles i to for mindre arrangement.

  Klasserom: 100 personer
  Kinooppsett: 170 personer

 • Mjøsstua

  100 personer

  Vårt konferanserom som er oppkalt etter Norges største innsjø Mjøsa, som hotellet har flott utsikt over.

  Klasserom: 72 personer
  Kinooppsett: 100 personer

 • konferanserom

  Grupperom

  18 personer

  Vi kan tilby fem grupperom med ulik kapasitet.

  Grupperom 6: klasserom: 18 personer, u-oppsett: 14 personer.
  Grupperom 3: styrebord: 13 personer.
  Grupperom 1: styrebord: 10 personer.
  Grupperom 5: styrebord: 6 personer.
  Grupperom 7: styrebord: 6 personer.

 • O'Learys bar & restaurant

  O'Learys

  140 personer

  Ønsker du å arrangere et litt annerledes kurs eller kanskje et frokostmøte er vår restaurant O'Learys et spennende alternativ. Her kan man enkelt bli koblet opp til restaurantens alle skjermer å vise frem en presentasjon eller video.

  TV-skjermene er godt synlig fra alle plassene i lokalet og den største skjermen er på hele 160 tommer. Mikrofon og lyd er tilgjengelig.

 • Teatersalen

  Teatersalen

  306 personer

  Teatersalen har 306 faste plasser i skrånende amfi (et par ekstra stolrader kan settes inn ved behov). Teaterscenen har en overbygd orkestergrav og er daglig i drift som teater og fungerer perfekt til alt fra forestillinger, konserter, konferanser og lanseringer.

  Teatersalen og Festivitetsbygget den befinner seg i har også en viktig plass i norsk krigshistorie. Den 9. april 1940 ble Hamar by midlertidig Norges hovedstad da Tyskland invaderte landet. Kongen, Regjeringen og Stortinget ble satt på et tog til Hamar, og Teatersalen ble i den forbindelse valgt til ekstraordinær stortingssal. 

  Salen ble pusset opp i 2016/17 og har behagelige seter og moderne lys- og lydutstyr.

 • konferanse

  Bystyresalen

  200 personer

  Bystyresalen er en fleksibel sal som brukes til flere typer arrangementer. Den er en av de største salene på huset, og fungerer like fint til selskap, som konferanse. 

  Permanent oppbygd scene ligger i front av rommet, og den originale, flotte fiskebensparketten er fortsatt intakt. Salen ble renovert i 2016/17 og har topp moderne teknisk utstyr og meget gode lyd- og lysforhold.

  Klasserom: 132
  Kinooppsett: 200
  Bankett: 150

 • konferanse

  Teatersalongen

  130 personer

  Fleksibel sal, med god størrelse. Kan anvendes både til mindre konserter, forestillinger, selskap, konferanse, mingling eller bespisning. Ved ønske kan mobil scene settes inn her. Salen har fantastiske rosetter i taket og de originale lysekronene fra bygget ble brukt som festlokaler for Hamar’s borgere på 1920-tallet. Vinduer fra tak til gulv gir et fantastisk lys og det er utgang til balkong med utsikt over Strandgateparken og Mjøsa.

  Klasserom: 78
  Kinooppsett: 130

 • konferanse

  Hjornesalongen

  120 personer

  Hjørnesalongen har gode naturlige lysforhold, utgang til balkong mot Strandgateparken og Mjøsa, og originale lysekroner i taket. Dette er en fleksibel sal som fungerer godt til flere formål.

  Ifølge rykter skjuler det seg et veggmaleri av en gedigen Champagneflaske (bak lag med tapet og maling) da salen i tidligste tider ble benyttet fast av noen som kalte seg «Champagneklubben». Om det er noen sannhet i disse ryktene vites ikke, men én ting er sikkert, og det er at det er mye historie i veggene her.

  Klasserom: 72
  Kinooppsett: 120

 • konferanse

  Formannskapssalen

  80 personer

  Formannskapssalen er den minste av salene i 2. etg i Festivitetsbygget. Salen har egen inngang, og befinner seg midt mellom de to litt større salene Hjørnesalongen og Teatersalongen. Perfekt for mingling, en liten work-shop, eller et møte. Her er også utgang til balkong med utsikt over Mjøsa og Strandgateparken, samt klassiske, originale, detaljer på vegger og tak.

  Fun fact: Dette var rommet hvor Tingretten holdt til mens bygget fungerte som Hamar Rådhus.

  Klasserom: 56
  Kinooppsett: 80

restaurant O'Learys

O'Learys bar & restaurant

Nyt god mat og se alle store sportsbegivenheter i en uformell atmosfære på O'Learys bar & restaurant.

Maten lages av våre dyktige kokker, og serveres i rause porsjoner, med varm service.

Åpningstider:
Man - ons: kl. 15:00 - 24:00 
Tor - fre: kl. 15:00 - 02:00 
Lørdag: kl. 12:00 - 02:00 
Søndag: kl. 14:00 - 24:00

Kjøkkenet stenger kl.22:00

Tilbud

 • Konsertpakke

  10 år har gått siden Lind, Nilsen, Fuentes, Holm sist hadde sin forrige konsertserie i Norge - nå er de tilbake!

  Bestill pakke Fra 1645,-
 • Besøk Atlungstad Brenneri

  Utvid akevittkunnskapen din, opplev atmosfæren i akevittlageret, se de imponerende gjæringstankene og kjenn eimen av mesk og drank i Norges eneste genuine potetspritbrenneri som fortsatt er i drift.

  Bestill pakke
 • Teatersalen

  Konferansepakke

  Høsten 2018 åpner nyoppussede festiviteten Bar & Scene hvor vi kan arrangere kurs og kick-off.

  Bestill pakke
 • Damenes Aften: Magisk Musikal

  Damene har med seg et stort prosjektkor, solister, orkester og musikk fra musikalene "Les Miserables" og The Phantom of the Opera".

  Bestill pakke Fra 1270,-
 • St.Hans-konsert

  Atlungstad Brenneri og Kønnband gjentar suksessen fra i fjor, med St.Hans-konsert i idylliske omgivelser ved Mjøsa. Nå er det klart at det er Hellbillies som gjester Stange den 21. juni, som bandets eneste konsertarena i Hedmark sommeren 2019.

  Bestill pakke Fra 1475,-

Våre partnere

 • 0 m til sentrum

 • 80 m til togstasjon

 • 100 m til Mjøsa

 • 88 km til Oslo lufthavn

First Hotel Victoria tilbyr 200 flotte rom. Du kan velge mellom ulike typer rom som enkeltrom, dobbeltrom og suite. Vi kan tilby rom som dekker de fleste behov og vårt personale strekker seg langt for at oppholdet skal bli perfekt. Alle rom er røykefrie og har behagelige senger, badekar eller dusj, minibar og gratis WiFi. Som gjest på First Hotel Victoria kan du nyte tilgangen til bar og restaurant. Frokost er inkludert.

Romutvalg og priseksempel

Moderat Enkel, fra 850 NOK

Plass til:
Våre Moderate standard enkeltrom er komfortable med en stor bred enkeltseng på 140 cm, som gjør det perfekt for den som reiser alene. Rommet har ikke skrivebord eller stol.
Seng og kapasitet
En enkeltseng, 140 cm bred.

Standard Enkel, fra 926 NOK

Plass til:
Våre standard enkeltrom er komfortable med en stor bred enkeltseng på 140 cm, som gjør det perfekt for den som reiser alene. Rommet har også skrivebord eller stol.
Seng og kapasitet
En enkeltseng, 150 cm bred.

Standard Twin, fra 1 040 NOK

Plass til:
Komfortable og romslige rom med to enkeltsenger på 90 cm.
Seng og kapasitet
To enkeltsenger, 90 cm brede, med Jensen madrasser.

Standard Dobbel, fra 1 040 NOK

Plass til:
Alle våre dobbeltrom er moderne og romslige. Alle har komfortable 180 cm brede Jensen senger.
Seng og kapasitet
Dobbeltseng, 180 cm bred.

Superior Dobbel, fra 1 325 NOK

Plass til:
Våre moderne superior rom er meget romslige og har komfortable Jensensenger, sittegruppe, arbeidspult og flatskjerm TV. Det er også mulighet for ekstraoppredning på noen av rommene. En dobbeltseng, 180 cm bred. Rommet har også sofaseng som har plass til en voksen eller to barn.
Seng og kapasitet
En dobbeltseng, 180 cm bred. Rommet har også sofaseng som har plass til en voksen eller to barn.

Junior Suite, fra 1 800 NOK

Plass til:
Unn deg en flott junior suite! Vi har flere flotte nyrenoverte og moderne junior suiter i ulike størrelser og utforming. Noen kan by på vakker Mjøsutsikt. Suitene passer godt til møtevirksomhet, familiesuiter eller hvis man bare ønsker seg større plass.

Suiter, fra 2 465 NOK

Plass til:
Unn deg noe ekstra! Vår flotte suite kan by på vakker Mjøsutsikt og er et trygt valg som brudesuite. Den kan også brukes til møtevirksomhet, som familiesuite eller hvis man bare ønsker seg større plass. En dobbeltseng, 180 cm bred. Rommet har også en sofaseng, som har plass til en voksen eller to barn.
Seng og kapasitet
En dobbeltseng, 180 cm bred. Rommet har også en sofaseng, som har plass til en voksen eller to barn.

First SmartBed Twin, fra 1 325 NOK

Plass til:
Våre romslige og rolige SmartBed-rom er innredet med fjærsenger hvor fastheten på madrassen kan justeres. Rommene har to separate senger (2x90 cm) eller en king-size-seng (180 cm). Rommene passer godt for deg som ønsker en ekstra god søvnopplevelse. Når du bor på et SmartBed-rom får du i tillegg et personlig sovesett som inneholder en sovemaske og ørepropper.

Standard Seaview, fra 1 183 NOK

Plass til:
Alle våre Seaview-rom er moderne og romslige. Alle har komfortable Jensen senger og har nydelig utsikt over Mjøsa.
Seng og kapasitet
To enkeltsenger, 90 cm brede, med Jensen madrasser.

First Hotel Victoria i Hamar kan skilte med hele 13 ulike konferanserom i ulike størrelser. Alt fra Teatersalen med plass i amfi til over 300 personer til små møterom med plass til seks personer.

Hvis dere ønsker kan vi også kan tilby en alternativ kursmeny i forbindelse med Deres besøk med spennende smaker fra nærområdet. Gi beskjed til våre konferanseverter og de hjelper deg med å planlegge alle detaljer og det praktiske rundt møtene dine.

La oss hjelpe deg med å arrangere din neste konferanse på Hamar!

Send oss en forespørsel

 • Konferanserom

  Skibladner

  170 personer

  Oppkalt etter vår kjære Skibladner tilbyr dette konferanserom kapasitet opptil 170 personer. Alternativt kan rommet deles i to for mindre arrangement.

  Klasserom: 100 personer
  Kinooppsett: 170 personer

 • Mjøsstua

  100 personer

  Vårt konferanserom som er oppkalt etter Norges største innsjø Mjøsa, som hotellet har flott utsikt over.

  Klasserom: 72 personer
  Kinooppsett: 100 personer

 • konferanserom

  Grupperom

  18 personer

  Vi kan tilby fem grupperom med ulik kapasitet.

  Grupperom 6: klasserom: 18 personer, u-oppsett: 14 personer.
  Grupperom 3: styrebord: 13 personer.
  Grupperom 1: styrebord: 10 personer.
  Grupperom 5: styrebord: 6 personer.
  Grupperom 7: styrebord: 6 personer.

 • O'Learys bar & restaurant

  O'Learys

  140 personer

  Ønsker du å arrangere et litt annerledes kurs eller kanskje et frokostmøte er vår restaurant O'Learys et spennende alternativ. Her kan man enkelt bli koblet opp til restaurantens alle skjermer å vise frem en presentasjon eller video.

  TV-skjermene er godt synlig fra alle plassene i lokalet og den største skjermen er på hele 160 tommer. Mikrofon og lyd er tilgjengelig.

 • Teatersalen

  Teatersalen

  306 personer

  Teatersalen har 306 faste plasser i skrånende amfi (et par ekstra stolrader kan settes inn ved behov). Teaterscenen har en overbygd orkestergrav og er daglig i drift som teater og fungerer perfekt til alt fra forestillinger, konserter, konferanser og lanseringer.

  Teatersalen og Festivitetsbygget den befinner seg i har også en viktig plass i norsk krigshistorie. Den 9. april 1940 ble Hamar by midlertidig Norges hovedstad da Tyskland invaderte landet. Kongen, Regjeringen og Stortinget ble satt på et tog til Hamar, og Teatersalen ble i den forbindelse valgt til ekstraordinær stortingssal. 

  Salen ble pusset opp i 2016/17 og har behagelige seter og moderne lys- og lydutstyr.

 • konferanse

  Bystyresalen

  200 personer

  Bystyresalen er en fleksibel sal som brukes til flere typer arrangementer. Den er en av de største salene på huset, og fungerer like fint til selskap, som konferanse. 

  Permanent oppbygd scene ligger i front av rommet, og den originale, flotte fiskebensparketten er fortsatt intakt. Salen ble renovert i 2016/17 og har topp moderne teknisk utstyr og meget gode lyd- og lysforhold.

  Klasserom: 132
  Kinooppsett: 200
  Bankett: 150

 • konferanse

  Teatersalongen

  130 personer

  Fleksibel sal, med god størrelse. Kan anvendes både til mindre konserter, forestillinger, selskap, konferanse, mingling eller bespisning. Ved ønske kan mobil scene settes inn her. Salen har fantastiske rosetter i taket og de originale lysekronene fra bygget ble brukt som festlokaler for Hamar’s borgere på 1920-tallet. Vinduer fra tak til gulv gir et fantastisk lys og det er utgang til balkong med utsikt over Strandgateparken og Mjøsa.

  Klasserom: 78
  Kinooppsett: 130

 • konferanse

  Hjornesalongen

  120 personer

  Hjørnesalongen har gode naturlige lysforhold, utgang til balkong mot Strandgateparken og Mjøsa, og originale lysekroner i taket. Dette er en fleksibel sal som fungerer godt til flere formål.

  Ifølge rykter skjuler det seg et veggmaleri av en gedigen Champagneflaske (bak lag med tapet og maling) da salen i tidligste tider ble benyttet fast av noen som kalte seg «Champagneklubben». Om det er noen sannhet i disse ryktene vites ikke, men én ting er sikkert, og det er at det er mye historie i veggene her.

  Klasserom: 72
  Kinooppsett: 120

 • konferanse

  Formannskapssalen

  80 personer

  Formannskapssalen er den minste av salene i 2. etg i Festivitetsbygget. Salen har egen inngang, og befinner seg midt mellom de to litt større salene Hjørnesalongen og Teatersalongen. Perfekt for mingling, en liten work-shop, eller et møte. Her er også utgang til balkong med utsikt over Mjøsa og Strandgateparken, samt klassiske, originale, detaljer på vegger og tak.

  Fun fact: Dette var rommet hvor Tingretten holdt til mens bygget fungerte som Hamar Rådhus.

  Klasserom: 56
  Kinooppsett: 80

restaurant O'Learys

O'Learys bar & restaurant

Nyt god mat og se alle store sportsbegivenheter i en uformell atmosfære på O'Learys bar & restaurant.

Maten lages av våre dyktige kokker, og serveres i rause porsjoner, med varm service.

Åpningstider:
Man - ons: kl. 15:00 - 24:00 
Tor - fre: kl. 15:00 - 02:00 
Lørdag: kl. 12:00 - 02:00 
Søndag: kl. 14:00 - 24:00

Kjøkkenet stenger kl.22:00

Tilbud

 • Konsertpakke

  10 år har gått siden Lind, Nilsen, Fuentes, Holm sist hadde sin forrige konsertserie i Norge - nå er de tilbake!

  Bestill pakke Fra 1645,-
 • Besøk Atlungstad Brenneri

  Utvid akevittkunnskapen din, opplev atmosfæren i akevittlageret, se de imponerende gjæringstankene og kjenn eimen av mesk og drank i Norges eneste genuine potetspritbrenneri som fortsatt er i drift.

  Bestill pakke
 • Teatersalen

  Konferansepakke

  Høsten 2018 åpner nyoppussede festiviteten Bar & Scene hvor vi kan arrangere kurs og kick-off.

  Bestill pakke
 • Damenes Aften: Magisk Musikal

  Damene har med seg et stort prosjektkor, solister, orkester og musikk fra musikalene "Les Miserables" og The Phantom of the Opera".

  Bestill pakke Fra 1270,-
 • St.Hans-konsert

  Atlungstad Brenneri og Kønnband gjentar suksessen fra i fjor, med St.Hans-konsert i idylliske omgivelser ved Mjøsa. Nå er det klart at det er Hellbillies som gjester Stange den 21. juni, som bandets eneste konsertarena i Hedmark sommeren 2019.

  Bestill pakke Fra 1475,-

Våre partnere

Tilbud

 • Konsertpakke

  10 år har gått siden Lind, Nilsen, Fuentes, Holm sist hadde sin forrige konsertserie i Norge - nå er de tilbake!

  Bestill pakke Fra 1645,-
 • Besøk Atlungstad Brenneri

  Utvid akevittkunnskapen din, opplev atmosfæren i akevittlageret, se de imponerende gjæringstankene og kjenn eimen av mesk og drank i Norges eneste genuine potetspritbrenneri som fortsatt er i drift.

  Bestill pakke
 • Teatersalen

  Konferansepakke

  Høsten 2018 åpner nyoppussede festiviteten Bar & Scene hvor vi kan arrangere kurs og kick-off.

  Bestill pakke
 • Damenes Aften: Magisk Musikal

  Damene har med seg et stort prosjektkor, solister, orkester og musikk fra musikalene "Les Miserables" og The Phantom of the Opera".

  Bestill pakke Fra 1270,-
 • St.Hans-konsert

  Atlungstad Brenneri og Kønnband gjentar suksessen fra i fjor, med St.Hans-konsert i idylliske omgivelser ved Mjøsa. Nå er det klart at det er Hellbillies som gjester Stange den 21. juni, som bandets eneste konsertarena i Hedmark sommeren 2019.

  Bestill pakke Fra 1475,-

First Hotel Victoria på Instagram

 • @herredsvang_forsamlingshus
 har samlet noe av det beste fra norsk musikk til Konsertuka - hvilken konsert skal du på? 🎉#torsdagstipset #herredsvangforsamlingshus #konsertuka #hamarshotell #firsthotelvictoria - 14.03.2019 17:41:18
 • Hils på Ji, som er en del av housekeepingteamet vårt ❤️ Hun har høy standard for renslighet og kvalitet på det hun leverer, sånn at våre gjester skal få et trivelig opphold 😍 #firsthotelvictoria #firststaff #hamarshotell #stayfirsthotels #yoursecondhomeisfirst - 14.03.2019 08:35:32
 • Gjør som vår gjest Elin og book direkte for å motta de beste tilbudene og medlemsfordelene ❤️ Link i bio #bookdirect #stayfirsthotels #firsthotelvictoria #hamarshotell #firstmember - 12.03.2019 16:23:45
 • Vi ønsker Storhamar Håndball Elite masse lykke til i den siste kvartfinalen mot Siofok i Ungarn i morgen! 🙌 Kampstart er kl 17:00, og du kan se kampen ehftv.com #stoltsponsor #storhamarhåndball #storhamarhåndballelite #firsthotelvictoria #hamarshotell #firsthotel - 09.03.2019 19:17:44
 • Skal du på reise alene, og har ikke behov for så mye mer enn en seng? Book et av våre Moderate Single-rooms da vel! 😊 #hamarshotell #firsthotelvictoria #firsthotel #moderatesingle #singleroom #business #leisure #hamar - 08.03.2019 12:42:31
 • Ta med hele familien til @ankerskogen når dere besøker oss. Her finnes det noe for alle, enten om du vil trene, slappe av, eller ha litt bajas-tid med barna 😄 #torsdagstipset #hamarshotell #firsthotelvictoria #ankern #ankerskogen #ankerskogensvømmehall #hamar #visithamar #visithamarregionen #visitinnlandet - 07.03.2019 13:40:28
 • Hils på vår Front of House Manager - bedre kjent som «Mor» 👩🏼‍💼 Heldige er vi som har en sånn omsorgsfull gledesspreder i teamet vårt 🙌🏻 #firsthotelvictoria #firststaff #hamarshotell #yoursecondhomeisfirst - 06.03.2019 20:54:32
 • I mai er det duket for @anjazzhamar igjen 😍🎶 Tagg en venn som burde få med seg festivalen 🎉 #hamarshotell #firsthotelvictoria #anjazz #hamarteater #festivitetenbarogscene #victoriakvartalet - 28.02.2019 13:04:20
tradeDoubler