Gå til hovedinnhold

First Hotel Christian IV

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender

Rom 1

Legg til rom

First Hotel Christian IV

TripAdvisor
Garantert billigst på nett hos oss Pris fra 872 SEK

Sentral beliggenhet i Kristianstad

First Hotel Christian IV ligger sentralt i Kristianstad, kun 100 meter fra togstasjonen og bussterminalen. Hotellet har 86 storslåtte og meget komfortable rom og suiter. First Hotel Christian IV har en fortid som bank, og inviterer sine gjester til å bo i romslige rom med individuelt særpreg, samt møte- og konferansefasiliteter for opptil 30 personer. Vi tilbyr også gratis parkering på vår egen parkeringsplass, så lenge det er plasser tilgjengelig.

Les hele beskrivelsen

 • 0 m til sentrum

 • 1,1 km til Biosphere Reserve

Fasiliteter

 • konferanserom

  Konferanser & møter

  First Hotel Christian IV tilbyr konferanserom for 4–40 deltakere. Vi tilbyr et lokale med en helt unik arv og samtidig med en moderne tilnærming. I tillegg kan aktiviteter planlegges på forespørsel.

  Vi ønsker også konferansegjester velkommen til vår elegante restaurant, som serverer lunsj og middag basert på lokale og økologiske råvarer, og som er laget av lidenskapelige og ambisiøse kokker.

  First Hotel Christian IV tilbyr også et variert utvalg av arrangementer, som omfatter forelesninger, lanseringer, julebord, forretningsmiddager, osv.

 • restaurant

  Restaurant & bar

  Kristianstad har et stort kulinarisk utvalg av restauranter, kafeer og barer.

  Hotellet har ingen egen restaurant, men vi gir gladelig tips til gode og hyggelige steder å spise lunsj, nyte en fancy middag eller gå ut for å ta en drink.

 • Frokost inkludert

  Få en best mulig start på dagen med en herlig frokost. I forkostbuffeen serveres det hver morgen fersk kaffe, egg, bacon, skinke, pølser, oster, fersk frukt og mye mer.

  Frokost er alltid inkludert når du bor på First Hotel Christian IV.

tradeDoubler