Gå til hovedinnhold

Visby

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Hoteller og attraksjoner i Visby på Gotland

Ferieparadiset Visby på Gotland er et kjært sommermål for mange. Her finner du rolige strender med finkornete sand, koselige restauranter og en av Sveriges fineste golfbaner, nemlig Visby GK. Hvis du reiser til Gotland med barn, anbefaler vi en tur til badelandet Kneippbyn, som ligger rett utenfor Visby. En annen god idé er å utforske de spennende Lummelundgrottene. For fugleinteresserte er en båttur til Stora Karlsö naturreservat et must.

Visby verdensarvsted har blitt kåret til en av de best bevarte hanseatiske middelalderbyene, og det er ikke noe tilfeldighet at Middelalderuken holdes her hvert år. Mange er nok også klar over at den politiske uken i Almedalen, den såkalte Almedalsuken, er et årlig innslag i Visby like før ferien starter for fullt.

Men Visby og Gotland har mer å by på enn gode sommerminner, og kan definitivt oppleves hele året. Et av verdens største motorsykkelløp, GGN – Gotland Grand National, arrangeres årlig i Tofta, og Ingemar Bergmans Fårö med flest rauker er like vakker å utforske i alle årstidene, og hvis du først er i Fårö, da bør du utvilsomt bo på Blå Lagunen. I tillegg er det mange studioer og gallerier rundt øyen som viser gotlandsk design og form i både keramikk, betong, ull, lær og tekstil.

Hvis du planlegger å reise til Gotland og ønsker et hotell i Visby, finner du First Hotel Visby 800 meter fra fergeterminalen neste sommer. Det splitter nye hotellet er under bygging og åpner dørene i juni 2019. Hotellet har 90 moderne rom, de fleste med balkong og havutsikt. Flere av rommene har også ha et kjøkken som passer for langtidsopphold med opptil syv personer. På hotellet blir det også et svømmebasseng, jacuzzi, badstue, utendørsbar og parkering rett utenfor inngangen.

Våre hoteller i Visby

  • Söderväg 56 A, 621 58 Visby
    Book nå!
    Feriefavoritten Gotland får et nytt flott hotell som åpner dørene for første gang i juni 2019. First Hotel Visby kommer til å få et unikt design der de fleste av de 90 rommene får ballong med utsikt over havet og solnedgangen. Mange av rommene får kjøkken og forbindelsemuligheter, slik at opptil sju personer kan bo sammen. Hotellet ligger 800 meter fra fergeterminalen. I tillegg er det bare få minutter til Visby sentrum, som har blitt kåret til en av de best bevarte hanseatiske byene fra middelalderen. Fra hotellet kan du enkelt dra til Gotlands kongresshall Wisby Strand, restauranter, herlige strender med finkornete sand, sommer- og vannlandet Kneippbyn og en av Sveriges fineste golfbaner, Visby GK.

    På hotellet er det svømmebasseng, jacuzzi, badstue og en utendørsbar som i likhet med de fleste rommene, har utsikt over havet. Perfekt for å slappe av og nyte den gode atmosfæren. På First Hotel Visby er WiFi og frokost inkludert i romprisen, og det er tilgang til parkering rett utenfor inngangen.

tradeDoubler