Gå til hovedinnhold

Uppsala

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Hotell og attraksjoner i Uppsala

  • Rett nord for Stockholm ligger Sveriges fjerde største by, Uppsala. Byen er kjent som hjemstedet til Pelle Haleløs og universitetsbyen med Sveriges første universitet, populære og tradisjonsrike Uppsala universitet. I Uppsala finner man også Nordens største katedral, Uppsala domkirke, Uppsala slott og velbesøkte «Botaniska Trädgården» (botanisk hage). For barnefamilier er badelandet «Äventyrsbadet Fyrishov» vel verdt et besøk. For de som er interessert i forhistorisk tid og vikinger, er Uppsala og Uppland en av Sveriges rikeste regioner på fornminner. Husk å besøke Gamla Uppsala Museum, Upplandsmuseet eller utfluktsområdet «Gamla Uppsala Högar» når du er her. Bor du på hotellet vårt i Uppsala, Hotell Kvarntorget – First Partner Collection er du i nærheten av det meste.

Våre hoteller i Uppsala

  • Kvarntorget 3, 754 20
    Bestill rom
    Hotell Kvarntorget – First Partner Collection ligger ved Kvarntorget i nærheten av Uppsala sentrum. Hotellet har 27 rom, samtlige med TV, skrivebord, lenestol og toalett med dusj. Frokost inngår alltid i prisen og alle gjestene våre har tilgang til gratis WiFi.

    Hotellet ligger i et ombygget kjøpesenter som nå huser vandrerhjem, restaurant, kiosk, massør, frisør og matbutikk. De åpne områdene og felleslokalene er designet i moderne stil og passer perfekt som møteplass for deg som liker å...