Gå til hovedinnhold

Rom

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Overnatting i Tällberg

Hotellet har totalt 52 rom. Noen av rommene er innredet i sin egen stil, mens andre har standardinnredning. Vi ønsker at gjestene skal føle seg velkomne når de kommer til oss.

Romutvalg og priseksempel

Standard Enkel

Plass til:
Størrelse: 15 m²
Våre Standard Enkeltrom på 15 m² har parkettgulv, skrivebord, enkeltseng og 32-tommers tv med over 15 kanaler. Baderommet er fullt utstyrt og har dusj.

Standard Dobbel

Plass til:
Størrelse: 15 m²
Våre Standard Dobbeltrom på 15 m² har parkettgulv, skrivebord, dobbeltseng og 32-tommers tv med over 15 kanaler. Baderommet er fullt utstyrt og har dusj.

Superior Double

Plass til:
Størrelse: 17 m²
Våre Superior Dobbeltrom er på 17 m² og har parkettgulv, skrivebord, dobbeltseng og 32-tommers tv med over 15 kanaler. Baderommet er fullt utstyrt og har dusj.

Deluxe Dobbel

Plass til:
Størrelse: 20 m²
Våre Deluxe Dobbeltrom er på 20 m² og tilbyr fantastisk utsikt over innsjøen Siljan. Rommene har parkettgulv, skrivebord, dobbeltseng av det eksklusive svenske merket Carpe Diem og en 32-tommers tv med over 15 kanaler. Baderommet er fullt utstyrt og har dusj.

Röda Rummet Junior Suite

Plass til:
Størrelse: 32 m²
Röda rummet Junior Suite er oppkalt etter August Strindbergs roman Röda rummet og er innredet i røde fargenyanser. Her finner du et luksuriøst baderom med boblebad for to personer samt dusj. Junior Suite har dobbeltseng av det eksklusive svenske merket Carpe Diem, 40-tommers LED-tv med over 15 kanaler, sofagruppe, kaffemaskin og minibar.

Astrid Lindgren Junior Suite

Plass til:
Størrelse: 22 m²
Astrid Lindgren Junior Suite er oppkalt etter den kjente svenske forfatteren Astrid Lindgren og er utstyrt med dobbeltseng av det eksklusive svenske merket Carpe Diem, balkong med fantastisk utsikt, kaffemaskin, minibar, plysjlenestoler og 40-tommers LED-tv med over 15 kanaler. På badet finner du et romslig boblebad for to personer.

Hugo Alfvén Junior Suite

Plass til:
Størrelse: 34 m²
Hugo Alfvén Junior Suite på 32 m² er vårt største hotellrom. Suiten er oppkalt etter forfatteren Hugo Alfvén og har to soverom atskilt av en gang, dobbeltsenger av det eksklusive svenske merket Carpe Diem, 40-tommers LED-tv med 15 kanaler og minibar. Det store, vakre baderommet er utstyrt med infrarød badstue og dusj.