Gå til hovedinnhold

Show & messer

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Show & messer

First Hotel Klockargården er en av de største kulturarrangørene i Dalarna. Vi inviterer både nasjonale og lokale artister til scenen vår – Klockargården Kultursalong. I vårt store program finner du fargesprakende show, intime og større konserter, teater, kultur og dans. Noe for alle og enhver.

Messer og arrangementer
Vi har også mange messer og arrangementer ved hotellet hvert år. Her kan du blant annet få inspirasjon til hjemmet og garderoben under Tällbergs Sy & Hantverksmässa, finne nye matfavoritter under Tällbergs Dryck & Deli og pynte til jul etter et besøk på julemarkedet Lissjul.

Bryllup og fest
Vi arrangerer også middager, bryllup og fester som dåp, bursdagsmiddager og mer ved hotellet. Her kan du lese mer om hvordan vi kan hjelpe deg med arrangementet ditt.

Hvis du planlegger å gifte deg og vil feire bryllupet ditt i et dalaromantisk miljø, anbefaler vi også at du tar en titt på vårt populære søsterhotell First Hotel Villa Långbers. De har lang erfaring med å arrangere bryllup, og sammen med oss og vårt tredje søsterhotell, First Hotel Gyllene Hornet, får dere rikelig med plass til overnattingsgjestene.

11288_show-kultursalongen-first-hotel-klockargarden-tallberg-square.jpg   11311_mood-first-hotel-klockargarden-tallberg_2668-square.jpg    11295_kultursalongen-first-hotel-klockargarden-tallberg_177316633-square.jpg

Kulturprogrammet i Klockargårdens Kultursalong
Du finner et komplett kulturprogram for Klockargårdens Kultursalong i vår bookbare Underholdningspakke med overnatting.