Gå til hovedinnhold

Rom

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Overnatting i Tällberg

Alle hotellrommene på First Hotel Klockargården er individuelt innredet med kjærlighet og inspirasjon fra Dalarna. Hotellet ligger i landlige, romantiske omgivelser og er godt egnet for brylluper og selskaper.

Romutvalg og priseksempel

Standard Single

Plass til:
Størrelse: 13-15 m²
Våre koselige Standard Enkeltrom har en størrelse på 13 til 15 m². Alle rommene er individuelt innredet, men de er alltid utstyrt med tv og eget bad med dusj.

Standard Dobbel

Plass til:
Størrelse: 20 m²
Våre 20 m² store Standard Dobbeltrom har én dobbeltseng eller to enkeltsenger. Alle dobbeltrom har skrivebord og et lite, koselig sitteområde med stoler. Rommene er sjarmerende innredet med designelementer fra Dalarna. Dobbeltrommene ligger i hovedbygningen og i husene rundt på gården. Noen av rommene har balkong.

Standard Family

Plass til:
Størrelse: 22 m²
Sjarmerende rom med plass til hele familien. Våre Standard Familierom har to vanlige senger og enten en sovesofa eller køyesenger for én eller to personer. Rommene ligger i bygninger som er spredt rundt på gården.

Deluxe Double

Plass til:
Størrelse: 30 m²
De romslige Deluxe Dobbeltrommene på 30 m² har badestamper og et sitteområde i Dalarnas romantiske stil. Noen rom har balkong, mens andre har vakker utsikt over innsjøen Siljan.

Carl Larsson Junior Suite

Plass til:
Størrelse: 48 m²
Vår Junior Suite på 48 m² er inspirert av maleren Carl Larsson og hans arbeid. Det store, lyse rommet har både sove- og sitteområder, en god, gammeldags svenskeovn og balkong med vidstrakt utsikt over innsjøen Siljan. Det romslige og luftige baderommet er utstyrt med to servanter, boblebad og badstue.