Gå til hovedinnhold

Bryllup & fest

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Bryllup og fest i Tällberg

dinner kultursalongen

Bryllup i Tällberg

Tällberg i vakre Dalarna er det perfekte stedet for deg som går med bryllupstanker. På First Hotel Klockargården har vi lang erfaring med å arrangere bryllup uansett årstid.

Vi har kapasitet til selskap med opptil 200 middagsgjester, vi har 41 hotellrom og våre fantastiske kokker og servitører sørger for at dere får en uforglemmelig kveld.

Enten dere planlegger å gifte dere i kirken eller borgerlig, finnes det flere vakre steder i Tällberg som passer perfekt til minneverdige seremonier.

restaurant

Dåp, bursdager og fest

First Hotel Klockargården er en fin ramme for alle livets høytider. Her passer bursdager like godt som dåp, forlovelse, bryllup og slektstreff.

Naturligvis hjelper vi deg med å lage en passende meny – uansett om dere skal servere kaffe og kaker eller arrangere en gallamiddag.

Hvis du ønsker en fest med dalarnastemning, hjelper vi deg med å bestille et spelmannslag, en båt som kan ro dere til kirken, eller kanskje en aktuell artist fra Dalarna.

utendørs

Fester med utsikt

Til 50-årsfeiringen anbefaler vi Kultursalongen, vårt største lokale. Der finner du en stor scene og projektor til bilder og videoklipp. Lokalet har god plass, og vi dekker opp en stor festbuffe i lokalene. Vi kan også servere treretters middag ved bordene, hvis du foretrekker det.

Til sommerens høytider er det eventyrlig vakkert å arrangere fest i båthuset vårt nede ved Tällbergstrand. Slå opp portene til båthuset og nyt den vakre utsikten over Siljan.